Her sayfa yenilemede çıkıyorsa reklamda bir hata vardır, farketsek derhal düzelttirebiliyoruz, ben gerekli uyarıları yine de gerçekleştiriyorum kusura bakmayınız.
Günaydın. Slow yükleyenler slow modunda galiba. Kimseden ses seda yok baksanaGünaydın herkese, slow yükleyenler ne durumda acaba ?
internet paylaşımında herhangi bir sorun yaşamadım 830 kullanıyorumArkadaşyar, 6 ncı yapıda İnternet Paylaşımı tüm cihazlarda mı yapılamıyor, yoksa sadece bendeki cihaz mı sorunlu..
Bu konuda sorun yaşayan var mı?
Bağlantıyı yapıyor, internete giriyorum, ardından da bir kaç saniye içinde bağlantıyı kapatıyor.internet paylaşımında herhangi bir sorun yaşamadım 830 kullanıyorum
değilArkadaşlar w10 da ikonlar bulanık gibiydi hala aynı şekilde mi
Bende gayet hızlı hatta baya bir hızlı,ben 8.1 in üzerine kurdum sfırlama falan da yapmadım.işyerinde olduğumdan fazla detaylı inceleyemedim ama kullanımı etkileyecek herhangi soruna da rastlamadım.kamerada video, fotoğraf modu arası geçişlerde donuyor kamera çıkıp yeniden girmen gerekiyor
ilk açılışta sürekli yapıyor bende bunu daha sonra çıkıp girince dediğiniz gibi gayet akıcı oluyorBende gayet hızlı hatta baya bir hızlı,ben 8.1 in üzerine kurdum sfırlama falan da yapmadım.işyerinde olduğumdan fazla detaylı inceleyemedim ama kullanımı etkileyecek herhangi soruna da rastlamadım.
Baloncuk falan yok bende,daha önce fast kurduğumda da baloncuk olmamıştı.Baloncuklarınız ne Durumda .![]()