trepcan
Üye
Aynı güncelleme 1520ye de geldi.
ekran görüntüsü atmak zormuş yapı 6 ve güncelleme görüntüsü
Aynı güncelleme 1520ye de geldi.
ekran görüntüsü atmak zormuş yapı 6 ve güncelleme görüntüsü
bölge Türkiye iken gitti zatenbaloncuklarım geri gelmiş.
bölgeyi Türkiye yapın.
bölgeyi amerika yap.tileyi kaldırıp geri koy,sonra Türkiye yap kaldır heri koy bikaç saat bekle.bende böyle oldu.şuan baloncuk varbölge Türkiye iken gitti zaten
valla işin ucunda ms varsa böyle bir inceliği düşünürmü ?ben sanmıyorumşimdi söyledim ms ye.yuvarlakda olsun karede olsun ama yuvarlak olacaksa tamamı yuvarlak olsun,özellikle klasör içindeki uygulama görünümüde.ama seçenekli olsun.isteyen hepsini ya kare yada yuvarlak kullansın.ikisi bir aynı ekranda hoş durmuyor diye.diğer yapıda yaparlar umarım.

İyi bişeye benziyorda amaç ne,ne işe yararMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
anlamadım...? bilinenden farklı bir şey mi oldu?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende anlamadım o nedenle koydum acaba birşeymi değişti?anlamadım...? bilinenden farklı bir şey mi oldu?
8.1 e donuş bittiği zaman evet şifre soruyor 160 saniye de veriyor karışmayın ona kendisi tel açılacağı zaman kuruyor sizin müdahalenize gerek yokBeyler internet paylaşımı olmuyor diye 8.1 e geri döndüm. ama NSRT ile cyana döndükten sonra kurulumu yaparken bir sifre sordu(?) bende telefona gelen şifreyi alamadığım için yedeği yükleyemedim. Şimdi yedeklerde görünüyor. Onu nasıl yüklerim? Yoksa yedek için yeniden sıfırlamam mı gerekiyor.
Gördüğüm kadarıyla diğer telefonda ki çalan müziği diğerine aktarıyor nfc leBende anlamadım o nedenle koydum acaba birşeymi değişti?
Tekrar sıfırla aynı aşamaya geldiğinde telefon yerine e-posta adresine şifreyi alabiliyorsun. ben o şekilde aşıyorum o sorunu.Beyler internet paylaşımı olmuyor diye 8.1 e geri döndüm. ama NSRT ile cyana döndükten sonra kurulumu yaparken bir sifre sordu(?) bende telefona gelen şifreyi alamadığım için yedeği yükleyemedim. Şimdi yedeklerde görünüyor. Onu nasıl yüklerim? Yoksa yedek için yeniden sıfırlamam mı gerekiyor.
kilit ekranından müzik uygulamasını kontrol ekranı yani videoda gördüğünüz kısa yolda biraz değişiklikleri var win10da sanırım onu vurgulamak istemişler artık kısa yolda sadece sesi açıp kayayabiliyorsunuz ve çalan şaekının üzwerini tıkladığınızda müzik uygulaması açılıyor bunlara dikkat çekmek istemişler sanırım.anlamadım...? bilinenden farklı bir şey mi oldu?
zaten müzik uygulaması açılıyordu ve diğer şeyler de 8.1 de de vardı. sanırım şekli tema olarak değiştiğini vurguluyorlarkilit ekranından müzik uygulamasını kontrol ekranı yani videoda gördüğünüz kısa yolda biraz değişiklikleri var win10da sanırım onu vurgulamak istemişler artık kısa yolda sadece sesi açıp kayayabiliyorsunuz ve çalan şaekının üzwerini tıkladığınızda müzik uygulaması açılıyor bunlara dikkat çekmek istemişler sanırım.
ve ilk defa gün içinde iki kere şarja taktım. ilerde batarya problemi oluşmasın diye tekrardan 8.1 e dönüyorum. Bu sürümde en büyük sıkıntı benim için şarj süresinin azlığı oldu. Buna takmayacaksanız 1520'ye her türlü yükleyin derim. 
yeni mağaza betadan çıkmasına rağmen eski mağaza duruyor demekMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

aynen şarj büyük sıkıntı ben mobil veri kapalı dolaşıyorum bir de üstüne edge yapıyorum ama bana mısın demiyor. bir de beni düşünün 2000mahEnerji tüketimi çok fazla. dün geceden beri telefon iki dakika soğumadı. sürekli sıcak bir vaziyetteydi. 1520'yi ilk defa sıcak gördümve ilk defa gün içinde iki kere şarja taktım. ilerde batarya problemi oluşmasın diye tekrardan 8.1 e dönüyorum. Bu sürümde en büyük sıkıntı benim için şarj süresinin azlığı oldu. Buna takmayacaksanız 1520'ye her türlü yükleyin derim.
1 gün boyunca 8 - 10 kadar geri bildirim yaptım. 30-40 adet geri bildirimi +1'ledim. Sanırım üzerime düşeni yerine getirdim. Yeni yapıda tekrar yüklerim artık.![]()