UmarımBence acele etmeyin zaten deve gibi geliyor

bilgilerinde 808 PureView yazıyor Lumia kamerayla ne işin var zatenAbi kamerayı açana kadar güneş battı makinamıda almadım yanıma çok güzel bi manzarayı kaçırdım. KOYDU YANİ![]()

Şarjdaydı onu pek gezdirmiyorum pil sorunu varbilgilerinde 808 PureView yazıyor Lumia kamerayla ne işin var zaten![]()

Eski mağaza yokki. Yenide güncellemeBen çok efektif bir şekilde kullanıyorum, Office belgelerine her yerden erişim süper, kaldığı yerden devam ediyor, zaten resim video haddi hesabı yok, 1 tb. alanım var, ayrıca bir sürü dosya nelge vs. heryerden erişim mükemmel, insan alışınca bırakamıyor ...
Güncelleme eski mağazada galiba ? Yeni mağazadan baktım güncel diyor![]()

10149'da sorunluydu bende. Şu an sıkıntı olmadan paylaştırıyorum.Sadece alarm yetmez,
düşünsenize ceptelefonundaki interneti bilgisayar için paylaştıramıyorsunuz...
Bu çok önemli bir sorun ve iki yapıda da devam ediyor.. Dün yayınlanan Slow kategoride düzeltilmiş mi onu da bilmiyorum.
Değişen bişey olmayacağı için şuan beklemiyorumAcil 8. yapı bekleniyor

bilmiyorum sizdede öylemi bide arada ekran donuyo dokunmatik işlemiyo gerçi bu sorun 8.1dede vardı bi çözüm bulamadılar şunaDerdiniz ne : ) )Bence acele etmeyin zaten deve gibi geliyor
Çeviri yapanın hatası. Sunday'i çevirmeyi bilmiyor dahapazar günü erken kalkmam gerekiyordu alarmı kurdum ve pazar günü yazmıyor güneş günü yazıyor biz görmeyeli Microsoft pazar günü ismini güneş koymuş Windows Phone 10 böyle sizde varmı böyle bir sorun
Cellular'ı cep telefonu, view account'u yeni hesap diye çevirmişler. Bunlar sadece gördüklerimin birkaçı.Çeviri yapanın hatası. Sunday'i çevirmeyi bilmiyor dahaCellular'ı cep telefonu, view account'u yeni hesap diye çevirmişler. Bunlar sadece gördüklerimin birkaçı.

pazar günü erken kalkmam gerekiyordu alarmı kurdum ve pazar günü yazmıyor güneş
ingilizcede pazar günü = sunday düz çevirirseniz güneş günü oluyor sanırım çeviri hatası olmuş.
Acil 8. yapı bekleniyor

Çekim kalitesi mükemmel değil ama bu manzaraya bin tane turist gelir.dostum bak bu resmi bikaç gün önce öylesine çektim. O kadar da kotu değil. Ben birtek fotoğraflar uygulamasından atmasına kızıyorum.