Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Abi open product diye seçenek komple gelmiyor :sos
tam olarak sorunu anlamadım ancak şöyle bir şey mi telefon boyna kapanıp açılıyor hard format atmak istediğinde ise çarklar donuyor hata falan mı veriyor

Bay H

Bay H

Üye
@emz WPRT, LSRT, LSU programları cihazınızı şuanda sadece ilk açılış esnasında titreşimden sonra görebilir. İlgili programların cihazınıza uygun yazılımı bulacağı kısım buradır.

Yukarıda bahsi geçen yazılımlarda "Cihazım Algılanmadı/Bulunamadı" kısmını seçiniz ve daha sonra cihaz bulma kısmında telefonunuzu yeniden başlatınız (soft reset veya pili çıkarıp-takıp cihaza tekrar güç vererek). Bu kısımda ilgili uygulamalar cihazınızı gördükten sonra yazılım indirmeye başlayacaktır ama aynı zamanda da cihazınız kapanıp açılma döngüsüne devam edecektir, kendi haline bırakın.

Cihazınıza ait yazılım indirildikten sonra telefonunuzu bulabilmesi için yine telefon açılma esnasındaki titreşimden sonra gelen kısım gereklidir. Burada cihazınızı bulup direk yüklemeye başlayacaktır.

Nokia Care Suite programı için Özgür abinin ilgili konusundaki paylaşmış olduğu sürüm tüm işleriniz için uygundur. Eğer diğer programlar cihazınıza ait rom dosyasını indirmede problem yaşıyorsa navifirm veya NCS ile ilgili rom dosyasını indirip programların ilgili klasörlerine atarak cihazınıza yine yükleme yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: emz ve Aytaç-01
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Süper sanırım duvar kağıdı tam ekran gelıyor.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
şey dikkatimi çekti mesela mesaj yazıyoruz ya harf hatası yaptık imleç kelimenin sağındayken kelime tahmininden kelimeyi düzelte biliyorduk. Şimdi imleç yanlış yazılan yazının solunda olsa bile kelimeyi düzeltebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
şey dikkatimi çekti mesela mesaj yazıyoruz ya harf hatası yaptık imleç kelimenin sağındayken kelime tahmininden kelimeyi düzelte biliyorduk. Şimdi imleç yanlış yazılan yazının solunda olsa bile kelimeyi düzeltebiliyor.
her şekilde düzenleme yapıyor yani güzel bir şey yapsın

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yeni yapıyı şu anda kurdum. Bayağı uzun sürdü bu problem değil ama şu anda telefon açılıyor pin kodunu giriyorum yükleniyor yazısı geliyor ve dakikalarca beklesem de hiç bir şey olmuyor. Bir kaç kez yeniden başlattım reset attım düzelme yok. Arada kafasına göre geri bildirim ekranını açıyor sadece onun dışında erişebildiğim başka bir şey yok ne yapmalıyım ?
Sim kartı başka cihaza takarak pin kodunu iptal et

afwerker

afwerker

Üye
@papakudioflu Abi edgede video açtığımız zaman arkaplanda oynatma yapmıyor sorunu yaşayan var mı?

emz

emz

Üye
@emz WPRT, LSRT, LSU programları cihazınızı şuanda sadece ilk açılış esnasında titreşimden sonra görebilir. İlgili programların cihazınıza uygun yazılımı bulacağı kısım buradır.

Yukarıda bahsi geçen yazılımlarda "Cihazım Algılanmadı/Bulunamadı" kısmını seçiniz ve daha sonra cihaz bulma kısmında telefonunuzu yeniden başlatınız (soft reset veya pili çıkarıp-takıp cihaza tekrar güç vererek). Bu kısımda ilgili uygulamalar cihazınızı gördükten sonra yazılım indirmeye başlayacaktır ama aynı zamanda da cihazınız kapanıp açılma döngüsüne devam edecektir, kendi haline bırakın.

Cihazınıza ait yazılım indirildikten sonra telefonunuzu bulabilmesi için yine telefon açılma esnasındaki titreşimden sonra gelen kısım gereklidir. Burada cihazınızı bulup direk yüklemeye başlayacaktır.

Nokia Care Suite programı için Özgür abinin ilgili konusundaki paylaşmış olduğu sürüm tüm işleriniz için uygundur. Eğer diğer programlar cihazınıza ait rom dosyasını indirmede problem yaşıyorsa navifirm veya NCS ile ilgili rom dosyasını indirip programların ilgili klasörlerine atarak cihazınıza yine yükleme yapabilirsiniz.
İlginç bir şekilde defalarca hepsini denedim ama indirirken hata veriyor paket indirilemiyor diye. Elimde yazılım olunca bende ncs ile basayım dedim. Herşey iyi güzel ama ncs de programing kısmı bir türlü aktif olmuyor. Basıyorum basıyorum tepki yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Niye açılmıyor ki o kısım?
Senin kullandığın sürüm güncel değil sanırım.cihazının kodu open product da çıkmıyorsa daha güncel sürümü bulup yüklemelisin bunu bende yaşamıştım.
ABi son sürümü buldum driver paketi ile kurdum. AÇılıyor herşey tamam. Ama kayıp olan bişey var. Programming kısmına dokunulmuyor :bangin::hmmm @Sensation

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
@emz Sen en iyisi ver servise.ısınıyor batarya çabuk bitiyor falan da de.abart birazcık.belki bataryayı falan da değiştirirler :D

emz

emz

Üye
@emz Sen en iyisi ver servise.ısınıyor batarya çabuk bitiyor falan da de.abart birazcık.belki bataryayı falan da değiştirirler :D
Son çare yarın veririm :D Ama ncs ile olacaktırda sanırım ben beceremiyorum. Görseller falan silinmiş. Yapabilecek birisi varsa teamviewer açayım bağlansın birisi baksın olmazsa. Vardır bir yolu. Becerebilseydim iyiydi :sos

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
1020 kullanıyorum.elimde hazır cyan fw var.symbiandan alışkınım bu tür sorunlara.telefon ne zaman çökse yada 8.1'e dönmek istersem NSU yetiyor bana. Kolay ve basit. Tavsiye edilir

emz

emz

Üye
1020 kullanıyorum.elimde hazır cyan fw var.symbiandan alışkınım bu tür sorunlara.telefon ne zaman çökse yada 8.1'e dönmek istersem NSU yetiyor bana. Kolay ve basit. Tavsiye edilir
Ya bölge Amerika. Dil Türkçe şuan. TArihte öyle. Ama ondan mıdır? Windows 7 ile deniyorum şuan. programming kısmına tıklanmıyor ve test kısmı iptal. Hiç tıklanmıyor :hmmm
Abi evde emektar 2005 hp xp kurulu bilgisayarım vardı. Özgür abinin dediği gibi programming aktif olmuyor. Ben bi ona geçeyim olacağı tutar acayip mutlu olurum :D
XP ye kurarken win 7 ile diğer ayarları kurcalayayım dedim. Tarih saat biçimini abd yaptım açıldı programming :D Yapıyorum şimdi :D
Oldu basıyor cyan sürümünü :D:D:D:D:D:D:D

csH

csH

Üye
İlginç bir şekilde defalarca hepsini denedim ama indirirken hata veriyor paket indirilemiyor diye. Elimde yazılım olunca bende ncs ile basayım dedim. Herşey iyi güzel ama ncs de programing kısmı bir türlü aktif olmuyor. Basıyorum basıyorum tepki yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Niye açılmıyor ki o kısım?

ABi son sürümü buldum driver paketi ile kurdum. AÇılıyor herşey tamam. Ama kayıp olan bişey var. Programming kısmına dokunulmuyor :bangin::hmmm @Sensation
bölgeyi abd yap :oke

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
@Sensaion @Bay H .H @BomberMAn_01 @4MaGuS @Aybars1979 @sfgnrl @BLasTeaR @Esendağlı ve diğer yardım eden herkese teşekkür ediyorum. Açıldı telefon :) Bundan da kurtulduk. Ama win 10 s geçerken yaşadığım sorunları benden başkaları da yaşıyor. Umarım en kısa sürede düzeltirler :)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, BLasTeaR, Esendağlı ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
arakdaşlar pil tasarufu kısmına giridğinizde pil kullanımı kısmında yukarı ve aşağı doğru hızlıca hareket ettiğinizde ekranda siyah renk beliriyor ekranın bir kısmını kaplıyor sadece bir anlık oluyor daha sonra hemen düzeliyor geri bildiri yaptım bu sorunu diğer tüm ayarlarda denedim tüm uygulamalr kısmında hiç bir yerde yok sadece bu kısımda gözüküyor şuanlık, deniyecek arkadaş varmı acaba aynı sorun sizde de oluyormu bana göre bu sorun modele göre değişen optimizasyonla ilgili bir sorun

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu yapı çok iyi olmuş pek bir sorun yaşamadım hızlanmış sistem finalde çok iyi bir sistem olacaktır

Üst Alt