Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Windows 10 ile birlikte F klavye de gelmiş mi acaba. Yerli klavyemizi kullanmak istiyoruz.
Ayrıca mağazada daha önce indirdiğim uygulamalar geçmişini nerden bulabilirim ? eski sürümde vardı. bunda yoku mu acaba ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Windows 10 ile birlikte F klavye de gelmiş mi acaba. Yerli klavyemizi kullanmak istiyoruz.
Ayrıca mağazada daha önce indirdiğim uygulamalar geçmişini nerden bulabilirim ? eski sürümde vardı. bunda yoku mu acaba ?
Kitaplıktan,oyunlar ve uygulamalar diye ayrılmış şekildedir aynı zamanda.

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
Esendağlı

Esendağlı

Üye
bende nokia 1100 var alarmı hep çalıyor sorun yok :) Günümüz akıllı telefonlarının büyük bolümü kapalıyken alarm çalışmıyor.Ulan sizin atanız 1100 kapalıyken mis gibi çalıyor... EEE akıl yaşta değil baştadır .. :)
Dikkatini çekerim o elindeki 1100 dünyada en fazla satılan telefon,o kadar basit değil yani:)konuya gelecek olursak telefon kapalı iken alarmın çalmaması çok büyük handikap akıllıyım diye geçinen telefonlar için:)

• Beğen
Tepkiler: braayn ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Alarmlar da olduğu gibi müziklerimden alım yapması gibi
gelen çağrılarla ilgili zil sesi konusunda da aynı şekilde uyarlansa o da güzel olur..
Neden se alarmlara tanıdıkları imkanı, gelen çağrılar için normal zil sesinde esirgemişler.
Dikkatini çekerim o elindeki 1100 dünyada en fazla satılan telefon,o kadar basit değil yani:)konuya gelecek olursak telefon kapalı iken alarmın çalmaması çok büyük handikap akıllıyım diye geçinen telefonlar için:)
Haklısın,
Ben belki telefonumu açık tutmak istemiyorum..
Ne güzel telefonlardı öyle..
kapalı halde bile cayır cayır çalıyordu..

braayn

braayn

Üye
Tüm dünyada yanılmıyorsam 220 milyon adet satmıştı

enessrsy

enessrsy

Üye
Groove Müzik'te şarkı seçip karışık modda çal dediğimizde (önceki xbox müzik gibi) hangi harf ile başlıyor ise bir önceki ve sonraki harf ile başlayan şarkılar hariç diğerlerini karıştırmıyor. Sizlerde de böyle mi acaba?

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Arkadaşlar sizden ricam F klavye ile ilgili dikkat çekermisiniz. Ben geri bildirimde bulundum.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar sizden ricam F klavye ile ilgili dikkat çekermisiniz. Ben geri bildirimde bulundum.
Bu konuyla ilgili geçte olsa artık devlet politikası da var.
Ancak üzerinde duruluyor mu durulmuyor mu?
yoksa geçici bir söylemden mi ibaret, onu bilemiyorum..

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar Here Drive+ çalışmıyor. Sürekli "Üzgünüz, ağa erişemememiz nedeniyle rotanız alınamadı. Lütfen bağlantıyı kontrol edin ve yeniden deneyin." uyarısı alıyorum. Bağlantı açık. Uygulamayı kaldırırsam yeniden kuramam. Bu seferde "Bu uygulama artık kullanılamaz" uyarısı alacağım. Mağazadan kitaplığa (geçmişte alınmış uygulamalarıma) baktım, kategorisi bu telefonda çalışmayan uygulamalar kategorisinde duruyor. Yani kaldırırsam yeniden kuramam. Sizlerde de böyle mi?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar Here Drive+ çalışmıyor. Sürekli "Üzgünüz, ağa erişemememiz nedeniyle rotanız alınamadı. Lütfen bağlantıyı kontrol edin ve yeniden deneyin." uyarısı alıyorum. Bağlantı açık. Uygulamayı kaldırırsam yeniden kuramam. Bu seferde "Bu uygulama artık kullanılamaz" uyarısı alacağım. Mağazadan kitaplığa (geçmişte alınmış uygulamalarıma) baktım, kategorisi bu telefonda çalışmayan uygulamalar kategorisinde duruyor. Yani kaldırırsam yeniden kuramam. Sizlerde de böyle mi?
Here serisi çok iyi ve tutulan uygulamalar, inşallah yürürlükten kaldırılmaz : (

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Groove Müzik'te şarkı seçip karışık modda çal dediğimizde (önceki xbox müzik gibi) hangi harf ile başlıyor ise bir önceki ve sonraki harf ile başlayan şarkılar hariç diğerlerini karıştırmıyor. Sizlerde de böyle mi acaba?
ne yaptın sen ya iyice aşmışsın sen, bunu deneyen olacağını sanmıyorum o kadarda önemli bir şeymi acaba tartışılır

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
4MaGuS

4MaGuS

Üye
önemli, hatta çok saçma bir hataydı :)
hazır yazmışken deniyeyim dedim şimdi ilk giridiğimizde tümü karıştır şeklinde başladım ve daha sonra e den s ye b den f ye geçiş yaptı bu arada karıştırmayı sanatçı adına göremi müzik adına göremi karıştırıyor bakıyoruz ama

enessrsy

enessrsy

Üye
hazır yazmışken deniyeyim dedim şimdi ilk giridiğimizde tümü karıştır şeklinde başladım ve daha sonra e den s ye b den f ye geçiş yaptı bu arada karıştırmayı sanatçı adına göremi müzik adına göremi karıştırıyor bakıyoruz ama

En başta şarkı seçmeden karıştır seçilince problem yok fakat x şarkıyı seçtiğinde algoritma bozuluyor sanırım. Şu telefonu kullanırken en sinirlendiğim hata budur ezelden beri, çözemediler gitti.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
şarkılar bölümüne girdiğinizde en başta ne yazıyorsa (bazıları düzensiz oluyor) ona göre yani normalde şarkı olması lazım şimdi pc de denedim sorun olmuyor

enessrsy

enessrsy

Üye
şarkılar bölümüne girdiğinizde en başta ne yazıyorsa (bazıları düzensiz oluyor) ona göre yani normalde şarkı olması lazım şimdi pc de denedim sorun olmuyor

Pc'de sorun yok zaten epeydir kullanıyorum Windows 10. Benim takıldığım 0'dan müzik çalar yaptık diyorlar ama aynı ve büyük bir sorun bence eskisi gibi devam ediyor.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar sizlerde deneyin ve sonra emin olunca geri bildirim yapalım. Galiba Whatsapp bildirimleri Windows10 ana ekranının yüklenmemesi hatasına sebep oluyor.
Ayrıca bir çok uygulama, örneğin bizim telefonların en önemli ve övünülen uygulamalarından Here Drive+ uygulaması (artık en beğenilen değil) çalışmıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizlerde deneyin ve sonra emin olunca geri bildirim yapalım. Galiba Whatsapp bildirimleri Windows10 ana ekranının yüklenmemesi hatasına sebep oluyor.
Ayrıca bir çok uygulama, örneğin bizim telefonların en önemli ve övünülen uygulamalarından Here Drive+ uygulaması (artık en beğenilen değil) çalışmıyor.
Windows haritalar kullanın. Zaten HERE haritalarını kullanıyor. Geçen gün arabada kullandım, Here Drive gibiydi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
here drive demin denedim here maps olsun diğerleri olsun hepsi etkileşimli olarak sorunsuz olarak çalışıyor 2dk önce denedim

Üst Alt