Kitaplıktan,oyunlar ve uygulamalar diye ayrılmış şekildedir aynı zamanda.Windows 10 ile birlikte F klavye de gelmiş mi acaba. Yerli klavyemizi kullanmak istiyoruz.
Ayrıca mağazada daha önce indirdiğim uygulamalar geçmişini nerden bulabilirim ? eski sürümde vardı. bunda yoku mu acaba ?
Teşekkür ederim buldumKitaplıktan,oyunlar ve uygulamalar diye ayrılmış şekildedir aynı zamanda.
nasıl düşünemedimDikkatini çekerim o elindeki 1100 dünyada en fazla satılan telefon,o kadar basit değil yanibende nokia 1100 var alarmı hep çalıyor sorun yokGünümüz akıllı telefonlarının büyük bolümü kapalıyken alarm çalışmıyor.Ulan sizin atanız 1100 kapalıyken mis gibi çalıyor... EEE akıl yaşta değil baştadır ..
![]()
konuya gelecek olursak telefon kapalı iken alarmın çalmaması çok büyük handikap akıllıyım diye geçinen telefonlar için
Haklısın,Dikkatini çekerim o elindeki 1100 dünyada en fazla satılan telefon,o kadar basit değil yanikonuya gelecek olursak telefon kapalı iken alarmın çalmaması çok büyük handikap akıllıyım diye geçinen telefonlar için
![]()
Tüm dünyada yanılmıyorsam 220 milyon adet satmıştıDikkatini çekerim o elindeki 1100 dünyada en fazla satılan telefon,o kadar basit değil yanikonuya gelecek olursak telefon kapalı iken alarmın çalmaması çok büyük handikap akıllıyım diye geçinen telefonlar için
![]()
Bu konuyla ilgili geçte olsa artık devlet politikası da var.Arkadaşlar sizden ricam F klavye ile ilgili dikkat çekermisiniz. Ben geri bildirimde bulundum.
Here serisi çok iyi ve tutulan uygulamalar, inşallah yürürlükten kaldırılmaz : (Arkadaşlar Here Drive+ çalışmıyor. Sürekli "Üzgünüz, ağa erişemememiz nedeniyle rotanız alınamadı. Lütfen bağlantıyı kontrol edin ve yeniden deneyin." uyarısı alıyorum. Bağlantı açık. Uygulamayı kaldırırsam yeniden kuramam. Bu seferde "Bu uygulama artık kullanılamaz" uyarısı alacağım. Mağazadan kitaplığa (geçmişte alınmış uygulamalarıma) baktım, kategorisi bu telefonda çalışmayan uygulamalar kategorisinde duruyor. Yani kaldırırsam yeniden kuramam. Sizlerde de böyle mi?
ne yaptın sen ya iyice aşmışsın sen, bunu deneyen olacağını sanmıyorum o kadarda önemli bir şeymi acaba tartışılırGroove Müzik'te şarkı seçip karışık modda çal dediğimizde (önceki xbox müzik gibi) hangi harf ile başlıyor ise bir önceki ve sonraki harf ile başlayan şarkılar hariç diğerlerini karıştırmıyor. Sizlerde de böyle mi acaba?
önemli, hatta çok saçma bir hataydıne yaptın sen ya iyice aşmışsın sen, bunu deneyen olacağını sanmıyorum o kadarda önemli bir şeymi acaba tartışılır

hazır yazmışken deniyeyim dedim şimdi ilk giridiğimizde tümü karıştır şeklinde başladım ve daha sonra e den s ye b den f ye geçiş yaptı bu arada karıştırmayı sanatçı adına göremi müzik adına göremi karıştırıyor bakıyoruz amaönemli, hatta çok saçma bir hataydı![]()
hazır yazmışken deniyeyim dedim şimdi ilk giridiğimizde tümü karıştır şeklinde başladım ve daha sonra e den s ye b den f ye geçiş yaptı bu arada karıştırmayı sanatçı adına göremi müzik adına göremi karıştırıyor bakıyoruz ama
şarkılar bölümüne girdiğinizde en başta ne yazıyorsa (bazıları düzensiz oluyor) ona göre yani normalde şarkı olması lazım şimdi pc de denedim sorun olmuyorhazır yazmışken deniyeyim dedim şimdi ilk giridiğimizde tümü karıştır şeklinde başladım ve daha sonra e den s ye b den f ye geçiş yaptı bu arada karıştırmayı sanatçı adına göremi müzik adına göremi karıştırıyor bakıyoruz ama
şarkılar bölümüne girdiğinizde en başta ne yazıyorsa (bazıları düzensiz oluyor) ona göre yani normalde şarkı olması lazım şimdi pc de denedim sorun olmuyor
Windows haritalar kullanın. Zaten HERE haritalarını kullanıyor. Geçen gün arabada kullandım, Here Drive gibiydi.Arkadaşlar sizlerde deneyin ve sonra emin olunca geri bildirim yapalım. Galiba Whatsapp bildirimleri Windows10 ana ekranının yüklenmemesi hatasına sebep oluyor.
Ayrıca bir çok uygulama, örneğin bizim telefonların en önemli ve övünülen uygulamalarından Here Drive+ uygulaması (artık en beğenilen değil) çalışmıyor.
here drive demin denedim here maps olsun diğerleri olsun hepsi etkileşimli olarak sorunsuz olarak çalışıyor 2dk önce denedimArkadaşlar sizlerde deneyin ve sonra emin olunca geri bildirim yapalım. Galiba Whatsapp bildirimleri Windows10 ana ekranının yüklenmemesi hatasına sebep oluyor.
Ayrıca bir çok uygulama, örneğin bizim telefonların en önemli ve övünülen uygulamalarından Here Drive+ uygulaması (artık en beğenilen değil) çalışmıyor.