Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
braayn

braayn

Üye
şimdi söyledim ms ye.yuvarlakda olsun karede olsun ama yuvarlak olacaksa tamamı yuvarlak olsun,özellikle klasör içindeki uygulama görünümüde.ama seçenekli olsun.isteyen hepsini ya kare yada yuvarlak kullansın.ikisi bir aynı ekranda hoş durmuyor diye.diğer yapıda yaparlar umarım.
valla işin ucunda ms varsa böyle bir inceliği düşünürmü ?ben sanmıyorum :)

sahanemir

sahanemir

Üye
7 yi bekliyorum artık bakalım ne zaman gelir...

YkPkY

YkPkY

Üye
Yoksa bidaha kullanmam diye tehdit ettim.
Tamam abi dediler :D

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve OnurYurdakul
ON9

ON9

Üye
Beyler internet paylaşımı olmuyor diye 8.1 e geri döndüm. ama NSRT ile cyana döndükten sonra kurulumu yaparken bir sifre sordu(?) bende telefona gelen şifreyi alamadığım için yedeği yükleyemedim. Şimdi yedeklerde görünüyor. Onu nasıl yüklerim? Yoksa yedek için yeniden sıfırlamam mı gerekiyor.

sahanemir

sahanemir

Üye
6 da gayet iyi çalışıyor internet paylaşımı..

sahanemir

sahanemir

Üye
Beyler internet paylaşımı olmuyor diye 8.1 e geri döndüm. ama NSRT ile cyana döndükten sonra kurulumu yaparken bir sifre sordu(?) bende telefona gelen şifreyi alamadığım için yedeği yükleyemedim. Şimdi yedeklerde görünüyor. Onu nasıl yüklerim? Yoksa yedek için yeniden sıfırlamam mı gerekiyor.
8.1 e donuş bittiği zaman evet şifre soruyor 160 saniye de veriyor karışmayın ona kendisi tel açılacağı zaman kuruyor sizin müdahalenize gerek yok

trepcan

trepcan

Üye
Tekrar sıfırla aynı aşamaya geldiğinde telefon yerine e-posta adresine şifreyi alabiliyorsun. ben o şekilde aşıyorum o sorunu.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
anlamadım...? bilinenden farklı bir şey mi oldu?
kilit ekranından müzik uygulamasını kontrol ekranı yani videoda gördüğünüz kısa yolda biraz değişiklikleri var win10da sanırım onu vurgulamak istemişler artık kısa yolda sadece sesi açıp kayayabiliyorsunuz ve çalan şaekının üzwerini tıkladığınızda müzik uygulaması açılıyor bunlara dikkat çekmek istemişler sanırım.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
kilit ekranından müzik uygulamasını kontrol ekranı yani videoda gördüğünüz kısa yolda biraz değişiklikleri var win10da sanırım onu vurgulamak istemişler artık kısa yolda sadece sesi açıp kayayabiliyorsunuz ve çalan şaekının üzwerini tıkladığınızda müzik uygulaması açılıyor bunlara dikkat çekmek istemişler sanırım.
zaten müzik uygulaması açılıyordu ve diğer şeyler de 8.1 de de vardı. sanırım şekli tema olarak değiştiğini vurguluyorlar

burakcan42

Üye
Enerji tüketimi çok fazla. dün geceden beri telefon iki dakika soğumadı. sürekli sıcak bir vaziyetteydi. 1520'yi ilk defa sıcak gördüm :) ve ilk defa gün içinde iki kere şarja taktım. ilerde batarya problemi oluşmasın diye tekrardan 8.1 e dönüyorum. Bu sürümde en büyük sıkıntı benim için şarj süresinin azlığı oldu. Buna takmayacaksanız 1520'ye her türlü yükleyin derim.

1 gün boyunca 8 - 10 kadar geri bildirim yaptım. 30-40 adet geri bildirimi +1'ledim. Sanırım üzerime düşeni yerine getirdim. Yeni yapıda tekrar yüklerim artık. :)

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
yeni mağaza betadan çıkmasına rağmen eski mağaza duruyor demek :hmmm
Enerji tüketimi çok fazla. dün geceden beri telefon iki dakika soğumadı. sürekli sıcak bir vaziyetteydi. 1520'yi ilk defa sıcak gördüm :) ve ilk defa gün içinde iki kere şarja taktım. ilerde batarya problemi oluşmasın diye tekrardan 8.1 e dönüyorum. Bu sürümde en büyük sıkıntı benim için şarj süresinin azlığı oldu. Buna takmayacaksanız 1520'ye her türlü yükleyin derim.

1 gün boyunca 8 - 10 kadar geri bildirim yaptım. 30-40 adet geri bildirimi +1'ledim. Sanırım üzerime düşeni yerine getirdim. Yeni yapıda tekrar yüklerim artık. :)
aynen şarj büyük sıkıntı ben mobil veri kapalı dolaşıyorum bir de üstüne edge yapıyorum ama bana mısın demiyor. bir de beni düşünün 2000mah :D

• Beğen
Tepkiler: burakcan42

Üst Alt