Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
8.1'den temiz yüklersin daha iyi olur işte.
Modern combat 5 için döndüm bir baktım birlik falan dağılmış bir şey kalmamış ortada normalde kasmayan oyun kasmaya başlamış şimdi yine oynayamıyorum 8.1 olmasına rağmen

skynet

Üye
Mağaza kutucuğu canlandı ama sürekli aynı uygulamayı gösteriyor sizde de durum aynı mı ?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
630 a kuramıyırom hazırlanıyor kısmında hata veriyor

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR
saynesim

saynesim

Üye
Bide birşey farketinizmi telefonu kapatığımda mesala birinin doğum günü var Güle güle yazısı yerine şu kişinin doğum günü unutma diye uyarı veriyor
Dışardan uygulama yüklemeye çalışan varmı yada uygulamaları nerden bulup yükleyeceğiz

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bide birşey farketinizmi telefonu kapatığımda mesala birinin doğum günü var Güle güle yazısı yerine şu kişinin doğum günü unutma diye uyarı veriyor
sadece güle güle yazıyor bende
Dışardan uygulama yüklemeye çalışan varmı yada uygulamaları nerden bulup yükleyeceğiz
dışarıdan uygulama yükleme diye bir durum yok ki. tüm uygulama ve oyunlar mağazadan yükleniyor

rcxy

Üye
Sms gelince bildirim vermiyor. Sizde de öyle mi?
Bende de gelmiyor. Maillerde de gelmiyordu, arka planda izin verince gelmeye başladı. Âmâ mesaja izin versem de hâlâ gelmiyor. Başlangıç arka plana fotoğraf atama olmuyor bir de. Bunların dışında birçok şey sağlıklı çalışıyor.

saynesim

saynesim

Üye
Bende Güle güle yerine doğum gününü unutma şu kişinin diye çıkıyor
Dışardan uygulama özeligi geldi ya ordan diyom yani android için bilinmeyen kaynaklar gibi yükleniyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Dışardan uygulama özeligi geldi ya ordan diyom yani android için bilinmeyen kaynaklar gibi yükleniyor
bu sürümde gelmedi ya o :blink:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende de sms bildirimi gelmiyor ama arka plana resim koyabiliyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu sürümde gelmedi ya o :blink:
İkisi de yeni gelmedi.
Bende de sms bildirimi gelmiyor ama arka plana resim koyabiliyorum.
Gmail hesabı varsa kaldır ve mesajlaşma uygulamasının arka planda çalışmasına izin ver.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bölgeyi değiştirdim ABD yaptım, Facebook uygulamasına girip rehberi senkronize ettim olmadı baloncuklar. Sağlık olsun dedim döndüm Türkiye'ye baktım baloncuklar bana bakıyor kutucukta :biggrin:
an itibariyle hiçbir sıkıntım kalmadı. Telefon uygulaması, kişiler baloncukları hepsi düzeldi.

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar bu baloncuklar nasıl geliyor yardımcı olursanız?

braayn

braayn

Üye
7.Yapıyı kuran arkadaşlar camera video kısmında 120 Fps kayıt gelmişmi bakabilir mi ?

gkhntlbs

Üye
kamerada görünmüyor
2 tane video ayarı var.Bir tane hd bir tanesi full hd ayarı

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
kamerada görünmüyor
2 tane video ayarı var.Bir tane hd bir tanesi fu ll hd ayarı
o zaman ya slow seçimde gelecek yada Lumia camera uygulamasına update gelecek yoksa neden olmaz slow motion özelliği :( bu yapıda tek beklediğim özellik buydu.

gkhntlbs

Üye
Evet gelmemiş baloncuklarda yok bakalım eksik şeyler var galiba bende bekleyeceğiz

kayahan35

kayahan35

Üye
arkadaşlar 7.yapıyı yükledim ancak çarklarda devam etmiyor üzgün ifadesi çıkıyor orda kaldı devam etmesi için bir yöntem var mı?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Dün gece çalışan sms bildirimi bugün çalışmıyor, dün olmayan baloncuklar bugün var :D

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
magazadan baktığınızda kurlmuş olarak gözüküyorsa ya tüm uyuglamalar kısmında ayrı ayrı gözükür yada ayarlar kısmında diğer eklenenler kısmında gözükür her ikisinde de yoksa bir ihtimal güncelleme bulması gerekiyor denetlemeyi bir çok kez yapın tekrarlı olarak 2-3 saatte bir gelmesi gerekiyor
düzenleme: bende şuan farklı bir sorun var onu deniyebilirseniz iyi olur 6. yapıda da vardı kilit ekranında iken bir bildirim geldi ancak kilit ekranında tıkaldığınızda kilit ekranı yukarı çıkmıyor takılıyor önceden sadece bildirimlerde böyle olduğunu hatırlıyorum ancak şuan kilit ekranında yukardan ayarları indirdiğimde tüm ayarları tıkladığımda kilit ekranı yukarı kaymıyor saate görseli gidiyor kalıyor bu şekilde, bu sorunu yaşayan varmı başka acaba, bu sorunu ben ms ye nasıl anlatıcam şimdi karışık bir şey video çekmek lazım aslında geri bildirimlere resim eklenebiliyor videoda eklenmeli bence bu gibi sorunlar için
dostum bende de oldu. çift tık ile uyanıyor. ancak kilit kalkmıyor...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
dostum bende de oldu. çift tık ile uyanıyor. ancak kilit kalkmıyor...
dendiğin için teşekkür ederim demin bende geri bildirim yaptım resim ve yazı ile göstermeye ve anlatmaya çalıştım bakalım inş. sorunu çözerler
İkisi de yeni gelmedi.

Gmail hesabı varsa kaldır ve mesajlaşma uygulamasının arka planda çalışmasına izin ver.
dayanamadım demin gmail hesabı ekledim belki bu süürmde düzelmiştir diye normalde sms gelmiyordu değil mi sadece deniyelim bakalım

Üst Alt