Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
Alarmı
Keramet 7:00'de mi yoksa alarm uygulamasının kendisinde mi anlamadım bende :)
Arada bana da oluyor, haftanın bir günü alarm es geçiyor :kıskıs: (Sanırım genellikle salı yada çarşamba)
Hiç bir zaman tam saate kurmam. Totemim var arkadaş. 7'de uyanıyorsanız 6'59 ya da 7'02 iyidir. :sirit:

• Beğen
Tepkiler: enessrsy ve suyunsesi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gabriel bugün gelmeyecek dedi. Boşuna beklemeyin.

Yarın gelebilir belki. (Çünkü o diyaloğun devamı var)

N: Nik , G: Gabriel, T: Todd

N: Bugün yeni telefon yapısı gelecek mi?
G: Bugün yeni yapılarla ilgili paylaşacak bir haber yok maalesef.
T: Aslında bu da bir nevi haber sayılır ve genellikle yatıştırıcı/heves kırıcı olsa da:( Yine de heyecan var, sabırsızlanıyorum.
G: Doğru:-) Hoşuna gidecek haberlerin gelmesi uzun sürmeyecek.

:eller:

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

T: Aslında bu da bir nevi haber sayılır ve genellikle yatıştırıcı/heves kırıcı olsa da:( Yine de heyecan var, sabırsızlanıyorum.

Alarm düzelsin de gerisi mühim değil :ehe Bir de kilit ekranı değişsin.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29 ve caner1010
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
slow 10166 baya iyi. günlük kullanım için çok uygun. yani en azından bende öyle.
etkilemez olurmu manzara fotografı çekene kadar ebem agladı bende sinirden döndüm geri bir daha kolay kolay ön sürüm yüklemem:off:

Hadi canım telefonu ucuracaklar hoşumuza gidecekmiş şimdi forumda olmasak bir şey yazcam ama S ile başlayan son slow modda imanım gevredi fotograf çekene kadar :off::vur:bottom:

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
etkilemez olurmu manzara fotografı çekene kadar ebem agladı bende sinirden döndüm geri bir daha kolay kolay ön sürüm yüklemem:off:

Hadi canım telefonu ucuracaklar hoşumuza gidecekmiş şimdi forumda olmasak bir şey yazcam ama S ile başlayan son slow modda imanım gevredi fotograf çekene kadar :off::vur:bottom:
dostum bak bu resmi bikaç gün önce öylesine çektim. O kadar da kotu değil. Ben birtek fotoğraflar uygulamasından atmasına kızıyorum.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, ceza87, afatsumlug97 ve 1 kişi daha

caner1010

Üye
one drive güncellendi..

• Beğen
Tepkiler: Sensation
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
dostum bak bu resmi bikaç gün önce öylesine çektim. O kadar da kotu değil. Ben birtek fotoğraflar uygulamasından atmasına kızıyorum.
Abi kamerayı açana kadar güneş battı makinamıda almadım yanıma çok güzel bi manzarayı kaçırdım. KOYDU YANİ :(

serinaga

serinaga

Üye
Kullandığım söylenemez. Sadece fotoğraf ve videolarımı yedeklemesi yetiyor :)

Ben çok efektif bir şekilde kullanıyorum, Office belgelerine her yerden erişim süper, kaldığı yerden devam ediyor, zaten resim video haddi hesabı yok, 1 tb. alanım var, ayrıca bir sürü dosya nelge vs. heryerden erişim mükemmel, insan alışınca bırakamıyor ...
Güncelleme eski mağazada galiba ? Yeni mağazadan baktım güncel diyor :allalla:

YkPkY

YkPkY

Üye
kız kulesi yamulmuş.en son 2004de haremdeydim düz duruyordu.kötü olmuş :)

bu arada sözümde durayım,güncelleme gelmedi daha bu gece

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bozkirdangelen

caner1010

Üye
Microsoft fotoğraflar da güncellendi

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Alarm düzelsin de gerisi mühim değil :ehe Bir de kilit ekranı değişsin.
Sadece alarm yetmez,
düşünsenize ceptelefonundaki interneti bilgisayar için paylaştıramıyorsunuz...
Bu çok önemli bir sorun ve iki yapıda da devam ediyor.. Dün yayınlanan Slow kategoride düzeltilmiş mi onu da bilmiyorum.

sahanemir

sahanemir

Üye
Sadece alarm yetmez,
düşünsenize ceptelefonundaki interneti bilgisayar için paylaştıramıyorsunuz...
Bu çok önemli bir sorun ve iki yapıda da devam ediyor.. Dün yayınlanan Slow kategoride düzeltilmiş mi onu da bilmiyorum.
internet paylaşımı benim için de çok önemli ama önceki sürümde,de sorun yoktu şu an da aslında oek sorunum yok gibi.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar Microsoft mobile departmanına mail atalım. Her yüksek satış ve sağlam bir kitle istiyorsanız sistemi özgür bırakın. 5 yılda bir nokta değişiyor sadece.

Üst Alt