Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bazı standart ya da olmaz ise olmaz diye kabul edilecek şeyleri üreticinin yapması daha uygun olmaz mı.
Şöyle düşünelim, microsoft bir hesap makinası, bir ses kayıt uygulamasını yıllarca yapmadı(taki geçen aylara kadar)
ortada bir sürü çöplük gibi uygulamalar peydah oldu..
Yaptıkları hesap makinası ve ses kayıt uygulaması iyi oldu.
Örneğin, panik buttonu diye nitelendireceğimiz bir uygulama yok.
Yazmaya çalıştım bu sefer de direkt olarak telefon etme veya mesaj göndermeye fırsat vermedi..(Göndereyim mi? Arayayım mı? gibi)
Samsung bunu yapmış ve güzel olmuş..

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bence kilit ekranı ile ilgili bir şey beklemeyin derim çünkü pc de hazır windwos 10 var kilit ekranı nasıl telefondaki gibi yani sonuç olarak direk kendi kilit ekranını geliştirmeyecek büyük ihtimal ilk planda ancak belki üçüncü partilere açabilir kendi uygulamarında olduğu gibi farklı kullanıcılarda farklı uygulamalr geliştirebilir
O zaman android için hangi mantıkla kilit ekranı yaptı üstelk 1 ay içinde 2 defa güncelleme aldı.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
O zaman android için hangi mantıkla kilit ekranı yaptı üstelk 1 ay içinde 2 defa güncelleme aldı.
haklı olabilirsiniz ancak ilk planda amaç şuan windowos 10 mobili pc final sürümünden eksik kalan yanlarını tamamlamak olduğu için eğer böyle bir kilit ekranı yapılacaksa da bence ilk olarak pc ye gelir daha sonra mobil kısma getirilir diye düşünüyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben de bildirimleri kilit ekranından okuyabileceğim kilit ekranı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, flutewoddy ve ogzhnoTr
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, serinaga, bulutsuzgece ve 8 diğerleri
ozgunb

ozgunb

Üye
Ekranı kilitlediğimde ekran koruyucu şeklinde saat yanıyor. Bunu nasıl kapatırım?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben lg g2 de onu kullanıyorum baya kullanışlı siz hangisini bekliyorsunuz deneyeyim bende.
Olan bir şeyi değil. Microsoft'un değiştirmesi gereken kilit ekranını kastediyorum.
Oy verelim arkadaşlar. Her yerde ekran yatay olabilsin:
Şimdiden 24 saatte 2000'den 10.000+ oldu.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, serinaga, skynet ve 2 diğerleri
YkPkY

YkPkY

Üye
Olan bir şeyi değil. Microsoft'un değiştirmesi gereken kilit ekranını kastediyorum.
Destek verelim arkadaşlar. Her yerde ekran yatay olabilsin.
3 tane benden

• Beğen
Tepkiler: Sensation

skynet

Üye
3 vote de benden

• Beğen

abcderhan

Üye
bir sorum olacaktı wm 10 insider a katılanlar,Microsoft wm10 u resmi olarak duyurduğunda wp8.1 e geri dönmesine gerek olacak mı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bir 3 sayılık atış ta ben yaptım:)

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bir sorum olacaktı wm 10 insider a katılanlar,Microsoft wm10 u resmi olarak duyurduğunda wp8.1 e geri dönmesine gerek olacak mı
bence eğer geri dönme olsada uzun sürmüyor ben şuana kadar 1 defa geri döndüm 920 de 10dk sürdü zaten full sürüm geldiğinde çoğu kişide sıfırlayıp yükseltme yapar diye düşünüyorum, tabi uygun pc olduğu sürece bu arada windows 7 de çalışmayan recovery tool 10 da çalışıyormu acaba onuda deniyeyim bir

• Beğen
Tepkiler: abcderhan
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Yuvanacuu for three

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Beklemedeyiz. Bu hafta. Yapı 10512 ya da daha üstü

Son düzenleme: