Microsoft'un Windows 10'un nihai sürümünün yayınlanmasıyla ilgili yoğun olduğundan bu hafta gelebileceğini sanmıyorum.Bugün gelse bari
Windows 10 Mobile yi bekle..
Ben Teknik Privew sürümündeki Otomatik ayarlamayı beğenmiştim.
Bu bir hata olmalı.Otomatik güneşte iyi fakat karanlık ortamda kısmıyor ekranı gerektiği kadar.
Yapmayın bunu...Dayanamadım 7. yapıyı indirmeye başladı![]()
Gelsin gelmesine de..Gelsin artık telefon iyice aptallaştı![]()
Yeni güncellemeler herzaman önce fasta gelir sonra yeteri kadar stabil oduğu anlaşılırsa aynı güncelleme slow sürümüne de gelir... Yani yeni çıkacak olan yapı önce fasta gelecek bir süre sonra yeteri kadar stabil ise slowa da verilecek... değilse slow bu yapıyı atlayacak...Gelsin gelmesine de..
Merak ediyorum Slow mu gelecek , fast mı.. Sensetion fast gelir dedi.
Bu durumda geçenlerde gelen Slow yapıyı yükleyenler yeni gelecek yapıyı yükleyebilecekler mi?
Keşke bu işi hiç karıştırmasalardı. sürekli olarak ya sadece fast verselerdi ya da slow.
Belki kendileri de pişman oldular.
Bu yazdıklarını okuyunca benim de üzerime rehavet çöktü. 8 nci yapı gelince beni de uyandırın.Şu yorgunluğumu ve yılgınlığımı bir nebze olsun hafifletecek olan, 8.yapı yayınlandı haberi bugün verilmeyecek mi şu forumda![]()
Not For Resale'nin microsoft tarafından söylenmesi gereken mesajı ne anlama geliyor.Lumia 930 üzerinden çalışan 10240 numaralı yapı ile ilgili ilginç bir ayrıntı var. Şuanda kullandığımız sürüm ve 10240 numaralı öykünücüde ön yükleme ekranında hala "not for resale" ibaresi mevcut ancak Lumia 930 romunda bu ibare kaldırılmış durumda.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yarın akşama kadar ya sabır..uğdate 2 deyim burayı takip ediyorum win 10 u yuklememek için zor tutuyorum kendimi