Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar şu ana ekran görüntüsünün bir türlü gelmeyip sürekli "Yükleniyor" yazısının olması sorunu yeniden nüksetti. Birkaç reset işe yaramadı. Şu an hızlı ayarlardan telefon sıfırlamaya ulaşabildim ve tekrar sıfırlıyorum. Hatta belki 8.1 e dönerim. 8.1 den 10'un 7. yapısına tırmanırım. Bakalım sonrasında ne olup bitecek, yüklenemeyen uygulamalar yüklenebilecek mi? Ana ekrana geçememe sorunu tekrar oluşacak mı? Az sonra...

afwerker

afwerker

Üye
Arkaplan uygulamalarında hepsini kapattım yeniden başlattım ama yinede bildiriler geliyor arkaplanda çalışıyor. Edge çalışmıyor arkaplanda :\

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaşlar şu ana ekran görüntüsünün bir türlü gelmeyip sürekli "Yükleniyor" yazısının olması sorunu yeniden nüksetti. Birkaç reset işe yaramadı. Şu an hızlı ayarlardan telefon sıfırlamaya ulaşabildim ve tekrar sıfırlıyorum. Hatta belki 8.1 e dönerim. 8.1 den 10'un 7. yapısına tırmanırım. Bakalım sonrasında ne olup bitecek, yüklenemeyen uygulamalar yüklenebilecek mi? Ana ekrana geçememe sorunu tekrar oluşacak mı? Az sonra...
sürekli olmasa da oluyor bende de o sıkıntı ya. bir şekilde düzeliyor ama

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende bu sürekli yükleniyor yazısının yüzünden c.tesi akşamı misafirlikte sıkıntılı durumlarda kaldım eve gelir gelmez çaktım flashı ve 8.1 e geri döndüm.

enessrsy

enessrsy

Üye
7. yapıyı yükledikten sonra lumia kamera uygulaması yüklenmedi, kullanılmayacak mı artık?

YkPkY

YkPkY

Üye
7. yapıyı yükledikten sonra lumia kamera uygulaması yüklenmedi, kullanılmayacak mı artık?
nokianın bazı uygulamalarını yeni mağazaya koymamışlar.o yüzden yüklenmiyor.
tamamen nokiadan kalanları kaldırıyor galiba.kamera,harita here uygulamaları gibi.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
8.1 den win 10 a tertezmi geçtim herşeyi ile sıfıladığım gibi hiçbir eski uygulamayıda yüklemeyerek telefonun hafızasınıda mümkün mertebe boş bıraktım ama yinede düzelmedi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
konu hafta sonu uçmuş 20 sayfa okumadım umarım iyi şeyler oluyordur

YkPkY

YkPkY

Üye
mobil edgedeki sık kullanılanlar çubuğu bilgisayarımla eşitlenmiyor boş görünüyor.
6. yapıda eşitleniyordu.bu sizdede öylemi.
eşitleme ayarları açık her iki cihazdada

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende de 7. yapıda internet favorilerinde eşitleme olmamıştı.
Ana ekranın gelmeme sorunu konusunda ise bildirimlerden şüpheleniyorum. Emin değilim ama Whatsapp bile olabilir bunun suçlusu. Arkaplanda açılmamış bir bildirim varsa telefon kilidini açtığımda ana ekran gelmeyip "yükleniyor" yazısı ile kalıyordu. Hızlı ayarları ekranın üstünden aşağı çekip açtığımda oradan bildirime tıklarsam (örneğin whatsapp) whatsapp açılıp mesajı okuduğumda geri ana ekrana döndüğümde sorunsuz dönüyordu. Ya tesadüf ya da araştırılması gereken bir durum.
Ben bir kez daha telefonu sıfırladım. Henüz kurcalayacak vaktim yok şimdilik ama galiba bu akşam 8.1 e dönüp 8. yapı için pusuya yatarım.
8. yapı da ne zaman gelir ki acaba :kahve:

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yeni bir konferans başlamış. Ne ile ilgili olduğunu bilen varmı?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Umarım bende de aynısı olur köyde yukluycem wp 10u ana cihaza L520yi 8.1e çevirdim
Demek ki cihaza göre değişiyor.
Ben L 520 de 6 ncı yapının üzerine dil, bolge abd, ingilizce yaparak 7 nci yapıyı kurdum.
Kurulum dan 1-2 saat sonra da türkçeye çevirdim, her şey yolunda..
Hiç bir sorun çıkarmadı. Tabi şimdilik :))

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende de 7. yapıda internet favorilerinde eşitleme olmamıştı.
Ana ekranın gelmeme sorunu konusunda ise bildirimlerden şüpheleniyorum. Emin değilim ama Whatsapp bile olabilir bunun suçlusu. Arkaplanda açılmamış bir bildirim varsa telefon kilidini açtığımda ana ekran gelmeyip "yükleniyor" yazısı ile kalıyordu. Hızlı ayarları ekranın üstünden aşağı çekip açtığımda oradan bildirime tıklarsam (örneğin whatsapp) whatsapp açılıp mesajı okuduğumda geri ana ekrana döndüğümde sorunsuz dönüyordu. Ya tesadüf ya da araştırılması gereken bir durum.
Ben bir kez daha telefonu sıfırladım. Henüz kurcalayacak vaktim yok şimdilik ama galiba bu akşam 8.1 e dönüp 8. yapı için pusuya yatarım.
8. yapı da ne zaman gelir ki acaba :kahve:
ana ekran sorunu bendede var.özellikle mağazaya girmeye çalıştığımda oluyor.
şuan olduğu gibi

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
8.1 den win 10 a tertezmi geçtim herşeyi ile sıfıladığım gibi hiçbir eski uygulamayıda yüklemeyerek telefonun hafızasınıda mümkün mertebe boş bıraktım ama yinede düzelmedi.
Bir de bolge:abd, dil : ingilizce şeklindeki meşhur formülü deneseydiniz, sanırım daha iyi oluyor..
Bende sorun çıkmadı.. Sonradan gerekirse türkçe ye çevrilir.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bazen mağazaya da girmiyor. Bu yüzden bu akşam 8.1 e dönüş şart oldu. :)

afwerker

afwerker

Üye
Beyler Çoklu mesaj göndermede sorun var. Bu sorunu yaşayan oldu mu işaretlemeye çalışırken atma yapıyor

Üst Alt