Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
6 slow yapı vardı ısınmalar oluyordu format atayım dedim ..başkasına derken başıma geldi üzgün yüz :( ve çarklar dönüyor surat çıkıyor devamlı kısır döngü, eh pil de tabiiki azaldı %10 gibi varken kuruldu..kardeşimin bilgisayarında indirmiş olduğum 8.1 vardı ne denedimse olmadı başka arkadaşımda denedim olmuyor artık pes derken buldu ve hemen kurdu şükür..şu anda 8.1 var..

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Mağazada bağzı uygulamalar güncellenmiyor nedeni nedir ?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Beyler Çoklu mesaj göndermede sorun var. Bu sorunu yaşayan oldu mu işaretlemeye çalışırken atma yapıyor
53 kişiye kandil mesajı attım bende sıkıntı yok..
Bu arada herkesin Kadir gecesi Mübarek olsun..

• Beğen
Tepkiler: dücane, 4MaGuS, OnurYurdakul ve 5 diğerleri
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar sorun yaşamak istemiyorsanız. recovery toolsla 8.1 dönün ve temiz kurulum yapın. bir de sürekli şu neden bu neden böyle diye soruluyor. çoğu temiz kurulum yapılmadığı için ve unutmayalım ki ınsıder sürümünü kuruyorsunuz. ve sorunlar bundan kaynaklanıyor.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
sahanemir

sahanemir

Üye
Daha önce varmıydı ben mi farkında değildim bilemiyorum fakat kişiler,i masaüstüne getirdiğimde karenin içinde minik kareler halinde kişiler hareketli yuvarlak değilde kare ..

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
burdakimi?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Video bu değil ama anlatmaya çalıştığım şey tam olarak buydu.videodaki face bildirimleri yerine klasör içindeki diğer uygulama kısayolları çıkıyordu işte :D sizce de güzel olmaz mıydı?

kburak94

Üye
deneyin düzelme ihtimali var
denedim maalesef yine değişmedi bir de şunu farkettim hücresel veriden yükleniyor uygulamalar ama wi-fi dan bir şey yükleyemiyorum. çözümü var mıdır ki

Aybars1979

Aybars1979

Üye
güzel olur a
Video bu değil ama anlatmaya çalıştığım şey tam olarak buydu.videodaki face bildirimleri yerine klasör içindeki diğer uygulama kısayolları çıkıyordu işte :D sizce de güzel olmaz mıydı?
aslında benimde beklediğim özelliklerden birisi yalnız sanırım bunlar konsept olurmu olmazmı meçhul. (birde patlayan klasör değil patlayan karo :D)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
YkPkY

YkPkY

Üye
benim alet fişek oldu.çok şaşkınım.
daha 2 saat öncesine kadar başlangıç ekranı hep yükleniyor diyordu

StRonK

StRonK

Üye
Tasarruf modunu hiç bir şekilde aktif etmeyin problemler genelde bundan çıkıyor sanırım %20 den aşa düşme durumunu ne zaman aktif ettim sıkıntı yaşadım dünden beri tamamen kapalı ve canlı kutucuklar, klasörleme vs gibi bir çok sıkıntım bir anda üçtu gitti :) bu arada 930 a modern combat 5 yüklenmiyordu w10 ile birlikte onuda aktif etmişler sanırım :D

sahanemir

sahanemir

Üye
Ben wm10 oturmadan kurmama kararı aldım.2 gün uğraştım şu an yeterince de hızlı quadrant,dan 26000 alıyorum var,mı böyle scor aranızda alan .fakat meraktır tabii,ki bende her seferinde kurdum sildim sıkıldım artık.ha bana dersiniz ki şimdi olabilir arkadaşım senin kararın bu bizi bağlamaz bize ne senin düşüncenden e. haklısınız...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar 15.618.19.002.0 > 15.710.18202.0
Windows Kamera 5.42.2003.0 > 5.42.2005.0
sürümlerine güncellendi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanki bu seçenekler yeni gelmiş gibi. Ayrıca fotoğrafı yukarı kaydırarak bilgileri görebilme kaldırılmış. Kutucuk efekti de değişmiş.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serinaga, 4MaGuS, YkPkY ve 1 kişi daha
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Sonunda sms bildirim hatası bende de oldu. Swarm olsun, Twitter olsun bildirimi kapatıyordum ne hikmetse Sms bildirimi kapandı düzelmiyor da :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Microsoft Fotoğraflar 15.618.19.002.0 > 15.710.18202.0
Windows Kamera 5.42.2003.0 > 5.42.2005.0
sürümlerine güncellendi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanki bu seçenekler yeni gelmiş gibi. Ayrıca fotoğrafı yukarı kaydırarak bilgileri görebilme kaldırılmış. Kutucuk efekti de değişmiş.
Evet yeni gelmiş sonunda arka plan olarak atamayı fotoğraflar uygulamasına koymayı akıl etmişler.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Ayrıca manuel olarak yenileme tuşu gelmiş fotoğraflara

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Sensation

Üst Alt