Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

tanyyy

Üye
beyler ben 8.1'e dönmüştüm. sizce artık geçmeye uygun mu build slow ya da fast olanı ?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
beyler ben 8.1'e dönmüştüm. sizce artık geçmeye uygun mu build slow ya da fast olanı ?
iki arkadaşım 1520 de wefi problemi yaşayıp dün geri geri dondu. Bence 8. Yapıyı bekle. Muhtemelen haftaya gelir...

• Beğen
Tepkiler: tanyyy
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bende 7.yapıyı indirdim Lumia 625e
herşeyi guncelledim indirmeden once çarkların sonundayım umarım ciddi bir sorun cıkmaz

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Herkese merhaba arkadaşlar groove müzikte giriş yapmış olmama rağmen albüm kapaklarını kendisi güncellemiyor aynı sorunu yaşayan var mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herkese merhaba arkadaşlar groove müzikte giriş yapmış olmama rağmen albüm kapaklarını kendisi güncellemiyor aynı sorunu yaşayan var mı?
Albüm kapaklarını otomatik güncelleme şimdilik sadece PC'de var.

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Albüm kapaklarını otomatik güncelleme şimdilik sadece PC'de var.
Yukarıda siz albüm kapakları güncellendi yazınca ben telefonda da güncelliyor sandım.Yanıt için teşekkürler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
herhangi bir sıkıntım kalmadı ya bir haftadır. en sonunda canlı karolar da düzenli çalışmaya başladı. demek ki sabretmek gerekiyormuş :)

Şu türkçe klavyeyi de bi düzeltselerdi iyi olacaktı.
Hala bastığın harfin yanındakini algılıyor çoğu zaman.
Mesajlaşmak ve yazı yazman resmen işkence.
Bu konuda mümkün olduğunca geri bildirim yapalım.
Türkçe klavye düzeni ve tuş büyüklükleri gerçekten çok kötü.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BLasTeaR, YkPkY ve 1 kişi daha
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Şu türkçe klavyeyi de bi düzeltselerdi iyi olacaktı.
Hala bastığın harfin yanındakini algılıyor çoğu zaman.
Mesajlaşmak ve yazı yazman resmen işkence.
Bu konuda mümkün olduğunca geri bildirim yapalım.
Türkçe klavye düzeni ve tuş büyüklükleri gerçekten çok kötü.
kaydırarak yazınca çok sıkıntı olmuyo sanki. Ama cidden düzeltmeleri lazım

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
saynesim

saynesim

Üye
Arkadaşlar ben 7. Yapıdan memnunum tek sıkıntı lumia 1020 nin kamerası hiç güzel resim çekmiyor kamera aynı eski Nokia'nın 6600 modeli Vega kamera gibi resim çekiyor

enessrsy

enessrsy

Üye
Şunu fark ettim, bazen belirli harfleri yazamama sorunu çoğunlukla tekrar aynı harfi yazmak istediğimde oluyor. Mesela Robben yazdığımda ilk B'yi algılıyor ama ikinciyi algılamıyor.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Arkadaşalar güncelleme büyük olduğu için wifi istiyor acaba hücreselle indirmek için bir numara yapabilir miyiz

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Telefonu wifiye bagladım sapıttı arkadaş :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye

güncellemeden sonra fark ettim magazadan uygulama tarattığınız zaman benzer isimlerde bu şekilde gözüküyor

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
kaydırarak yazınca çok sıkıntı olmuyo sanki. Ama cidden düzeltmeleri lazım
Ben 7. fastini kullanırken yada 6.fasti miydi hatırlamıyorum(hangisinin slowu geldiyse o yapının fasti işte) kaydırarak yazarken telefon kitleniyor ve soft reset atmak zorunda kalıyordum

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben 7. fastini kullanırken yada 6.fasti miydi hatırlamıyorum(hangisinin slowu geldiyse o yapının fasti işte) kaydırarak yazarken telefon kitleniyor ve soft reset atmak zorunda kalıyordum
Ben 8.1e dondum bu gun tavsiyemdir. :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben 8.1e dondum bu gun tavsiyemdir. :D
Bende 2 hafta oldu slowa alırken (ayarlar olmadığı için) hard reset atayım dedim telefon üzgün surat verdi cyan sürümünü yükledim Tp ona 2 hafta öncesine kadar sabrettim gerçi daha dayanırdım da telefon sorun çıkardı :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bende 2 hafta oldu slowa alırken (ayarlar olmadığı için) hard reset atayım dedim telefon üzgün surat verdi cyan sürümünü yükledim Tp ona 2 hafta öncesine kadar sabrettim gerçi daha dayanırdım da telefon sorun çıkardı :D
8.1E Donerken ağlasam yeridir o kadar uzuldum işte koy yerinde şarj sıkıntı oluyor :D

skynet

Üye
Bu saatten sonra 8.1 beni kesmez w10'a devam.. :yuru

Bay H

Bay H

Üye
Çoklu pencere desteğine dair ilk bulgu. Eğer yanılış görmediysem cihaz 920.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, saynesim ve afwerker

Üst Alt