Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence maillerinize "diğer sistemlerden hep 1 adım önde olacak özellik ve donanımlarla gelin" diye de yazın :)

skynet

Üye
Acil 8. yapı bekleniyor

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bence acele etmeyin zaten deve gibi geliyor

skynet

Üye
Acil 8. yapı bekleniyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben çok efektif bir şekilde kullanıyorum, Office belgelerine her yerden erişim süper, kaldığı yerden devam ediyor, zaten resim video haddi hesabı yok, 1 tb. alanım var, ayrıca bir sürü dosya nelge vs. heryerden erişim mükemmel, insan alışınca bırakamıyor ...
Güncelleme eski mağazada galiba ? Yeni mağazadan baktım güncel diyor :allalla:
Eski mağaza yokki. Yenide güncelleme :)
Sadece alarm yetmez,
düşünsenize ceptelefonundaki interneti bilgisayar için paylaştıramıyorsunuz...
Bu çok önemli bir sorun ve iki yapıda da devam ediyor.. Dün yayınlanan Slow kategoride düzeltilmiş mi onu da bilmiyorum.
10149'da sorunluydu bende. Şu an sıkıntı olmadan paylaştırıyorum.

skynet

Üye
Bu pc den tele uygulama gönderme olayı artık olmayacak mı ? Böyle olacaksa hiç iyi değil :dry:

Son düzenleme:

skynet

Üye
Yenilik beklemiyorum kararlilik artsın yeter

dextro22

dextro22

Üye
Bu yapı günden güne bozulmaya başladı şuan çok kötü bi durumda bi uygulamadan çıkınca ana ekrana gelmesi bi 10saniyeyi buluyor yükleniyor... Sürdürülüyor... Siyah ekranda kalması falan iyice arttı bazen iyice zıbıtıyo hangi uygulamaya girersem gireyim kendi kendine atıyo. Klavye desen beni çıldırtıyo zaten :) bilmiyorum sizdede öylemi bide arada ekran donuyo dokunmatik işlemiyo gerçi bu sorun 8.1dede vardı bi çözüm bulamadılar şuna

saynesim

saynesim

Üye
pazar günü erken kalkmam gerekiyordu alarmı kurdum ve pazar günü yazmıyor güneş günü yazıyor biz görmeyeli Microsoft pazar günü ismini güneş koymuş Windows Phone 10 böyle sizde varmı böyle bir sorun

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pazar günü erken kalkmam gerekiyordu alarmı kurdum ve pazar günü yazmıyor güneş günü yazıyor biz görmeyeli Microsoft pazar günü ismini güneş koymuş Windows Phone 10 böyle sizde varmı böyle bir sorun
Çeviri yapanın hatası. Sunday'i çevirmeyi bilmiyor daha :ehe Cellular'ı cep telefonu, view account'u yeni hesap diye çevirmişler. Bunlar sadece gördüklerimin birkaçı.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Esendağlı

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Aybars1979

Aybars1979

Üye
pazar günü erken kalkmam gerekiyordu alarmı kurdum ve pazar günü yazmıyor güneş
ingilizcede pazar günü = sunday düz çevirirseniz güneş günü oluyor sanırım çeviri hatası olmuş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dostum bak bu resmi bikaç gün önce öylesine çektim. O kadar da kotu değil. Ben birtek fotoğraflar uygulamasından atmasına kızıyorum.
Çekim kalitesi mükemmel değil ama bu manzaraya bin tane turist gelir. :alkis

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve sfgnrl
Esendağlı

Esendağlı

Üye
8.yapıda gelecek olan önemli bir şey varmı acaba?yada neler gelecek belli mi?

Üst Alt