Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende sadece kilit ekranı değişti ben diyorumki bütün uygulamalar liste halinde duruyor oraya nasıl resim atadığını soruyorum :) şu en son eklenenler falan uygulamalar falan yazıyor oraya resim eklediydin oraya nasıl yapacağım bilmiyorum :hmmmm
sistemin windows 10 mobile ise kilit ekranı değil kişiselleştirme kısmından başlangıç kısmınına eklemeniz gerekiyor, eğer windows phone 8.1 varsa bu olmaz

suyunsesi

suyunsesi

Üye
8.1 den mi geçiş yapıyorsunuz, yoksa 7 nci yapıdan geçiş yolunu mu buldunuz ?

Önce 8.1 e dönmüştüm. 8.1 den sağlam bir geçiş yaptım. Acele etmeden telefonu sabırla bekledim. Daha hala tam olarak kurcalamış değilim. Tam stabil hale dönmesini bekliyorum diyebilirim.
Slow iken bu hafta yada önümüzdeki hafta gelecek yeni fast güncellemeyi nasıl alacağımı vakti geldiğinde bakacağım artık. :)

başkan yükledikten sonra sana zahmet kamerada video çekimde slow motion gelmiş mi bakar mısın lütfen ?

Hocam baktım malesef yok. Hem zaten benim telefon L920,

Ayrıca Slow ring ama benim fast ile karşılaştığım hataların hemen hepsi olduğu gibi duruyor. An itibari ile telefonu yeniden başlattım. Başlangıç ekranına resim atayamadım. 8.1 den geldim ve 8.1 de iken kutucuklara atadığım resmi kaldırıp sade halde iken güncellemeyi başlatmıştım. Belki o yüzdendir bilemiyorum. Şuan resim koyamıyorum. Bunlardan hariç kamera ekran kilitli iken direk fiziksel tuşuna basarak açılmıyor. O sorunda devam ediyor. Benim farkedemediğim iyileştirmeler vardır belki. Sadece telefon bana çok seri geldi. Hız artışı var.

Son düzenleme:

edta28

Üye
telefon sürekli donuyor ilk başlarda yoktu ekrana pin girdikten sonra olmaya başladı şimdi günde en az 2 3 kez donuyor pin olmadığı halde ve reset atmadanda düzlemiyor bazen açılıyor ve ekranda sürekli yükleniyor yazısı bazen tuşlar donuyor arama yapılamıypr çok fazla sorun var ve ben uğraşmak istemediğim için böyle kaldı yoksa çoktan 8,1 e geri dönerdim

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
telefon sürekli donuyor ilk başlarda yoktu ekrana pin girdikten sonra olmaya başladı şimdi günde en az 2 3 kez donuyor pin olmadığı halde ve reset atmadanda düzlemiyor bazen açılıyor ve ekranda sürekli yükleniyor yazısı bazen tuşlar donuyor arama yapılamıypr çok fazla sorun var ve ben uğraşmak istemediğim için böyle kaldı yoksa çoktan 8,1 e geri dönerdim
don bence 8.1 e

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
8aydır yaklaşık wp kullanmıordum şuan 925 e geçtim hiçbişimi değişmez yahu .d 8.1 deyim
İyiki para verip üst model almamısım herzaman dediğim gibi wpde ucuzu alınır

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bide asıl 10 nezaman çıkar tellere

dücane

dücane

Üye
8aydır yaklaşık wp kullanmıordum şuan 925 e geçtim hiçbişimi değişmez yahu .d 8.1 deyim

WP den sikayet ediyordun ve baska os' e gectin. Nicin geri döndün acaba, merak ettim

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, kimbilir_01 ve braayn
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yeni yapıda özellik olma ihtimali var, ancak en önemlisi de iyileştirmelerin olması..
Örneğin: eski yapılarda internet paylaşımında sorun var.
Belki de bazı modellerde var...
aynen bazı modellerde. bende yok. bende de canlı kutucuk sorunu var hava durumu, outlook takvim, saat canlı kutucukları bazen çalışmayı durduruyor daha doğrusu çoğu zaman. bazen de kilit ekranında ve telefon canlı kutucuğunda cevapsız arama bildirimi öylece kalıyor gitmiyor

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
sen o telefonu sattığında sana da soyemiştim senden çok sevindim diye. buralar hep kötü sakın dönme sen windowsa. Android ios filan candır ;)

yeni yapı p.tesi ve cuma gelmez olayı vardı. o devam etmiyor dimi? 7. yapı cuma mı gelmişti ?

braayn

braayn

Üye
3 saate 8.yapı yolda :)) inşallah

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
İnsan ne istediğini bilmeli beni geçirten klavyesi kamerası canlı karolar ve telofonun tipi yok insta yok clans deıl ve hala adamın karsıma çıkıp takası iptal edebilim demesinden korkuyorum durust bi takas deıl gibi s4miniye 925 3 gün içinde islamda geri dönüş vardır yarın olsun sıkıntım kalmazz :):):):):)):):)

YkPkY

YkPkY

Üye
ahanda 8. yapı gel
medi

skynet

Üye
Umutlar yarina kaldi

YkPkY

YkPkY

Üye
gece gelirse haber veririm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
gel pisi pisi pisi...

braayn

braayn

Üye
Bu saatte gelse gelse uykumuz gelir.Haydin iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gabriel bugün gelmeyecek dedi. Boşuna beklemeyin.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, caner1010, OnurYurdakul ve 1 kişi daha

tanyyy

Üye
slow 10166 baya iyi. günlük kullanım için çok uygun. yani en azından bende öyle.

Üst Alt