Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

enessrsy

enessrsy

Üye
Groove Müzik uygulamasında telefondaki bütün şarkıları görmüyor, manuel eşitleme de yapılamıyor bildiğim kadarıyla var mıdır bunun bir çözümü?

atakanakata

atakanakata

Üye
bu sabah gelen kamera güncellemesiyle kamera açılış hızı baya iyi konuma geldi. 1020 kullanıyorum ve saniyesinde açılıyor kamera

4MaGuS

4MaGuS

Üye

fotograflar uygulamasına girdiğinizda silme tuşunun bulunduğu sağ kısımda şöyle bir yaklaştırma ve uzaklaştırma butonları eklenmiş bunu görmek için ekranın ortaona tıkalyıp silme tuşunun az üstüne tıklamanız gerekiyor, yeri çok kullanışlı değil şuan geri bildirim yaptım farklı bir yere falan koyun diye değiştireceklerdir zaten,, bu arada dosyalar bilgileri kısmında kamera bilgileri eklenmiş f/2 ve iso ayarı gözüküyor 2 tanesi eksik pozlama süresi ve parlaklık onlarıda geri bildirimde bildirdim güzel şeyler oluyor bakalım ufak tefek şeyler ancak bunların gelmesi güzel

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve yunus-emre-6606
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Fotoğraflar uygulaması benim fotoğraflarımı açmıyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
bekle bence.10 gün sonra yeni bi sürüm daha gelir.
bak ikimizde ilk lumiacıyıyız.kaderlerimiz bir,telimizde bir olsun :)

Hadi bakalım bekleyelim :)
Restart, restart gideriz 8. yapıya kadar :P (Eskiden arabalara yaptığımz gibi vurduruyoruz telefon çalışıyor ehehe).

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, YkPkY ve sahanemir
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu arada tek sistem olacağı için geçenlerde windwos ve windwos phone açılış ekran resimleri vardı aynı olucak yakında, birde kurulum kısmınında değişmesi gerekiyor çarklar falan

zaakaan

zaakaan

Üye
Dün gece güncelleyip telefonu kapadım. Çok ısınıyor telefon, bir sıkıntı olur mu?

serinaga

serinaga

Üye
Dün geceye kadar çalışan mağaza, aniden kayboldu. Ne uygulamalarda ne de ana ekranda vardı. Kapat aç ve soft reset işe yaramadı. Dil ingilizce idi, Türkçe yaptım ve çok şükür mağazaya yeniden kavuştum acaba kendi bölgemiz dışında mağazaya kısıtlama mı geliyor ? :allalla:

YkPkY

YkPkY

Üye

fotograflar uygulamasına girdiğinizda silme tuşunun bulunduğu sağ kısımda şöyle bir yaklaştırma ve uzaklaştırma butonları eklenmiş bunu görmek için ekranın ortaona tıkalyıp silme tuşunun az üstüne tıklamanız gerekiyor, yeri çok kullanışlı değil şuan geri bildirim yaptım farklı bir yere falan koyun diye değiştireceklerdir zaten,, bu arada dosyalar bilgileri kısmında kamera bilgileri eklenmiş f/2 ve iso ayarı gözüküyor 2 tanesi eksik pozlama süresi ve parlaklık onlarıda geri bildirimde bildirdim güzel şeyler oluyor bakalım ufak tefek şeyler ancak bunların gelmesi güzel
+/- bende çıkmıyor.çok denedim
ahanda bi ara çıktı geri gitti.okşamakmı gerekiyor :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
mesaj bildirimi kendi kendine düzeldi. kafasına göre takılıyor telefon :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
+/- bende çıkmıyor.çok denedim
ahanda bi ara çıktı geri gitti.okşamakmı gerekiyor :)
silme kısmının biraz üstüne tıklayınca çıkıyor az biraz sağınada basabilirsiniz algılıyor "+" ksımın olduğu yere doğru
düzenleme: bu arada pc üzerinde windows 10 kullanan varsa belki denemişlerdir fotograflar uyuglamasında bir çok ince ayar yapılabiliyor hatta filtrelemede var bunlarda ilerleyen zamanlarda mobile kısımada bekliyorum, bildirim kısmınında arka plan rengi almasınıda tabiki

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. bir sorunum var .wi-fi bağlıyken ne uygulama yükleyebiliyorum ne de güncellemeler otomatik yükleniyor. hücresel veriden yükleyebiliyorum sadece.soft reset attım üzerine sıfırlama yaptım ama çözülmedi. var mıdır bu sorunla karşılaşan ya da bir çözüm önerisi olan yardım edebilecek ?
Guncelleme ayarlarına girdiginde SLOW veya FAST seceneği görünür oluyor mu?
Dün geceye kadar çalışan mağaza, aniden kayboldu. Ne uygulamalarda ne de ana ekranda vardı. Kapat aç ve soft reset işe yaramadı. Dil ingilizce idi, Türkçe yaptım ve çok şükür mağazaya yeniden kavuştum acaba kendi bölgemiz dışında mağazaya kısıtlama mı geliyor ? :allalla:
Sürekli Bölge yi ABD yap, dili ingilizce diyorduk.
Sayenizde şimdiden sonra da dili TÜRKÇE yap diyeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: serinaga

kburak94

Üye
Guncelleme ayarlarına girdiginde SLOW veya FAST seceneği görünür oluyor mu?

Sürekli Bölge yi ABD yap, dili ingilizce diyorduk.
Sayenizde şimdiden sonra da dili TÜRKÇE yap diyeceğiz.
evet bulunuyordu fast seçmiştim 7. yapıya geçmek için

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Kullandıkça kendine geliyor harbiden ya :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alarmlar ve Saat güncellendi. Kutucuk ve ses seçim yeri değişmiş. Pazar gününü seçince Güneş yazıyor :ehe

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Alarmlar ve Saat güncellendi. Kutucuk ve ses seçim yeri değişmiş. Pazar gününü seçince Güneş yazıyor :ehe
pc tarafında daha fazla güncelleme vardı gün içinde telede gelir saat farkı ile aynı güncellemeleri alıyorlar. güncelleme posta ya gelmişti güncellenince ard arda bildirimler geldi bi anda 20 den fazla mai geldiğini gösterir oldu artı livetile özelliği baya geliştirilmiş pc de küre şeklinde dönüp duruyor şuan

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt