bekle bence.10 gün sonra yeni bi sürüm daha gelir.
bak ikimizde ilk lumiacıyıyız.kaderlerimiz bir,telimizde bir olsun![]()

65 derece gördüm sıkıntı yokDün gece güncelleyip telefonu kapadım. Çok ısınıyor telefon, bir sıkıntı olur mu?

65 derece gördüm sıkıntı yok![]()

66 dereceden sonra tehlikeliHa tamam o zaman, patlar mı diye çekiniyordum biraz, çok sağol.![]()

+/- bende çıkmıyor.çok denedim
fotograflar uygulamasına girdiğinizda silme tuşunun bulunduğu sağ kısımda şöyle bir yaklaştırma ve uzaklaştırma butonları eklenmiş bunu görmek için ekranın ortaona tıkalyıp silme tuşunun az üstüne tıklamanız gerekiyor, yeri çok kullanışlı değil şuan geri bildirim yaptım farklı bir yere falan koyun diye değiştireceklerdir zaten,, bu arada dosyalar bilgileri kısmında kamera bilgileri eklenmiş f/2 ve iso ayarı gözüküyor 2 tanesi eksik pozlama süresi ve parlaklık onlarıda geri bildirimde bildirdim güzel şeyler oluyor bakalım ufak tefek şeyler ancak bunların gelmesi güzel

66 dereceden sonra tehlikeli![]()

silme kısmının biraz üstüne tıklayınca çıkıyor az biraz sağınada basabilirsiniz algılıyor "+" ksımın olduğu yere doğru+/- bende çıkmıyor.çok denedim
ahanda bi ara çıktı geri gitti.okşamakmı gerekiyor![]()
Guncelleme ayarlarına girdiginde SLOW veya FAST seceneği görünür oluyor mu?arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. bir sorunum var .wi-fi bağlıyken ne uygulama yükleyebiliyorum ne de güncellemeler otomatik yükleniyor. hücresel veriden yükleyebiliyorum sadece.soft reset attım üzerine sıfırlama yaptım ama çözülmedi. var mıdır bu sorunla karşılaşan ya da bir çözüm önerisi olan yardım edebilecek ?
Sürekli Bölge yi ABD yap, dili ingilizce diyorduk.Dün geceye kadar çalışan mağaza, aniden kayboldu. Ne uygulamalarda ne de ana ekranda vardı. Kapat aç ve soft reset işe yaramadı. Dil ingilizce idi, Türkçe yaptım ve çok şükür mağazaya yeniden kavuştum acaba kendi bölgemiz dışında mağazaya kısıtlama mı geliyor ?![]()
evet bulunuyordu fast seçmiştim 7. yapıya geçmek içinGuncelleme ayarlarına girdiginde SLOW veya FAST seceneği görünür oluyor mu?
Sürekli Bölge yi ABD yap, dili ingilizce diyorduk.
Sayenizde şimdiden sonra da dili TÜRKÇE yap diyeceğiz.
pc tarafında daha fazla güncelleme vardı gün içinde telede gelir saat farkı ile aynı güncellemeleri alıyorlar. güncelleme posta ya gelmişti güncellenince ard arda bildirimler geldi bi anda 20 den fazla mai geldiğini gösterir oldu artı livetile özelliği baya geliştirilmiş pc de küre şeklinde dönüp duruyor şuanAlarmlar ve Saat güncellendi. Kutucuk ve ses seçim yeri değişmiş. Pazar gününü seçince Güneş yazıyor![]()