Aytaç-01
Üye
gideli çok olduBaloncuklarınız ne Durumda .![]()
zaten hiç sevmemiştim karo düzenine yuvarlakları yakıştıramamıştım ben eskisi gibi küçük kareler dönse daha iyi olurdu bencegideli çok olduBaloncuklarınız ne Durumda .![]()
zaten hiç sevmemiştim karo düzenine yuvarlakları yakıştıramamıştım ben eskisi gibi küçük kareler dönse daha iyi olurdu benceBence de önceki gibi olmalı yuvarlak işi bize tersgideli çok olduzaten hiç sevmemiştim karo düzenine yuvarlakları yakıştıramamıştım ben eskisi gibi küçük kareler dönse daha iyi olurdu bence
Ben sabahleyin konuşma sesini hoparlöre verdiğimde ses bana senin aksine daha yüksek gelmişti,şimdi Müzik sesini test ettim oda yüksek geldi. banabu arada 8.1'e göre ses daha mı kısık geliyor? gerek müzik çalar olsun gerekse telefon zil sesi olsun bana öyle geliyor
Ha ha ha ha ..telefon yahu telefon..Bence de önceki gibi olmalı yuvarlak işi bize ters
yedekle öyle geç sen deWhatsappta çok kıymetli mesajlarım olduğunu farkedince geçmek istemedim
Hocam bu sohbet ayarlarında yedekleme var da o nereye yedekliyoryedekle öyle geç sen de
vardır muhakkak bir yer, ne kadar istemesem de her formattan sonra illaki eski whatsapp mesajları çıkıyor tekrardan.Hocam bu sohbet ayarlarında yedekleme var da o nereye yedekliyor
ne işe yarıyor cüzdanYeni cüzdan uygulamasıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Filmler ve TV güncellendi.