kimbilir_01
Üye
Nedir abi bu?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nedir abi bu?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende görünmüyorEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nedir abi bu?
Gençler küçük bir güncelleme gelecek heyecan yapmayın.![]()
haydaa heycanlandım bakGençler küçük bir güncelleme gelecek heyecan yapmayın.![]()

Bilmem yüklüyorum bakalım çarklardayım. Bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. Geliştirici seçeneklerinde bazı değişiklikler olabilir.Nedir abi bu?
Nasıl bulucaz bunu? İnsiderli insidersiz tarattım boş çıktı bendeBilmem yüklüyorum bakalım çarklardayım. Bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. Geliştirici seçeneklerinde bazı değişiklikler olabilir.
Bende görünmüyor
Ayarlardan geliştirici modunu aktif etmeniz gerekiyor. Yoksa güncellemeyi görmez.Nasıl bulucaz bunu? İnsiderli insidersiz tarattım boş çıktı bende
Yine yokAyarlardan geliştirici modunu aktif etmeniz gerekiyor. Yoksa güncellemeyi görmez.
bende geliştirici modu kapalı insider dan hızlıyı seçip günceleme kontrolü yaptım buldu şuan kuruluyor anlamadım bende nasıl bulduAyarlardan geliştirici modunu aktif etmeniz gerekiyor. Yoksa güncellemeyi görmez.
Unutmayınız bu bir Teknik Sürüm. O yüzden de çıkabilecek sorunlarla baş edebilecek, çareler üretebilecek durumda iseniz 7 nci yapıyı kurunuz, şayet aksi durumda iseniz 8 nci yapıyı bekleyip öyle kurunuz.Kusura bakmayın yeri değil biliyorum ama yine de soracağım ben w10 u rezerve etmiştim güncelleme ortalıkta yok denetim masasına bakıyorum görünmüyor.Bir de w10telefon 7.yapıyı kurmayı düşünüyorum ancak 8.yapı yakınsa onu beklesem mi