OnurYurdakul
Üye
Valley Tinnebana demin insiderden bir yazı geldi yapı 10240 diye bir şey sizlerede geldimi arkadaşlar edgeden bahsediyordu %112 falan gibi birşeylerden falan slow ring diyordu
Hareketlenme var heral

Valley Tinnebana demin insiderden bir yazı geldi yapı 10240 diye bir şey sizlerede geldimi arkadaşlar edgeden bahsediyordu %112 falan gibi birşeylerden falan slow ring diyordu

m Valla ben dndun 8.1eya yazı insider hub'dan geldi de bulamıyorum bir türlü
bu arada eski mağazada güncellemeleri denetliyordum hergün elle tek tek güncelleme varmı diye butonu aşındırıyordum mağazadan acaba yeni mağazada güncellemeleri elle kontrol et gibi bir seçenek yokmudur acabam
arkadaşlar birde benim hücresel veri bağlantısı tamamen iptal durumda hiçbirşekilde 3gyi falan kullanamıyorum internet için sizdede bu durum varmı acaba sadece bendemi bu durum

İnşallah7. Yapıda telefonu bir süre kullanmadığım zaman arama geldiğinde, aramaya cevap veremiyordum. Bayram öncesi 8.1 e geri döndüm. Bayram geçti daha fazla dayanamadım wp 10'u tekrar yüklüyorum. Bakalım bu sefer ne olacak.![]()

Aga ben klavyede sorun yaşamadım çok suoerdi klavye ama grove müzik sıkıntılıKlavye sorunu hala devam ediyor saçma sapan bir şekilde. Cidden önemli bir konu bu. Yeni yapıda düzelmesini istiyorsak geri bildirim yapalım ya da yapılan geri bildirime puan verelim lütfen. Onun dışında son güncellemeyle Groove Müzik albüm kapaklarını göstermez oldu. Bir de Kişiler uygulaması kafayı yedi. Numara kaydediyorum görünmüyor rehberde ama WhatsApp kişilerde ve Telefon uygulamasından dolaylı olarak kişilere girince görünüyor. Şimdilik bu sıkıntılar var. Ha bir de hala canlı karolar bazen çalışmıyor.
Var neredeyse herkesteArkadaşlar şimdi bir şeyin farkına vardım; bayramda tonla sms gelir bu bayram neden hiç gelmedi derken mesajlara girdim 30'a yakın sms var ve bildirim hiç gelmedi. Denemek için banka işlemlerine girdim sms kodu için yine bildirim yok fakat mesajlara girince mesajın gelmiş olduğunu gördüm. Bu tarz sorun yaşayan var mı?

Va
Var neredeyse herkeste![]()

Beta surum dostumSms gelmemesi nedir arkadaş, Ericsson 688'de bile yoktu böyle bir şey. Komple saçmalık![]()

kardeş sanki zorla yükletiyorlarSms gelmemesi nedir arkadaş, Ericsson 688'de bile yoktu böyle bir şey. Komple saçmalık![]()
hafıza kartı kullanıyormusun max 64 gb herhalde sonuç nasıl kullanıyorsanTP sürümü ne beklersin ki çalışan bir anda çalışmayabilir...Adamlar bunu bir çok kez dile getirdi.
16 Gb kullanıyorum class 10 gayet iyi bana 32 dahili 16 gb harici yeterli oluyor.hafıza kartı kullanıyormusun max 64 gb herhalde sonuç nasıl kullanıyorsan