Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
Her sayfa yenilemede çıkıyorsa reklamda bir hata vardır, farketsek derhal düzelttirebiliyoruz, ben gerekli uyarıları yine de gerçekleştiriyorum kusura bakmayınız.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Her sayfa yenilemede çıkıyorsa reklamda bir hata vardır, farketsek derhal düzelttirebiliyoruz, ben gerekli uyarıları yine de gerçekleştiriyorum kusura bakmayınız.

Estağfurullah Adminim, ilgin için de teşekkür ederim

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Reklamdan şikayet edenlere tavsiyem tapatalktır :)
Sayın adminim her ne kadar kullanılmasını istemese de böyle bir alt yapı desteği sunmuş sizde değerlendirin bence

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
serinaga

serinaga

Üye
Günaydın herkese, slow yükleyenler ne durumda acaba ?

Toros542

Toros542

Üye
  • Beğen
Tepkiler: erhanercan ve bozkirdangelen
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Slow yorumları bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Slow yükleyenler ne slow modun da ne de uyku modunda,
inceleme modu devam ediyordur. Çünkü slowcular 6 ncı yapıyı yeni inceliyor, çünkü onlar 6 ncı yapıdan da kaçanlardır. : )

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Onlar ki en asil duyguların insanlarıdır :kıskıs:

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşyar, 6 ncı yapıda İnternet Paylaşımı tüm cihazlarda mı yapılamıyor, yoksa sadece bendeki cihaz mı sorunlu..
Bu konuda sorun yaşayan var mı?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
final gelsin bekliyorum

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşyar, 6 ncı yapıda İnternet Paylaşımı tüm cihazlarda mı yapılamıyor, yoksa sadece bendeki cihaz mı sorunlu..
Bu konuda sorun yaşayan var mı?
internet paylaşımında herhangi bir sorun yaşamadım 830 kullanıyorum

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
kamerada video, fotoğraf modu arası geçişlerde donuyor kamera çıkıp yeniden girmen gerekiyor

skynet

Üye
slovcuların yorumları hala ortada yok

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kamerada video, fotoğraf modu arası geçişlerde donuyor kamera çıkıp yeniden girmen gerekiyor
Bende gayet hızlı hatta baya bir hızlı,ben 8.1 in üzerine kurdum sfırlama falan da yapmadım.işyerinde olduğumdan fazla detaylı inceleyemedim ama kullanımı etkileyecek herhangi soruna da rastlamadım.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bende gayet hızlı hatta baya bir hızlı,ben 8.1 in üzerine kurdum sfırlama falan da yapmadım.işyerinde olduğumdan fazla detaylı inceleyemedim ama kullanımı etkileyecek herhangi soruna da rastlamadım.
ilk açılışta sürekli yapıyor bende bunu daha sonra çıkıp girince dediğiniz gibi gayet akıcı oluyor

sahanemir

sahanemir

Üye
Baloncuklarınız ne Durumda .:)

sahanemir

sahanemir

Üye
Ben hiç görmedim. Cihazımda zaten fakat çok hoş olduğuna eminim görsel şölen gibi.

Üst Alt