iki arkadaşım 1520 de wefi problemi yaşayıp dün geri geri dondu. Bence 8. Yapıyı bekle. Muhtemelen haftaya gelir...beyler ben 8.1'e dönmüştüm. sizce artık geçmeye uygun mu build slow ya da fast olanı ?
Albüm kapaklarını otomatik güncelleme şimdilik sadece PC'de var.Herkese merhaba arkadaşlar groove müzikte giriş yapmış olmama rağmen albüm kapaklarını kendisi güncellemiyor aynı sorunu yaşayan var mı?
Yukarıda siz albüm kapakları güncellendi yazınca ben telefonda da güncelliyor sandım.Yanıt için teşekkürler.Albüm kapaklarını otomatik güncelleme şimdilik sadece PC'de var.
herhangi bir sıkıntım kalmadı ya bir haftadır. en sonunda canlı karolar da düzenli çalışmaya başladı. demek ki sabretmek gerekiyormuş![]()
kaydırarak yazınca çok sıkıntı olmuyo sanki. Ama cidden düzeltmeleri lazımŞu türkçe klavyeyi de bi düzeltselerdi iyi olacaktı.
Hala bastığın harfin yanındakini algılıyor çoğu zaman.
Mesajlaşmak ve yazı yazman resmen işkence.
Bu konuda mümkün olduğunca geri bildirim yapalım.
Türkçe klavye düzeni ve tuş büyüklükleri gerçekten çok kötü.
Ben 7. fastini kullanırken yada 6.fasti miydi hatırlamıyorum(hangisinin slowu geldiyse o yapının fasti işte) kaydırarak yazarken telefon kitleniyor ve soft reset atmak zorunda kalıyordumkaydırarak yazınca çok sıkıntı olmuyo sanki. Ama cidden düzeltmeleri lazım
Ben 8.1e dondum bu gun tavsiyemdir.Ben 7. fastini kullanırken yada 6.fasti miydi hatırlamıyorum(hangisinin slowu geldiyse o yapının fasti işte) kaydırarak yazarken telefon kitleniyor ve soft reset atmak zorunda kalıyordum

Bende 2 hafta oldu slowa alırken (ayarlar olmadığı için) hard reset atayım dedim telefon üzgün surat verdi cyan sürümünü yükledim Tp ona 2 hafta öncesine kadar sabrettim gerçi daha dayanırdım da telefon sorun çıkardıBen 8.1e dondum bu gun tavsiyemdir.![]()

8.1E Donerken ağlasam yeridir o kadar uzuldum işte koy yerinde şarj sıkıntı oluyorBende 2 hafta oldu slowa alırken (ayarlar olmadığı için) hard reset atayım dedim telefon üzgün surat verdi cyan sürümünü yükledim Tp ona 2 hafta öncesine kadar sabrettim gerçi daha dayanırdım da telefon sorun çıkardı![]()

katılıyorum ama 8.1 deki hız yok .yoksa kendi kullanımıma gore hiç bir sorunum yok.Bu saatten sonra 8.1 beni kesmez w10'a devam..![]()