Bay H
Üye
Hayır, hızlı halka olarak yayınlanan 6. yapı.Yani,bu hangi yapı oluyor acaba 7.yapı mı acaba.
Hayır, hızlı halka olarak yayınlanan 6. yapı.Yani,bu hangi yapı oluyor acaba 7.yapı mı acaba.
son gelen müzik uygulamasında çoğu şeyler var yani eksik pek bir şeyde kalmadı diğer sistemlerde olmaya nbelki farklı bir şey yapmak isterler oda ne olabilir diye düşünüyorumda pek bir şeyler aklıma gelmiyor ilkwindows 8.1 rt için zaten baya önceden uygulama yapılacağı söylenmişti yapıldımı bilmiyorum ama windows 10 için gelmesi daha iyi olur tabiki merakla bekliyoruz
Teşekkürler,bu arada sessiz sedasız geldi..6 yapının aynısının yavas hali
10149 yapıda da devam ediyor diye biliyorumYalnız şöyle bir sıkıntı var o açık daha önce gelen bir güncelleme ile kapatılmıştı![]()
6. yapının daha stabil hali denebilirYani,bu hangi yapı oluyor acaba 7.yapı mı acaba.
Aynen ya şeytan dürtüp duruyorDeğer,Mi şimdi diye düşünüyorum![]()

Uygulama güncellemesini yapmadan önce denedim10149 yapıda da devam ediyor diye biliyorum
kapatmışlardı 
O şeytan fazla başımıza bela oluyorAynen ya şeytan dürtüp duruyor![]()

Kurulunca inceleme yaparsın%77 de şuan![]()

İndirme bitti 15-20 dakikadır yüklemek için hazırlanıyor yazısı var şuan oda %60 da,sanırım bu akşam sadece indiririm yüklemeyi yarın akşam yaparım gibime geliyorBekliyorum düşüncelerini..

Yukleyebiliyorsanız yükleyin. Yorumuna gore bizde yükleyelimİndirme bitti 15-20 dakikadır yüklemek için hazırlanıyor yazısı var şuan oda %60 da,sanırım bu akşam sadece indiririm yüklemeyi yarın akşam yaparım gibime geliyor![]()