Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Windows 7 ile olmuyor mu merak ettim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende 7.yapıda idim yalnız şu yükleniyor yazısı cihazı saatlerce oyalayınca sıfırlama yapayım dedim bu seferde üzgün yüz ifadesi ile karşılaştım,çözümü sadece PC ile bulabildim NCS ile flash atıp 8.1 e geri döndüm,pc sistemim WİN.7.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
emz

emz

Üye
0x80091007 karma değer hatası veriyor hala. BEn çözüm bulamadım. MS sitesinden indiriyorum yazılımı da 5.0.8 ama kurulamıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
0x80091007 karma değer hatası veriyor hala. BEn çözüm bulamadım. MS sitesinden indiriyorum yazılımı da 5.0.8 ama kurulamıyor.
Bunu deneyiniz

emz

emz

Üye
ben aynı hatayı aldığımda Nokia Lumia software updater for retail kullanmıştım. İnternette genelde eski sürümü var yenisini bulursanız onunla deneyin. Çözüm bulamazsanız uygulamayı Upload ederim.
Ya varsa link çok iyi olur. Olmadı elimde cyan var. Evde kurayım ofline modda. Benim pc 8.1 onda kurulu sürüm çalışıyordu. Eğer bulursanız deneyeyim tekrar :S
Bunu deneyiniz
Deniyorum teşekkürler :oke:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
grove music nasıl bir mix radio olabilir formatları farklı değilmi. bedava şarkı indirmek istriyorsanız bunu grove music yada mix radio yolu ile yapabileceğiniz hiç sanmıyorum bunlardan biri ms in diğeri nokia nın koca koca firmalar bedavaya müzik indirmenize izin veripte telif hakları yüzünden davalık olmayı göze alamazla beklentiniz boşuna hiçbir zaman olmayacaktır. ayrıca cortana zaten 2016 yılından önce gelmeyeciğini basbas bağırıyorlarken bırakın 7. yapıda olmamasını final sürümünde bile türkçe olmayacak onuda boşuna beklemeyin bence. diğerleri tespitleriniz için için haklısınız.
Mix Radio servisi de microsofta geçmişti satın almayla beraber ve sonra da LINE şirketine satıldı. Sınırlı bedava müzik ve sınırsız için ücretli seçenekler çok uçuk şeyler değil. Spotify gibi Servisler böyle çalışıyor. Groove müzik de bu formata dönebilir.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Mix Radio servisi de microsofta geçmişti satın almayla beraber ve sonra da LINE şirketine satıldı. Sınırlı bedava müzik ve sınırsız için ücretli seçenekler çok uçuk şeyler değil. Spotify gibi Servisler böyle çalışıyor. Groove müzik de bu formata dönebilir.
spotify nin çalışma mantığını bilmiyorum. bahsettiğiniz uygulama ile indirdiğiniz müziği farklı platformalarada aktarıp dinleyebiliyorsanız okdir. denemdiğim ve bilmediğim halde açıkçası sanmıyorum ama bulup deniycem proğramı.:D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Herşey güzelde şu edgein sık kullanılanlar kısmı mı geç açılıyor. Ayrıca bi sık kullanılanlara girmek için 3 tuşa basmak gerekiyor. Geribildirimi yaptım. İnşallah düzelir

emz

emz

Üye
@Sensation Abi evdeki pc den yazıyorum. lsrt ve wprt ne varsa hepsi kurulu açıyorum tanıtamıyorum. Telefonu görüyorlar ancak UEFI mode yazıyor. Algılayamıyor ne olduğunu. Ne yapmalıyım ?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
@Sensation Abi evdeki pc den yazıyorum. lsrt ve wprt ne varsa hepsi kurulu açıyorum tanıtamıyorum. Telefonu görüyorlar ancak UEFI mode yazıyor. Algılayamıyor ne olduğunu. Ne yapmalıyım ?
2 türlü deneyin lsrt ile denemenizi tavsiye ederim öncelik li olarak 1. usb kablosuna bağlayıp proğramı çalıştırın o şekilde biraz deneme yapın olmazsa 2. sinde tel usb ye bağlı değilken başlatın telefonum başlamıyoru tıklayıp teli usb kablosuna bağlayıp deneyin.

emz

emz

Üye
2 türlü deneyin lsrt ile denemenizi tavsiye ederim öncelik li olarak 1. usb kablosuna bağlayıp proğramı çalıştırın o şekilde biraz deneme yapın olmazsa 2. sinde tel usb ye bağlı değilken başlatın telefonum başlamıyoru tıklayıp teli usb kablosuna bağlayıp deneyin.
ikisini de denedim. Çok ilginçtir ikiside bir işe yaramıyor :bangin:

Aybars1979

Aybars1979

Üye
ikisini de denedim. Çok ilginçtir ikiside bir işe yaramıyor :bangin:
proğramı açın öncelikli olarak 2. adımda iken eğer teliniz çalışır durumda ise (umarım denerken zaten teliniz açıktır kapalı denemiyosunuzdur) güç tuşu ve ses kısma tuşlarına titreyinceye kadar aynı anda basılı tutun yeniden başlasın olmassa 1. adımdaki telefonum başlamıyoru tıklamadan tekrar reset atarak birde onu deneyin. (bu arada hemen algılamıyr diye kabloyu çıkartmayın adımlarıda atlamayın en az 2 dk verin.)

emz

emz

Üye
proğramı açın öncelikli olarak 2. adımda iken eğer teliniz çalışır durumda ise (umarım denerken zaten teliniz açıktır kapalı denemiyosunuzdur) güç tuşu ve ses kısma tuşlarına titreyinceye kadar aynı anda basılı tutun yeniden başlasın olmassa 1. adımdaki telefonum başlamıyoru tıklamadan tekrar reset atarak birde onu deneyin. (bu arada hemen algılamıyr diye kabloyu çıkartmayın adımlarıda atlamayın en az 2 dk verin.)
Teşeşkkür ederim ilginizden dolayı öncelikle. Ancak ben 2 yıldır bu işlerle içli dışlıyım bu sefer kurulum hatasından dolayı çökerttim telefonu :ehe. Ya tabiri caizse dana gözü gibi Nokia yazısına bile getiriyorum telefonu. Ancak program paket bulunamadı uyarısı veriyor. Wprt ile denedim aynı hatayı verdi. Sonra bilgilere bakınca cihazı tanınamayan bir cihaz olarak gördüğünü anladım. SAnırım deat flash atmak kesin çözüm. NCS indi kuruyorum şimdi. Elimce cyan romu var. Basayım onu bari :destere:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ya arkadaşalar, son yapıyı indirip kurarken çarklarda üzgün yüz çıkıp bir süre sonra yeniden başlatıp tekrar çarklara dönüyor, kaç oldu bunu yapıyor. Bu durumda ne yapmam lazım acil yardımcı olursanız sevinirim.

@papakudioflu @Sensation

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Teşeşkkür ederim ilginizden dolayı öncelikle. Ancak ben 2 yıldır bu işlerle içli dışlıyım bu sefer kurulum hatasından dolayı çökerttim telefonu :ehe. Ya tabiri caizse dana gözü gibi Nokia yazısına bile getiriyorum telefonu. Ancak program paket bulunamadı uyarısı veriyor. Wprt ile denedim aynı hatayı verdi. Sonra bilgilere bakınca cihazı tanınamayan bir cihaz olarak gördüğünü anladım. SAnırım deat flash atmak kesin çözüm. NCS indi kuruyorum şimdi. Elimce cyan romu var. Basayım onu bari :destere:
Geçmiş olsun, en net çözüm o. Sakla o romu, kıymeti büyük onun :)

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Nasıl bir hata alıyorsun ki?
Abi ilginçtir paket tanımlanamadı hatası. Bana daha önce mavi ekran verdiğinde de aynısı olmuştu. Ama o zaman hard reset ile tuş kombinasyonundan yırtmıştım. Şimdi yemiyor onu. Sadece Nokia yazıyor ve reset atıyor durmadan. Ses kısmadan çekip bırakınca çarklar geri geliyor. Sonra yine hata veriyor. Saçma bir bug oldu :islik
Ya arkadaşalar, son yapıyı indirip kurarken çarklarda üzgün yüz çıkıp bir süre sonra yeniden başlatıp tekrar çarklara dönüyor, kaç oldu bunu yapıyor. Bu durumda ne yapmam lazım acil yardımcı olursanız sevinirim.

@papakudioflu @Sensation
Şuan aynı hatadayım :ehe Bir yol bulamadım. Lsrt wprt hak getire

efeler12

efeler12

Üye

@papakudioflu @Sensation
ben wsrt ile geri döndüm düzeldi
------
windows 10 kullanıyorum

Üst Alt