Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bende de yok lumia 640

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bilmem yüklüyorum bakalım çarklardayım. Bir değişiklik olacağını zannetmiyorum. Geliştirici seçeneklerinde bazı değişiklikler olabilir.
Nasıl bulucaz bunu? İnsiderli insidersiz tarattım boş çıktı bende

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Teşekkürler abi demiyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ayarlardan geliştirici modunu aktif etmeniz gerekiyor. Yoksa güncellemeyi görmez.
bende geliştirici modu kapalı insider dan hızlıyı seçip günceleme kontrolü yaptım buldu şuan kuruluyor anlamadım bende nasıl buldu

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Cihaz a göre geliyor sanırım

sahanemir

sahanemir

Üye
930 da hareket yok mesela.

fnldstntn

Üye
Ben 8.1de denedim 10166 çıkıyor... (640XL)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
güncellemeyi yaptım değişen bir şey bulamadım ama şimdi benim için daha kötü oldu galiba mağaza açılmıyordu hala açılmıyor programlarda da mağazada güncelleme mevcut galiba diyip şuan açmıyor ama bazılarını kurmuş galiba bakalım sabaha kadar teli açık bırakacağım tüm programları kuracak mı

ArMaGeDdOn_87

Üye
dün gönderilen maille ilgili bi düzeltme sanırım >
All current WP8 phones will get Windows 10.

I was the first one to confirm this before Microsoft announce it.
Microsoft later confirmed this.

As you know all the WP8 Lumia phones can run the Windows 10 Insider Preview, so they will surely get the final version too.
So nothing to worry about it.

Windows 10 for phones will be released after few months.

PS: When I said WP8 I meant WP8 and WP8.1

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Ben de buldu indiriyorum 104 mb
Cihaz L 920
Yükledim ama değişiklik yok gibi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Umarım tatile bilgisayar kısmı ilgilenenler çıkar yoksa bizim mobil kısmıda çıkarsa biz daha çok bekleriz :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Kusura bakmayın yeri değil biliyorum ama yine de soracağım ben w10 u rezerve etmiştim güncelleme ortalıkta yok denetim masasına bakıyorum görünmüyor.Bir de w10telefon 7.yapıyı kurmayı düşünüyorum ancak 8.yapı yakınsa onu beklesem mi
Unutmayınız bu bir Teknik Sürüm. O yüzden de çıkabilecek sorunlarla baş edebilecek, çareler üretebilecek durumda iseniz 7 nci yapıyı kurunuz, şayet aksi durumda iseniz 8 nci yapıyı bekleyip öyle kurunuz.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir ve mp2934
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hadi bakalım cortana içinde seneye bu tarihlerde sonlara gelinir 2017 de verilir belki

Üst Alt