Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
pc de telefon uygulaması güncellendi wp için yakında gelecek özellikler diye bir alt başlık eklemişler 3 tane özellik var. 1. si continium özelliği 2. si windows hello özelliği 3. sü ise benim en çok hoşuma giden eğer yanlış anlamadıysam tel de uygulamaları sıraladığımız şekilde pcde windows tuşuna bastığımızda aynı uygulama ve düzenide birebir göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, BomberMAn_01, Sensation ve 2 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Word, Excel ve PowerPoint de güncellendi. Artık Preview değiller. Fakat uygulama içinde böyle yazıyor, dışında değil.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.4201.10062.0 > 17.6014.42002.0) ve MSN uygulamaları güncellendi.

YkPkY

YkPkY

Üye
pc de telefon uygulaması güncellendi wp için yakında gelecek özellikler diye bir alt başlık eklemişler 3 tane özellik var. 1. si continium özelliği 2. si windows hello özelliği 3. sü ise benim en çok hoşuma giden eğer yanlış anlamadıysam tel de uygulamaları sıraladığımız şekilde pcde windows tuşuna bastığımızda aynı uygulama ve düzenide birebir göreceğiz.
hadi bakalım.pişman ettirmesinler bizi.
inadına 2,5 yıldır 920mi kullanıyorum.
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.4201.10062.0 > 17.6014.42002.0) ve MSN uygulamaları güncellendi.
tam diyodumki yine hızlı davranmışın :)

dextro22

dextro22

Üye
abi herşeyi geçtimde klavyede yanlış yeri algılıyo ya beni benden alıyor :) onun dışında 7. yapı gidiyo yani :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Alarmlar ve Saat güncellendi. Kutucuk ve ses seçim yeri değişmiş. Pazar gününü seçince Güneş yazıyor :ehe

Enteresandır alarmım haftaiçi her gün sabah çalmaya ayarlı olduğu halde, haftada bir günü (genellikle salı yada çarşamba'yı) es geçiyor.
Çalmıyor nedense :hmmm
Önceki yapılarda da arada bir böyle oluyordu. Sanırım düzeltilmemiş.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Enteresandır alarmım haftaiçi her gün sabah çalmaya ayarlı olduğu halde, haftada bir günü (genellikle salı yada çarşamba'yı) es geçiyor.
adamın başını yakar yemin ediyorum. oldum olası şu telefonların alarmına güvenmem o yüzden evdeki bütün telefonların alarmını kurup yatıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve braayn
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şimdilik böyle hızlı hızlı iyi gidiyor, o kadarı da nazar boncuğu olsun.. Ama alarm doğru olsun..

caner1010

Üye

saat 07.00 a kurmuştum..çalmadı....işe geç kaldım.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
saat 07.00 a kurmuştum..çalmadı....işe geç kaldım.
Bendeki alarm da hiç bir sıkıntı çıkmadı,
Bolge abd dil ingilizce olmasından dolayı çalmamış olabilir mi, AM , PM ayarından dolayı.

serinaga

serinaga

Üye
Oda birşey mi dün alarmlara bir bakayım dedim, hepi topu iki alarm var, biri "sabah kalk" , diğeri ise "sahura kalk" alarmı. Dakikayı değiştireceğim "sahura kalk" alarmı seçiyorum, "sabah kalk" alarmı geliyor :kop2: Silip yeniden kurdum, çok şükür sabah kaldırdı ...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ceza87
braayn

braayn

Üye
bende nokia 1100 var alarmı hep çalıyor sorun yok :) Günümüz akıllı telefonlarının büyük bolümü kapalıyken alarm çalışmıyor.Ulan sizin atanız 1100 kapalıyken mis gibi çalıyor... EEE akıl yaşta değil baştadır .. :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

skynet

Üye
Sd karta kurulan oyun uygulamaların verileri diğer bölümünde mi saklanıyor ? Asphalt 8 kurdum sd karta ama depolama bölümünden baktığımda uygulamalar bölümünde oyunun boyutu 200 küsür mb olarak görünüyor diğer bölümünün boyutu artıyor :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Belki tatildir her zaman hizmet vermek zorunda mı haksızlık yapıyorsun :ehe

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Aynen bende de her sabah 7:00'de çalmaya ayarlı ancak bazen çalmıyor nedense, işe geç kalıyorum.

Bölge-Dil Türkçe...
belki bakmışsınızdır bakmayan varsada tekrar hatırlatalım alarm kısmını güncelledikten sorna kayıtlı bir alarmın vardı bende de çalmadı kontrol ederken ses kısmının seçili olmadığı fark ettim bu neden çalsada duyulmazdı oysaki normalde seçiliydi birde direk müzik ekliyebiliyoruz artık ancak bu seferde zil seslerini seçmede sıkıntı yaşıyorum magazaya yönlendiriyor uygulama arıyor bulamıyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim için en güzel alarm kendi beynim. Sağlam uyku için akşam vaktinde yatarsam sabah tüm alarmlardan daha çok kendime güvenirim :P

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Üst Alt