Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben güncellemeyi indirdim. Kendi kendine sürdürülüyor yazısı çıktı. Yaklasık 2 dk devam etti sonra ekran kapandı. Şimdi kilit ekranı açılmıyor :ehe

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Tamam %30 oldu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
aynı anda iki farklı hesabı ekleyebiliyorsunuz zaten ama tek bir telefonda farklı oturumlar açmak olabilir gibi dursada mantık hatası olur. telefon kullanıcısı tektir ama pc de evde ve işte birden fazla kullanıcı olabilir. telde farklı kulanıcılar ile oturum açmanın ne gibi bir faydası olur açıkcası benim pek aklıma gelmiyor. (sim değişikliği yaparak olabilir ama aynı sim için mantıksız bence.)
tek sistem çerçevine uygun olması için ilk açıdan daha sonra dediğin gibi farklı 2 hesap tek oturuma eklenebiliyor ancak sim seçeneği dediğin gibi farklı bir yol izlenebilir, hatırladığım kadarı ile samsungda son model tellefonlarda hangi andorid sürüm var bilmiyorum ancak buna benzer bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam sadece bir fikir sürdüm ne kadar lazım olduğu tartışılır ancak paylaşmak istedim düşüncemi
düzenleme: çarklar bitti sayılır

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben güncellemeyi indirdim. Kendi kendine sürdürülüyor yazısı çıktı. Yaklasık 2 dk devam etti sonra ekran kapandı. Şimdi kilit ekranı açılmıyor :ehe
Şuan siyah ekran var bekliyorum
Sonunda kendine geldi :ehe Yüklemeye hazırlanıyor %60. Bu arada güncelleme kısmına geldiğimde cihazda sürekli SÜRDÜRÜLÜYOR yazısı çıkıyor neden acaba?

Raskoln

Raskoln

Üye
glance screen düzeldi mi?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
tek sistem çerçevine uygun olması için ilk açıdan daha sonra dediğin gibi farklı 2 hesap tek oturuma eklenebiliyor ancak sim seçeneği dediğin gibi farklı bir yol izlenebilir, hatırladığım kadarı ile samsungda son model tellefonlarda hangi andorid sürüm var bilmiyorum ancak buna benzer bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam sadece bir fikir sürdüm ne kadar lazım olduğu tartışılır ancak paylaşmak istedim düşüncemi
bildiğim kadarı ile mevcut kullanıcıyı (telefonu sıfırlamadan) silerek farklı bir kullanıcı tanımlamak win 10 la birlikte gelecekti (belki vardır bile ama denemedim hiç) samsung note2 de yapmıştık onu mevcut kullanıcıyı silip yeni bir kullanıcı ile oturum açtık ama whatsapp taki eski mesajlar duruyordu çünkü sime tanımlıydı whatsapp, benim sizin söylediklerinizden anladığım pc deki gibi oturum açmak yani kullanıcı değiştirdiğiniz zaman tüm herşeyin masaüstünden uygulamalar ve proğramlara kadar o kullanıcıya özel öğerlerin ekrana gelmesi idi. oda telefon için zor biraz gibime geliyor ama iş telefonu çıkartacak olduğuna göre belki onun özelinde bir ayarlamayada gidebilirler. gereklili tartışılır ama ekstra özellik zarar değil fayda getiri sisteme.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

skynet

Üye
Sonunda yükleme bitti

trepcan

trepcan

Üye
düzenleme: çarklar bitti sayılır
Arkadaşlar birden fazla hesap olayı şu şekilde kullanışlı oluyor; kullandığın microsoft hesabını değiştirmek istediğinde telefonu sıfırlayıp her şeyi sil baştan kurarken eklenebiliyordu, burada ikinci hesabı ekleyip diğerini kaldırıp kullanabilirsin yada masa üstünde farklı bir hesap telefonda farklı bir hesap varken iki hesabı eşitlemek için (malum ortak mağazaya geçiyoruz pek çok ortak uygulama olacak) kullanılabilir. Benim düşüncem bu yönde açıkçası.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Depolamadan artık çoğu şeyi kaldırabiliyoruz. Dokun, Şebeke...
İlk işim Nokia hesabını kaldırmak oldu

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, trepcan ve Esendağlı
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Sonunda kendine geldi :ehe Yüklemeye hazırlanıyor %60. Bu arada güncelleme kısmına geldiğimde cihazda sürekli SÜRDÜRÜLÜYOR yazısı çıkıyor neden acaba?
Gene kilit ekranında dondu. Hazırlık telefonu mahfediyor. Şuan kullanamıyorum

skynet

Üye
Video kaydı yaparken hata veriyordu 6. yapıda şimdi düzelmiş

• Beğen
Tepkiler: Sensation
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
6.yapıdan dönmeme sebep olan Kamera sorunu ve bildirim merkezinin yanıp sönmesiydi. Bakalım bu sefer ne olacak.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Depolamadan artık çoğu şeyi kaldırabiliyoruz. Dokun, Şebeke...
İlk işim Nokia hesabını kaldırmak oldu
o zaten kaldırılabiliyorduki bende hiç yok sadece sıfırlayınca geri geliyor hemen siliyorum tekrar.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
kayahan35

kayahan35

Üye
Slowu seçiyorum güncel diyor fastmı seçmem gerekiyor?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar mağaza açılmıyor güncelleme de yapmıyor iki mağaza var baloncuk yok kişiler hala people

Üst Alt