Uygulama bile bulamıyorum denemek için geliştirici seçeneklerden ayarlıyorum ama uygulama bulamıyorum.Son Windows 10 yapısı ile 10149 numaralı yapı bulunan cihazlara dışarıdan uygulama yüklemek mümkün hale geliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biraz daha sabır, öyle görülüyor ki, Windows 10 bir çok soruna çare olacak.Uygulama bile bulamıyorum denemek için geliştirici seçeneklerden ayarlıyorum ama uygulama bulamıyorum.
Son Windows 10 yapısı ile 10149 numaralı yapı bulunan cihazlara dışarıdan uygulama yüklemek mümkün hale geliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Android gibi yapmazlar zaten wpyi açmazlarustam şimdi anladığım kadarı ile android gibi dışarıdan uygulama yükleyebiliyoruz. Ancak bunu yalnızca bilgisayardan yapabiliyoruz . Doğru mudur ?
ayrıca android uygulamaları da windowsa portlanabiliyor geliştiricilere büyük işler düşüyorustam şimdi anladığım kadarı ile android gibi dışarıdan uygulama yükleyebiliyoruz. Ancak bunu yalnızca bilgisayardan yapabiliyoruz . Doğru mudur ?
acaba bu portlama işini amator geliştiriciler de becerebilirmi ? Yani visual studio 2015 i satın alan herkez yapabilir mi ?ayrıca android uygulamaları da windowsa portlanabiliyor geliştiricilere büyük işler düşüyor
evet çok mantıklı pc bizim cihaz sistemine erişebiliyor. Ancak biz erişemiyoruz. Böylece sistem hep güvenli kalıyorAndroid gibi yapmazlar zaten wpyi açmazlar

yapılır elbette ilerleyen zamanlarda(böyle bir şeyin mümkün olduğu zamanda) yöntemi paylaşılıracaba bu portlama işini amator geliştiriciler de becerebilirmi ? Yani visual studio 2015 i satın alan herkez yapabilir mi ?
evet çok mantıklı pc bizim cihaz sistemine erişebiliyor. Ancak biz erişemiyoruz. Böylece sistem hep güvenli kalıyor
Çok zor işlemci meselesi@papakudioflu @bulutsuzgece gelecek güncelleme ile 1020 de slow motion videoyu destekler mi acaba? S4 u elden çıkarıp almak için uğraşıyorum da![]()
Evet oluyor bu sorun var .tapatalk,dan da dahil yollayamıyorum.galeri hatası sizde de var mı? whatsapptan aldığım ve sildiğim kendi çektiğim ve sildiğim resim ve videolar whatsappta medya göndermek istediğim zaman galeride görünüyor onun dışında görünmüyor. Bakayım gerçekten duruyor mu dedim göndermeyi denedim göndermedi boş ekran çıktı.
1.2 Ghz li 830 gelir 1.5 li 1020 ye gelmez olacak is mi buÇok zor işlemci meselesi
koca bandirma da bir tane lumia var oda 520
telefoncular artık uretilmiyor diyor