ne işe yarıyor cüzdan
Hocam bölge ayarlarınız ne?Benim mağaza hiç güncelleme yapmıyorYeni cüzdan uygulamasıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Filmler ve TV güncellendi.
Her şey Türkçe ve Türkiye. Güncelleştirmeler için tıklayın yazısına tıklayın geliyor hepsi.Hocam bölge ayarlarınız ne?Benim mağaza hiç güncelleme yapmıyor
slow geldimi yani ? 6.yapı üstüne 8.1e geri dönmeden kurabiliyor muyuz.Resimler tam boy ,sevdim.güncellemelerde sorun yok.8.1,e gore daha yavaş fakat fast,a gore daha hızlı.direk kurulu olan 8.1in üstüne kurdum tr,kullanıyorum,klavye daha düzgün algılama..şimdilik bu kadar.![]()
Bakalım bundan sonra gelecek 7 nci yapıda, fast olanlara ; fast veya slow seçimi imkanı verirler mi?Fast dan slowa bence olmaz
Zaten oyle zoru seven yapımız olmasa, Teknik Preview sürümünü yüklemek için deli olmamız lazım.. Bu mantalite ile baktığımızda da hepimiz deliyiz..Ne gülerim ama .bence sorun yok şahsen eğlence oluyor bana seviyorum çabalamasını hele bir de sorunu çözersem değme keyfime.![]()

Sizde de mi otomatik güncelleştirme yapmıyor yani?Her şey Türkçe ve Türkiye. Güncelleştirmeler için tıklayın yazısına tıklayın geliyor hepsi.
yaw fast yada slow ikiside aynı sürüm numarasına sahip değilmi nereden yüklendiği ne fark eder? boşuna silip yüklüyorsunuz bence , kendi kendinize eziyet ediyorsunuz.Hiç üşenmedim gece 8.1' e geri döndüm yedekleri tekrar yükledim slow seçerek 10'a geçiş yaptım hepi topu 6 saat kadar sürdü
şu an herhangi bir sıkıntı yok bakalım 1-2 güne kadar sıkıntı çıkmaya başlamaz ise WP10 ile devam..
Bu arada daha önce fast seçeneği ile WP10 yükleyenler Slow ile tekrar yükleyemiyorlar 8.1 e geri dönmek zorundalar.
Psikolojik diyelim ama bir şeyler de var yani daha iyi performans alıyorum demek ki değişen bir şeyler de var ama o kadar teknik değilim açıklama yapacak kadar .şuan itibari ile memnunum yarını bilemem.yaw fast yada slow ikiside aynı sürüm numarasına sahip değilmi nereden yüklendiği ne fark eder? boşuna silip yüklüyorsunuz bence , kendi kendinize eziyet ediyorsunuz.
mühim olan şuan değişecek şeylerin olup olmadığı değil bu sürümde. asıl önemli olan bundan sonra daha kararlı bir sürüm olacak fast gibi sorun yığını olmayacak en azındanyaw fast yada slow ikiside aynı sürüm numarasına sahip değilmi nereden yüklendiği ne fark eder? boşuna silip yüklüyorsunuz bence , kendi kendinize eziyet ediyorsunuz.
yukarda söylendi.bu slow verisiyonu lumia 920 6. fast versiyonu olanlarda gözüküyor mu ben kaç defa baktım güncelleme gözükmüyor
görünmez tabiki çünkü sende yüklü zaten adamlar fastta yayınladığı güncellemenin kullanılabilir durumda olduğunu düşünürlerse slow dada yayınlıyorlar yanı şuan slowda verilmiş olan güncelleme zaten daha önce fastta verildi.bu slow verisiyonu lumia 920 6. fast versiyonu olanlarda gözüküyor mu ben kaç defa baktım güncelleme gözükmüyor
olamaz size öyle geliyordur ihtimal vermiyorum eğer sürüm numaraları vs bişiler değişmiyorsa içeriğide değişmez.Psikolojik diyelim ama bir şeyler de var yani daha iyi performans alıyorum demek ki değişen bir şeyler de var ama o kadar teknik değilim açıklama yapacak kadar .şuan itibari ile memnunum yarını bilemem.