Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Çoklu pencere desteğine dair ilk bulgu. Eğer yanılış görmediysem cihaz 920.

evet lumia 1520 olma ihtimali yok geri tuşuna basınca tek tek gözüküyor pencereler 4 lu değil. Muhtemelen 920

atakanakata

atakanakata

Üye
telefonu kapatıp açtığınızda başlangıç ekranının gelmesi yarım saat hatta bazen 1 saati buluyor mu? hiç oldu mu böyle bişey? bende her açılışta en az yarım saat bekletiyor da.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonu kapatıp açtığınızda başlangıç ekranının gelmesi yarım saat hatta bazen 1 saati buluyor mu? hiç oldu mu böyle bişey? bende her açılışta en az yarım saat bekletiyor da.
Hayır hemen geliyor

atakanakata

atakanakata

Üye
ben 7. yapıyı ilk yüklediğim günden beri böyle. 8. yapıda bu sorun düzelmezse temiz kurulum yaparım artık.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bana da olmuştu sırf bu yüzden 8.1 geri döndüm zaten.

braayn

braayn

Üye
Yıl olmuş 2015 ben halen 8.1 Denimi kullanıyorum.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Yıl olmuş 2015 ben halen 8.1 Denimi kullanıyorum.
Yıl olmuş 2015 ben WP ile gönderiyorum yorumları ama hala İphone ile gönderilfi yazıyor :D
Bu arada OTG ile ilgili bi gelişme varmı @Sensation

serinaga

serinaga

Üye

Temiz bir kurulum yaptığım halde, yine de geç geliyor. Ancak hızla getirmenin yolunu buldum, bildirim merkezini aşağı çekerek açın ve ayarlar'a gidin. Home tuşuna basınca, yada geri tuşuna basınca hemen geliyor ...

serinaga

serinaga

Üye
Ooo 3-4 gündür güncellememiştim, birikmiş galiba 22 tane buldu ...

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
müzik çalarken kulaklığın pause tuşu ile müziği durdurunca telefonda Groove müzik açılmıyor. Ne kadar garip bi problem bu...

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01 ve sfgnrl
enessrsy

enessrsy

Üye
müzik çalarken kulaklığın pause tuşu ile müziği durdurunca telefonda Groove müzik açılmıyor. Ne kadar garip bi problem bu...

Groove Müzik'te ufak tefek ve büyük bir hayli problem var zaten, düzelmesi zaman alacaktır. Pek ümidim yok ama :blink:

braayn

braayn

Üye
Bu hafta yeni sızıntılar olur umarım . Heyecanlı oluyor :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Whatsapp bildirimleri başlangıç ekranının gelmesini engelliyor arkadaşlar. Geri bildirim yaptım. Sizlerde yapın. Bildirim merkezini aşağı doğru çekip oradan whatsap mesajına tıklayarak whatsapp a girin ve sonra geri tuşları ile çıkış yapın. O zaman başlangıç ekranı geliyor. Ancak eğer bildirim çubuğundan mesajı açmadan silerseniz ya da hiç bildirim çubuğuna dokunmadan mesaja bakmadan denerseniz başlangıç ekranı hiç gelmiyor.

skynet

Üye
Başlangıç ekranı bende hemen geliyor sorun yok

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Whatsapp bildirimleri başlangıç ekranının gelmesini engelliyor arkadaşlar. Geri bildirim yaptım. Sizlerde yapın. Bildirim merkezini aşağı doğru çekip oradan whatsap mesajına tıklayarak whatsapp a girin ve sonra geri tuşları ile çıkış yapın. O zaman başlangıç ekranı geliyor. Ancak eğer bildirim çubuğundan mesajı açmadan silerseniz ya da hiç bildirim çubuğuna dokunmadan mesaja bakmadan denerseniz başlangıç ekranı hiç gelmiyor.
Whatsapp şuan 8.denimdede sorunlu.
Yıl olmuş 2015 ben WP ile gönderiyorum yorumları ama hala İphone ile gönderilfi yazıyor :D
Bu arada OTG ile ilgili bi gelişme varmı @Sensation
+Rep :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bana demin insiderden bir yazı geldi yapı 10240 diye bir şey sizlerede geldimi arkadaşlar edgeden bahsediyordu %112 falan gibi birşeylerden falan slow ring diyordu

Üst Alt