Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, skynet ve kimbilir_01

csH

csH

Üye
bu arada mesajlarda iletim raporları kapalıyken denedim karşıdaki numaraya iletildiği an mesajın altında saat gözüküyor iletilmezse saat gözükmüyor
bu arada mesajlarda iletim raporları kapalıyken denedim karşıdaki numaraya iletildiği an mesajın altında saat gözüküyor iletilmezse saat gözükmüyor

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
Bay H

Bay H

Üye
Yapı Mağaza Microsoft Edge Kişiler Telefon
10166 2015.7.18.1 20.10166.0.01.0.12666.1341.0.12666.134
102402015.7.22.220.10240.16384.0 1.0.12671.40 1.0.12671.40
[TBODY] [/TBODY]
Göze çarpan iki detay var diyebiliriz öykünücü 10240 numaralı yapıda:

Bunlardan ilki Office uygulamalarının ön yüklü olarak bulunuşu;
Diğer ise Office uygulamalarında yeni bir dosya oluşturabilmek Office 365 aboneliğinin gerekmesi, mevcut sürümde böyle bir gereklilik yok.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve Esendağlı
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Yapı Mağaza Microsoft Edge Kişiler Telefon
10166 2015.7.18.1 20.10166.0.01.0.12666.1341.0.12666.134
102402015.7.22.220.10240.16384.0 1.0.12671.40 1.0.12671.40
[TBODY] [/TBODY]
Göze çarpan iki detay var diyebiliriz öykünücü 10240 numaralı yapıda:

Bunlardan ilki Office uygulamalarının ön yüklü olarak bulunuşu;
Diğer ise Office uygulamalarında yeni bir dosya oluşturabilmek Office 365 aboneliğinin gerekmesi, mevcut sürümde böyle bir gereklilik yok.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kısaca oturum açmadan yeni dosya oluşturamayacağız, peki şuan bu yapılabiliyor mu ki ben yine açılırken hesap istiyor diye hatırlıyorum, birde office 365 normalde farklı bir şey normal ms hesaplarımız geçerli olucak mı

word'de ms hesabını kaldırıp yeni dosya oluşturmayı denedim oturum açılmasını istiyor şuanda ms hesapsız çalışmıyor

Rygebin

Rygebin

Üye
Ben lumia 520 ye yükledim de çok sıkıntı çıktı :(

Bay H

Bay H

Üye
kısaca oturum açmadan yeni dosya oluşturamayacağız, peki şuan bu yapılabiliyor mu ki ben yine açılırken hesap istiyor diye hatırlıyorum, birde office 365 normalde farklı bir şey normal ms hesaplarımız geçerli olucak mı

word'de ms hesabını kaldırıp yeni dosya oluşturmayı denedim oturum açılmasını istiyor şuanda ms hesapsız çalışmıyor
Durum öyle değil maalesef. Microsoft hesabı ile oturum açılmış durumda.

enessrsy

enessrsy

Üye
lumia 920 olupta w10m kuran varmı kamerada uzak nesneleri çekerken etrafı bazen çok bulanıklaştırıyor otomotik ayarlarda ve sanki resim kalitesi düştü gibi beni hiç memnun etmiyor bu aralar

Dostum dediğin gibi kamerada bariz problem var, e5'te çektiğim fotoğraflar 8.1'de oldukça net ve sağlam çıkardı gördüğün gibi fazlasıyla bulanık burada. Diğer fotoğrafı da düşük ışıkta çektim örnek olsun diye.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Dostum dediğin gibi kamerada bariz problem var, e5'te çektiğim fotoğraflar 8.1'de oldukça net ve sağlam çıkardı gördüğün gibi fazlasıyla bulanık burada. Diğer fotoğrafı da düşük ışıkta çektim örnek olsun diye.

hadi bulanıklaştırmayı geçtim bare şu grinleşmeyi biraz daha çözseler iyi olacak gece video veya fotograf çekimleri hiç iyi değil halen

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

o bulanıklık biraz de çekim ile alakalı.yani çekerken titretmişsiniz.gece çekimlerinde shutter süresi uzun olduğu için titremeler daha bariz şekilde ortaya çıkar.tripod kullanmanızı tavsiye ederim.
neyse burası bunun yeri değil.umarım kararlı sürümde şu kamera olayına da bi el atarlar da sararma ve karlanma olayını düzeltirler inşallah

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu arada görüldü ki, sistemde hiç kimsenin bilmediği gizli özellikler varmış ta haberimiz yokmuş.
Taki, @papakudioflu ekran görüntüsü verene kadar.
Darısı bundan sonraki ekran görüntülerin verenin başına.

Son düzenleme:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar dil ve bölgeyi ing / abd yaptım cortana yok. Uygulamalar listesinde dahi yok. :D, sağ alttaki arama tuşuna basılı bekleyince dahi gelmiyor :D
L920 W10 IP yapı 7 slow ring

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar dil ve bölgeyi ing / abd yaptım cortana yok. Uygulamalar listesinde dahi yok. :D, sağ alttaki arama tuşuna basılı bekleyince dahi gelmiyor :D
L920 W10 IP yapı 7 slow ring
L 520 de ingilizce yükledim geldi, türkçe ye çevirdim sadece arama ekranı çıktı..
Ardından bir kaç gün geçtikten sonra ihtiyaç oldu, tekrar dili ingilizce ye çevirdim. baktım cortana yine arama modunda..
Arama yı çalıştırdım bir iki dakika geçmeden tekrar cortana ya dönüştü.
Şöyle de yapabilirsin.. Konum'u açık tutun ve tekrar arama yı çalıştırın belki bu durumda dönüşür yine.
Yalnız sağ alttakini değil, uygulamalar listesindeki Aramayı çalıştır.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
L 520 de ingilizce yükledim geldi, türkçe ye çevirdim sadece arama ekranı çıktı..
Ardından bir kaç gün geçtikten sonra ihtiyaç oldu, tekrar dili ingilizce ye çevirdim. baktım cortana yine arama modunda..
Arama yı çalıştırdım bir iki dakika geçmeden tekrar cortana ya dönüştü.
Şöyle de yapabilirsin.. Konum'u açık tutun ve tekrar arama yı çalıştırın belki bu durumda dönüşür yine.
Yalnız sağ alttakini değil, uygulamalar listesindeki Aramayı çalıştır.

Birkaç yeniden başlatma ve kapastif arama tuşu ile cortana geldi. Neden yoktu, nasıl geldi çözemedim :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Birkaç yeniden başlatma ve kapastif arama tuşu ile cortana geldi. Neden yoktu, nasıl geldi çözemedim :)
Çok gezen mi, çok okuyan mı? çok damdan düşen mi bilir şimdi belli oldu : ))
Demek ki Bir kaç yeniden başlatma da soruna çare olabiliyormuş..

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Abi yöneticiler yorum yapmasın bir şey yazdıklarında yeni bir şey geldi zannediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve ThunderblastX

blackss

Üye
Ya lumia 1020 ye windows 10 kurdum ama şarj baya sıkıntı oldu çok çabuk bitiyor 8.1 e nasıl geri dönebilirim?

Üst Alt