papakudioflu
Emekli Yönetici
Demek ki bana ilk kez bir kez çaldıran denk geldi o da yurt dışındanBu özellik bayadır var. Galiba ilk yapıdan beri![]()

Demek ki bana ilk kez bir kez çaldıran denk geldi o da yurt dışındanBu özellik bayadır var. Galiba ilk yapıdan beri![]()

| Yapı | Mağaza | Microsoft Edge | Kişiler | Telefon |
| 10166 | 2015.7.18.1 | 20.10166.0.0 | 1.0.12666.134 | 1.0.12666.134 |
| 10240 | 2015.7.22.2 | 20.10240.16384.0 | 1.0.12671.40 | 1.0.12671.40 |
Çaldırıp kaçanlar gibi olmuşDemek ki bana ilk kez bir kez çaldıran denk geldi o da yurt dışından![]()

Nedense aklıma Çaldıran savaşı geldiDemek ki bana ilk kez bir kez çaldıran denk geldi o da yurt dışından![]()

kısaca oturum açmadan yeni dosya oluşturamayacağız, peki şuan bu yapılabiliyor mu ki ben yine açılırken hesap istiyor diye hatırlıyorum, birde office 365 normalde farklı bir şey normal ms hesaplarımız geçerli olucak mıGöze çarpan iki detay var diyebiliriz öykünücü 10240 numaralı yapıda:[TBODY] [/TBODY]
Yapı Mağaza Microsoft Edge Kişiler Telefon 10166 2015.7.18.1 20.10166.0.0 1.0.12666.134 1.0.12666.134 10240 2015.7.22.2 20.10240.16384.0 1.0.12671.40 1.0.12671.40
Bunlardan ilki Office uygulamalarının ön yüklü olarak bulunuşu;
Diğer ise Office uygulamalarında yeni bir dosya oluşturabilmek Office 365 aboneliğinin gerekmesi, mevcut sürümde böyle bir gereklilik yok.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Cevapsız aralamalar tamam da "bir kez çaldıranlar" nereden çıktı şimdi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Durum öyle değil maalesef. Microsoft hesabı ile oturum açılmış durumda.kısaca oturum açmadan yeni dosya oluşturamayacağız, peki şuan bu yapılabiliyor mu ki ben yine açılırken hesap istiyor diye hatırlıyorum, birde office 365 normalde farklı bir şey normal ms hesaplarımız geçerli olucak mı
word'de ms hesabını kaldırıp yeni dosya oluşturmayı denedim oturum açılmasını istiyor şuanda ms hesapsız çalışmıyor
lumia 920 olupta w10m kuran varmı kamerada uzak nesneleri çekerken etrafı bazen çok bulanıklaştırıyor otomotik ayarlarda ve sanki resim kalitesi düştü gibi beni hiç memnun etmiyor bu aralar
hadi bulanıklaştırmayı geçtim bare şu grinleşmeyi biraz daha çözseler iyi olacak gece video veya fotograf çekimleri hiç iyi değil halenDostum dediğin gibi kamerada bariz problem var, e5'te çektiğim fotoğraflar 8.1'de oldukça net ve sağlam çıkardı gördüğün gibi fazlasıyla bulanık burada. Diğer fotoğrafı da düşük ışıkta çektim örnek olsun diye.
o bulanıklık biraz de çekim ile alakalı.yani çekerken titretmişsiniz.gece çekimlerinde shutter süresi uzun olduğu için titremeler daha bariz şekilde ortaya çıkar.tripod kullanmanızı tavsiye ederim.Dostum dediğin gibi kamerada bariz problem var, e5'te çektiğim fotoğraflar 8.1'de oldukça net ve sağlam çıkardı gördüğün gibi fazlasıyla bulanık burada. Diğer fotoğrafı da düşük ışıkta çektim örnek olsun diye.
L 520 de ingilizce yükledim geldi, türkçe ye çevirdim sadece arama ekranı çıktı..Arkadaşlar dil ve bölgeyi ing / abd yaptım cortana yok. Uygulamalar listesinde dahi yok., sağ alttaki arama tuşuna basılı bekleyince dahi gelmiyor
L920 W10 IP yapı 7 slow ring
L 520 de ingilizce yükledim geldi, türkçe ye çevirdim sadece arama ekranı çıktı..
Ardından bir kaç gün geçtikten sonra ihtiyaç oldu, tekrar dili ingilizce ye çevirdim. baktım cortana yine arama modunda..
Arama yı çalıştırdım bir iki dakika geçmeden tekrar cortana ya dönüştü.
Şöyle de yapabilirsin.. Konum'u açık tutun ve tekrar arama yı çalıştırın belki bu durumda dönüşür yine.
Yalnız sağ alttakini değil, uygulamalar listesindeki Aramayı çalıştır.

Çok gezen mi, çok okuyan mı? çok damdan düşen mi bilir şimdi belli oldu : ))Birkaç yeniden başlatma ve kapastif arama tuşu ile cortana geldi. Neden yoktu, nasıl geldi çözemedim![]()
OlurAbi yöneticiler yorum yapmasın bir şey yazdıklarında yeni bir şey geldi zannediyorum![]()