oluyor aslında ama win 7 niz güncel değil yada orijinal değilse olmayabilir.Windows 7 ile olmuyor mu merak ettim
Bunu deneyiniz0x80091007 karma değer hatası veriyor hala. BEn çözüm bulamadım. MS sitesinden indiriyorum yazılımı da 5.0.8 ama kurulamıyor.
Ya varsa link çok iyi olur. Olmadı elimde cyan var. Evde kurayım ofline modda. Benim pc 8.1 onda kurulu sürüm çalışıyordu. Eğer bulursanız deneyeyim tekrar :Sben aynı hatayı aldığımda Nokia Lumia software updater for retail kullanmıştım. İnternette genelde eski sürümü var yenisini bulursanız onunla deneyin. Çözüm bulamazsanız uygulamayı Upload ederim.
Deniyorum teşekkürlerBunu deneyinizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mix Radio servisi de microsofta geçmişti satın almayla beraber ve sonra da LINE şirketine satıldı. Sınırlı bedava müzik ve sınırsız için ücretli seçenekler çok uçuk şeyler değil. Spotify gibi Servisler böyle çalışıyor. Groove müzik de bu formata dönebilir.grove music nasıl bir mix radio olabilir formatları farklı değilmi. bedava şarkı indirmek istriyorsanız bunu grove music yada mix radio yolu ile yapabileceğiniz hiç sanmıyorum bunlardan biri ms in diğeri nokia nın koca koca firmalar bedavaya müzik indirmenize izin veripte telif hakları yüzünden davalık olmayı göze alamazla beklentiniz boşuna hiçbir zaman olmayacaktır. ayrıca cortana zaten 2016 yılından önce gelmeyeciğini basbas bağırıyorlarken bırakın 7. yapıda olmamasını final sürümünde bile türkçe olmayacak onuda boşuna beklemeyin bence. diğerleri tespitleriniz için için haklısınız.
spotify nin çalışma mantığını bilmiyorum. bahsettiğiniz uygulama ile indirdiğiniz müziği farklı platformalarada aktarıp dinleyebiliyorsanız okdir. denemdiğim ve bilmediğim halde açıkçası sanmıyorum ama bulup deniycem proğramı.Mix Radio servisi de microsofta geçmişti satın almayla beraber ve sonra da LINE şirketine satıldı. Sınırlı bedava müzik ve sınırsız için ücretli seçenekler çok uçuk şeyler değil. Spotify gibi Servisler böyle çalışıyor. Groove müzik de bu formata dönebilir.

2 türlü deneyin lsrt ile denemenizi tavsiye ederim öncelik li olarak 1. usb kablosuna bağlayıp proğramı çalıştırın o şekilde biraz deneme yapın olmazsa 2. sinde tel usb ye bağlı değilken başlatın telefonum başlamıyoru tıklayıp teli usb kablosuna bağlayıp deneyin.@Sensation Abi evdeki pc den yazıyorum. lsrt ve wprt ne varsa hepsi kurulu açıyorum tanıtamıyorum. Telefonu görüyorlar ancak UEFI mode yazıyor. Algılayamıyor ne olduğunu. Ne yapmalıyım ?
ikisini de denedim. Çok ilginçtir ikiside bir işe yaramıyor2 türlü deneyin lsrt ile denemenizi tavsiye ederim öncelik li olarak 1. usb kablosuna bağlayıp proğramı çalıştırın o şekilde biraz deneme yapın olmazsa 2. sinde tel usb ye bağlı değilken başlatın telefonum başlamıyoru tıklayıp teli usb kablosuna bağlayıp deneyin.

proğramı açın öncelikli olarak 2. adımda iken eğer teliniz çalışır durumda ise (umarım denerken zaten teliniz açıktır kapalı denemiyosunuzdur) güç tuşu ve ses kısma tuşlarına titreyinceye kadar aynı anda basılı tutun yeniden başlasın olmassa 1. adımdaki telefonum başlamıyoru tıklamadan tekrar reset atarak birde onu deneyin. (bu arada hemen algılamıyr diye kabloyu çıkartmayın adımlarıda atlamayın en az 2 dk verin.)ikisini de denedim. Çok ilginçtir ikiside bir işe yaramıyor![]()
Nasıl bir hata alıyorsun ki?ikisini de denedim. Çok ilginçtir ikiside bir işe yaramıyor![]()
Teşeşkkür ederim ilginizden dolayı öncelikle. Ancak ben 2 yıldır bu işlerle içli dışlıyım bu sefer kurulum hatasından dolayı çökerttim telefonuproğramı açın öncelikli olarak 2. adımda iken eğer teliniz çalışır durumda ise (umarım denerken zaten teliniz açıktır kapalı denemiyosunuzdur) güç tuşu ve ses kısma tuşlarına titreyinceye kadar aynı anda basılı tutun yeniden başlasın olmassa 1. adımdaki telefonum başlamıyoru tıklamadan tekrar reset atarak birde onu deneyin. (bu arada hemen algılamıyr diye kabloyu çıkartmayın adımlarıda atlamayın en az 2 dk verin.)
. Ya tabiri caizse dana gözü gibi Nokia yazısına bile getiriyorum telefonu. Ancak program paket bulunamadı uyarısı veriyor. Wprt ile denedim aynı hatayı verdi. Sonra bilgilere bakınca cihazı tanınamayan bir cihaz olarak gördüğünü anladım. SAnırım deat flash atmak kesin çözüm. NCS indi kuruyorum şimdi. Elimce cyan romu var. Basayım onu bari 
Geçmiş olsun, en net çözüm o. Sakla o romu, kıymeti büyük onunTeşeşkkür ederim ilginizden dolayı öncelikle. Ancak ben 2 yıldır bu işlerle içli dışlıyım bu sefer kurulum hatasından dolayı çökerttim telefonu. Ya tabiri caizse dana gözü gibi Nokia yazısına bile getiriyorum telefonu. Ancak program paket bulunamadı uyarısı veriyor. Wprt ile denedim aynı hatayı verdi. Sonra bilgilere bakınca cihazı tanınamayan bir cihaz olarak gördüğünü anladım. SAnırım deat flash atmak kesin çözüm. NCS indi kuruyorum şimdi. Elimce cyan romu var. Basayım onu bari
![]()

Abi ilginçtir paket tanımlanamadı hatası. Bana daha önce mavi ekran verdiğinde de aynısı olmuştu. Ama o zaman hard reset ile tuş kombinasyonundan yırtmıştım. Şimdi yemiyor onu. Sadece Nokia yazıyor ve reset atıyor durmadan. Ses kısmadan çekip bırakınca çarklar geri geliyor. Sonra yine hata veriyor. Saçma bir bug olduNasıl bir hata alıyorsun ki?

Şuan aynı hatadayımYa arkadaşalar, son yapıyı indirip kurarken çarklarda üzgün yüz çıkıp bir süre sonra yeniden başlatıp tekrar çarklara dönüyor, kaç oldu bunu yapıyor. Bu durumda ne yapmam lazım acil yardımcı olursanız sevinirim.
@papakudioflu @Sensation
Bir yol bulamadım. Lsrt wprt hak getireben wsrt ile geri döndüm düzeldiYa arkadaşalar, son yapıyı indirip kurarken çarklarda üzgün yüz çıkıp bir süre sonra yeniden başlatıp tekrar çarklara dönüyor, kaç oldu bunu yapıyor. Bu durumda ne yapmam lazım acil yardımcı olursanız sevinirim.
@papakudioflu @Sensation
Telefonu tanımıyor bende. Ne yaptıysam olmadıben wsrt ile geri döndüm düzeldi