bozkirdangelen
Üye
O zaman düzeltelim ve "Ne çektik şu yapılardan" diyelim : ) )Hocam ben olaya 6. yapıdan başladım. Sen bir de ilk yapıdan beri girip girip çıkanları düşün![]()
O zaman düzeltelim ve "Ne çektik şu yapılardan" diyelim : ) )Hocam ben olaya 6. yapıdan başladım. Sen bir de ilk yapıdan beri girip girip çıkanları düşün![]()
ve çarklar dönüyor surat çıkıyor devamlı kısır döngü, eh pil de tabiiki azaldı %10 gibi varken kuruldu..kardeşimin bilgisayarında indirmiş olduğum 8.1 vardı ne denedimse olmadı başka arkadaşımda denedim olmuyor artık pes derken buldu ve hemen kurdu şükür..şu anda 8.1 var..53 kişiye kandil mesajı attım bende sıkıntı yok..Beyler Çoklu mesaj göndermede sorun var. Bu sorunu yaşayan oldu mu işaretlemeye çalışırken atma yapıyor
Eyvallah ben 259 kişi seçtim53 kişiye kandil mesajı attım bende sıkıntı yok..
Bu arada herkesin Kadir gecesi Mübarek olsun..
heralde ondanBahsettiğim şey buydu ve buna benzer bi konsept daha vardı @Aybars1979Videodaki farklı bir olay
Ben sizi şöyle alayım
Haber - Windows 10 for Phones "Patlayan" Canlı Karo ile Geliyor. - MaxiCep
burdakimi?Bahsettiğim şey buydu ve buna benzer bi konsept daha vardı @Aybars1979
Video bu değil ama anlatmaya çalıştığım şey tam olarak buydu.videodaki face bildirimleri yerine klasör içindeki diğer uygulama kısayolları çıkıyordu işteburdakimi?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
sizce de güzel olmaz mıydı?denedim maalesef yine değişmedi bir de şunu farkettim hücresel veriden yükleniyor uygulamalar ama wi-fi dan bir şey yükleyemiyorum. çözümü var mıdır kideneyin düzelme ihtimali var
aslında benimde beklediğim özelliklerden birisi yalnız sanırım bunlar konsept olurmu olmazmı meçhul. (birde patlayan klasör değil patlayan karoVideo bu değil ama anlatmaya çalıştığım şey tam olarak buydu.videodaki face bildirimleri yerine klasör içindeki diğer uygulama kısayolları çıkıyordu iştesizce de güzel olmaz mıydı?
)
bu arada 930 a modern combat 5 yüklenmiyordu w10 ile birlikte onuda aktif etmişler sanırım 
benim alet fişek oldu.çok şaşkınım.
daha 2 saat öncesine kadar başlangıç ekranı hep yükleniyor diyordu

Evet yeni gelmiş sonunda arka plan olarak atamayı fotoğraflar uygulamasına koymayı akıl etmişler.Microsoft Fotoğraflar 15.618.19.002.0 > 15.710.18202.0
Windows Kamera 5.42.2003.0 > 5.42.2005.0
sürümlerine güncellendi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sanki bu seçenekler yeni gelmiş gibi. Ayrıca fotoğrafı yukarı kaydırarak bilgileri görebilme kaldırılmış. Kutucuk efekti de değişmiş.