Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
6. Yapının ilk gününden bugüne kadar hiç sıkıntı çıkmadan kullanıyorum.
Allah'a şükür .Ama 7. Yapının ilk gününde biraz kasılma vardı oda geçti
Umarım bende de aynısı olur köyde yukluycem wp 10u ana cihaza L520yi 8.1e çevirdim

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Oyun oynarken yaşanan donmalarla kanser olanlar burada mı?

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

kburak94

Üye
7. yapıya güncelledim ilk başta uygulamaların hepsini kurdu mağazada ama şu an mağazadan hiç bir uygulama oyun yükleyemiyorum bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba ? bizim tarafımızda bir sorun oluştu diye bir hata veriyor.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
7. yapıya güncelledim ilk başta uygulamaların hepsini kurdu mağazada ama şu an mağazadan hiç bir uygulama oyun yükleyemiyorum bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba ? bizim tarafımızda bir sorun oluştu diye bir hata veriyor.
bölgeyi değiştir tekrar dene

saynesim

saynesim

Üye
Bende klasörlemede sorun yok istedim şekilde ayarlama yapıyorum

skynet

Üye
Eposta ve mesaj bildirimleri gelmiyor

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979

skynet

Üye
Gmail hesabınız varsa kaldırın ve arka planda çalışmaya izin verin deniyor bu sorunu yaşayanlar için.
Hocam gmail kullanmıyorum ve bildirimler menüsünde sadece whatsapp ve telefon var diğer seçenekler yok

rcxy

Üye
Hocam gmail kullanmıyorum ve bildirimler menüsünde sadece whatsapp ve telefon var diğer seçenekler yok

Mesajlara bir çözüm bulamadım ama mailler için mail uygulamasının ayarlarında en alttaki bildirim seçeneklerini işaretleyince gelmeye başladı bende.

skynet

Üye
Mesajlara bir çözüm bulamadım ama mailler için mail uygulamasının ayarlarında en alttaki bildirim seçeneklerini işaretleyince gelmeye başladı bende.
O seçenekleri işaretledim ama hala bildirim gelmiyor

rcxy

Üye
O seçenekleri işaretledim ama hala bildirim gelmiyor
Şimdi bir daha kontrol edeyim dedim, gelen mailler olmuş ama bildirimi yok. Bende de çözüm sağlamamış o zaman maalesef. Mail de çok önemli benim için. Sağlıksız, istikrarsız bir bildirim durumu sıkıntı yaratır.

enessrsy

enessrsy

Üye
Bu yapıda arka planda çalışan uygulamaları engelleyebiliyor muyuz?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
7. yapıyı kendi telefonum için daha sıkıntılı buldum :).

Windows 10 Mobil Mağazasındaki bulunan hata, kaldırılmış/durdurulmuş ve daha önce yüklenen uygulamalara tekrar erişip yüklemenize olanak sağlıyor .

Bunun için telefonunuzdan Mağaza'ya girip görselde işaretlediğim yerden (Kitaplığım)'a dokunun daha önce telefonunuza indirdiğiniz uygulamalar listelenecektir,

Daha önce indirip kullandığınız ve hatta daha önceden indirip de şuan mağaza/yayında olmayan uygulamaları tekrar indirebilirsiniz.

Paylaşılan bilgilere göre eskide kalan uygulamalardan Vevo gayet başarılı bir şekilde Windows 10 Mobile’a indirilip çalıştırılabiliyor.

kaynak

@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu @Bay H

Hocam bunları zaten denemiştim. Mağazada bulunamayan uygulamalara buradan ulaşmıştım. Ama "bu uygulama artık kullanılamaz" uyarısı bir başka sorun olmalı.
7. yapıyı kendi telefonum için daha sıkıntılı buldum :). Sıfırlamış olmama rağmen ilk başlarda güzel çalışan telefonda ufak tefek sıkıntılar oluşuyor. Şu Ana ekrana dönüşlerde "sürekli yükleniyor" sıkıntısı bir kez daha karşıma çıktı. Resetle çözdüm. Bazen mağaza ilk açılışında tıkanıp kalıyor. Bakalım. Çok artan bir sıkıntı ile karşışırsam Bu sefer 8.1 den 7. yapıya dönerek kuracağım. Sanırım o daha az sıkıntılı.
Mesela an itibari ile mağazaya girilemiyor. Benim telefondan mı kaynaklı yoksa sizlerde de var mı bu sorun? Online olan arkadaşlar bir bakabilirler mi?

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Gmail hesabınız varsa kaldırın ve arka planda çalışmaya izin verin deniyor bu sorunu yaşayanlar için.
gmail kurulu bende ve mesaj ve meillerde geliyor sorunsuz olarak bence bu sorunu çözdüler veya telefona göre değişiyor
Bu yapıda arka planda çalışan uygulamaları engelleyebiliyor muyuz?
evet ayarlar kısmında gözüküyor ancak işe yarıyormu tam olarak bilemiyorum denemek gerekiyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
gmail kurulu bende ve mesaj ve meillerde geliyor sorunsuz olarak bence bu sorunu çözdüler veya telefona göre değişiyor

evet ayarlar kısmında gözüküyor ancak işe yarıyormu tam olarak bilemiyorum denemek gerekiyor
Mesaj ve mailler bende 7.yapı kurulu iken geliyordu yalnız bildirimleri gelmiyordu ve bu sorunu burada birçok kişi dile getirdi bende dahil.senin cihazında bu sorun yoksa belkide cihazdan cihaza farklılık gösteriyor olabilir yada yapının kuruluş şeklinden de kaynaklanıyor olabilir,örneğin ben cihazım da yaklaşık 125-130 program kurulu iken 8.1 in üzerine kurdum ve sıfırlama yapmamıştım.

enessrsy

enessrsy

Üye

evet ayarlar kısmında gözüküyor ancak işe yarıyormu tam olarak bilemiyorum denemek gerekiyor[/QUOTE]

Çalışmıyor, ayarlara girince ana ekrana atıyor bende. Herkeste aynı mı bilemiyorum tabii

Bay H

Bay H

Üye
Sistem dosyaları içerisinde bulunan ancak normal şartlarda bizim erişemediğimiz yeni kilit ve başlangıç ekranı arka plan fotoğrafları.

Bu görsellerin çözünürlüğü 768*1280 pikseldir. 1080*1920 ekran çözünürlüğüne veya daha düşük ekran çözünürlüğüne sahip kullanıcılar "MainOs> Windows> System32> Backgrounds ve MainOs> Windows> System32>lockscreen" yolundan cihazlarına uygun görsellere ulaşabilirler.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serinaga, 4MaGuS ve ceza87
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Mesaj ve mailler bende 7.yapı kurulu iken geliyordu yalnız bildirimleri gelmiyordu ve bu sorunu burada birçok kişi dile getirdi bende dahil.senin cihazında bu sorun yoksa belkide cihazdan cihaza farklılık gösteriyor olabilir yada yapının kuruluş şeklinden de kaynaklanıyor olabilir,örneğin ben cihazım da yaklaşık 125-130 program kurulu iken 8.1 in üzerine kurdum ve sıfırlama yapmamıştım.
ben 6. yapıdan direk geçtim o yapıda gmail ekliyemiyordum ahta veryordu direk geçiş yaptım sıfırlama falan yok dünde gmail ekledim denemek için sorun çıkarmıyor şuan, bu arada sorun yaşıyanlar gmail hesabını silip tekrar kurmayı denediler mi hiç birde maillerde sekronizasyon ayarlarını kontrol etsinler meil gelmiyor diyenler
Çalışmıyor, ayarlara girince ana ekrana atıyor bende. Herkeste aynı mı bilemiyorum tabii

bende gözüküyor ancak denemedim tam olarak, sizce nasıl bir şey denemeliyim hepsini kapatıp sarja falanmı bakalım nasıl bir yol izliyebilirim

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Geçmez olaydım ne berbat bir şeymiş

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Live Tile özellikli olan kutucuklardan tam anlamıyla randıman alamıyorum. Bazen kilit ekranını açıyorum hava durumu gitmiş oluyor, saat ve outlook takvim duruyor bazen açıyorum kilidi hepsi gidiyor kişiler baloncukları falan. saçma sapan bir hal aldı ya

Üst Alt