Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

enessrsy

enessrsy

Üye
bugün ikinci kez alarm çalmadı ve işe geç kaldım.umarım 8. yapıda bu sorunu çözerler haftanın bazı günleri alarm çalmıyor

re alarm diye bir uygulama kullanıyorum bende de bir kez çalmadı güvenemiyorum artık yerleşik alarma. Gayet iyi program

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

skynet

Üye
Bugün gelen eposta güncellemesi ile artık bildirim problemi çözüldü :) Darısı mesaj uygulamasına

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Sizde de mağazadan bir uygulamaya girip çıktığınızda, en başa geri geliyormu ?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
10240 numaralı öykünücü içeriğinden birkaç kare.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

haftaya eve gidicem. Sorun olmazsa bu programı özelden yazar mısınız abi? Wp almayı düşünüyorum bu daha yardımcı olur bana :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
#Windows10 Mobile build 10166 is now live for #WindowsInsiders in the Slow ring

Mobil için 10166 slow geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
YkPkY

YkPkY

Üye
#Windows10 Mobile build 10166 is now live for #WindowsInsiders in the Slow ring

Mobil için 10166 slow geldi :)
bu demek iki güne fast yeni sürüm geliyyor.
bi öncekindede aynı olmuştu.
8.1e dönmüştüm sonra sloww 10154 yapmıştım,peşinden 66 gelmişti.
çaktırmadan bekleyin ;)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve bozkirdangelen
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ee hiç heyecan olmamış burada. Bende diyordum bir anda burada yığılma olur ve bir sürü sayfa yazı olur. Ama yok şaşırdım yani.
Şimdi benim bir iki sorum var. Kafalar karışmasın diye şuna bi açıklık getirmek lazım. Bir slow güncellemesi ile w10 a yükseltilen telefona daha sonra gelecek olan üst versiyon FAST güncellemesi nasıl yüklenir. Slow yüklü telefonu tekrar 8.1 e döndürüp ondan sonra tekrar yüklersek insider uygulaması sayesinde fast ring seçeneğini görürüz ve sonrasında w10 un fast ring'ini yükleyebiliriz. Ancak bu biraz uzun ve çetrefilli yol. Bunun yerine direk insider içinden geçiş olamaz mı? Yani uygulamanın içnden PC de oldğu gibi Fast'ı seçip güncelleme taratsak ve bulup yüklesek? Şu insider'a gelen son güncelleme de böyle bir seçenek oluştu mu acaba?

serinaga

serinaga

Üye
Bu akşam gelir 8.yapı fast sürümü ...

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ee hiç heyecan olmamış burada. Bende diyordum bir anda burada yığılma olur ve bir sürü sayfa yazı olur. Ama yok şaşırdım yani.
Şimdi benim bir iki sorum var. Kafalar karışmasın diye şuna bi açıklık getirmek lazım. Bir slow güncellemesi ile w10 a yükseltilen telefona daha sonra gelecek olan üst versiyon FAST güncellemesi nasıl yüklenir. Slow yüklü telefonu tekrar 8.1 e döndürüp ondan sonra tekrar yüklersek insider uygulaması sayesinde fast ring seçeneğini görürüz ve sonrasında w10 un fast ring'ini yükleyebiliriz. Ancak bu biraz uzun ve çetrefilli yol. Bunun yerine direk insider içinden geçiş olamaz mı? Yani uygulamanın içnden PC de oldğu gibi Fast'ı seçip güncelleme taratsak ve bulup yüklesek? Şu insider'a gelen son güncelleme de böyle bir seçenek oluştu mu acaba?
tam olarak sorunuzun cevabını test etmedim ama sanırım Windows 10 mobile a insider kurup yeniden fast i seçmemiz yeterli olur.daha sonra slowu seçip resetlersin telefonu . Sonraki yapıyı slow indirirsin. Bence mümkün ( insider her açılışta fast mi slow mu diye soruyor) ;)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
az kaldı sondan önceki reklamlar gibi

braayn

braayn

Üye
bu hafta diğer yapı gelir inşallah benim kafama takılan Cameradaki slow motion çekim halen piyasada yok

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Madem ki Slow seçenek ile yüklenecek yapıda bir takım iyileştirmeler de yapılmış, o zaman şu andaki yapı yüklü olanlar da bu slow yapı ile yükleme yapabilmelilerdi.

Üst Alt