papakudioflu
Emekli Yönetici
Fast slow ring değişimi yapıldığında güncellemenin görünmesi bazen bir günü buluyor.Değiştiriddm ama gelmiyor. Güncel diyor
Fast slow ring değişimi yapıldığında güncellemenin görünmesi bazen bir günü buluyor.Değiştiriddm ama gelmiyor. Güncel diyor
MS koptu gidiyorWord, Excel ve PowerPoint de güncellendi.

hadi bakalım.pişman ettirmesinler bizi.pc de telefon uygulaması güncellendi wp için yakında gelecek özellikler diye bir alt başlık eklemişler 3 tane özellik var. 1. si continium özelliği 2. si windows hello özelliği 3. sü ise benim en çok hoşuma giden eğer yanlış anlamadıysam tel de uygulamaları sıraladığımız şekilde pcde windows tuşuna bastığımızda aynı uygulama ve düzenide birebir göreceğiz.
tam diyodumki yine hızlı davranmışınOutlook Posta ve Outlook Takvim(17.4201.10062.0 > 17.6014.42002.0) ve MSN uygulamaları güncellendi.

Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.4201.10062.0 > 17.6014.42002.0) ve MSN uygulamaları güncellendi.
Alarmlar ve Saat güncellendi. Kutucuk ve ses seçim yeri değişmiş. Pazar gününü seçince Güneş yazıyor![]()

adamın başını yakar yemin ediyorum. oldum olası şu telefonların alarmına güvenmem o yüzden evdeki bütün telefonların alarmını kurup yatıyorum.Enteresandır alarmım haftaiçi her gün sabah çalmaya ayarlı olduğu halde, haftada bir günü (genellikle salı yada çarşamba'yı) es geçiyor.
Çalmıyor nedense
Önceki yapılarda da arada bir böyle oluyordu. Sanırım düzeltilmemiş.
Şimdilik böyle hızlı hızlı iyi gidiyor, o kadarı da nazar boncuğu olsun.. Ama alarm doğru olsun..Enteresandır alarmım haftaiçi her gün sabah çalmaya ayarlı olduğu halde, haftada bir günü (genellikle salı yada çarşamba'yı) es geçiyor.
Çalmıyor nedense
Enteresandır alarmım haftaiçi her gün sabah çalmaya ayarlı olduğu halde, haftada bir günü (genellikle salı yada çarşamba'yı) es geçiyor.
Çalmıyor nedense
Bendeki alarm da hiç bir sıkıntı çıkmadı,saat 07.00 a kurmuştum..çalmadı....işe geç kaldım.
Belki tatildir her zaman hizmet vermek zorunda mı haksızlık yapıyorsunEnteresandır alarmım haftaiçi her gün sabah çalmaya ayarlı olduğu halde, haftada bir günü (genellikle salı yada çarşamba'yı) es geçiyor.
Çalmıyor nedense

saat 07.00 a kurmuştum..çalmadı....işe geç kaldım.
Bendeki alarm da hiç bir sıkıntı çıkmadı,
Bolge abd dil ingilizce olmasından dolayı çalmamış olabilir mi, AM , PM ayarından dolayı.
belki bakmışsınızdır bakmayan varsada tekrar hatırlatalım alarm kısmını güncelledikten sorna kayıtlı bir alarmın vardı bende de çalmadı kontrol ederken ses kısmının seçili olmadığı fark ettim bu neden çalsada duyulmazdı oysaki normalde seçiliydi birde direk müzik ekliyebiliyoruz artık ancak bu seferde zil seslerini seçmede sıkıntı yaşıyorum magazaya yönlendiriyor uygulama arıyor bulamıyorAynen bende de her sabah 7:00'de çalmaya ayarlı ancak bazen çalmıyor nedense, işe geç kalıyorum.
Bölge-Dil Türkçe...