-_SEFA_-
Üye
dostum güncellenmeyenlerin Nokia ağırlıklı olması bişeye işaret olabilir mi acaba ? Destek filan kesmez dimi Nokia?Güncellenemeyenler
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum güncellenmeyenlerin Nokia ağırlıklı olması bişeye işaret olabilir mi acaba ? Destek filan kesmez dimi Nokia?Güncellenemeyenler
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bana bir güncelleme geldi insider fast configuration update diye yüklemeye korkuyorum bilginiz var mı ayrıntılar deyince edge tarayıcıdan windows 10 diye bi sayfa açıyor ama bilgi yok 6.yapıdayım bu arada
Desene birazdan burası şenlenecek yine![]()
920 için kontrol ettim.güncelleme yok
ekran görüntüsü atamıyorum çalışıyorum şuan sahurdan sonra atarım
1520 güncel. insider da çıkıyor fakat güncelleme yok
baloncuklarım geri gelmiş.bölgeyi Amerika yapınca kişiler title baloncukları bendede gitti.geri Türkiye yaptım kaldırdırdım geri oluşturdum titleyi daha olmuyor
daha önce böyle bir güncelleme almadıysan yeni almışsındır.bana bir güncelleme geldi insider fast configuration update diye yüklemeye korkuyorum bilginiz var mı ayrıntılar deyince edge tarayıcıdan windows 10 diye bi sayfa açıyor ama bilgi yok 6.yapıdayım bu arada
hocam panik yapmadan yükle tuşuna basın şimdibana bir güncelleme geldi insider fast configuration update diye yüklemeye korkuyorum bilginiz var mı ayrıntılar deyince edge tarayıcıdan windows 10 diye bi sayfa açıyor ama bilgi yok 6.yapıdayım bu arada
..hocam panik yapmadan yükle tuşuna basın şimdi..
şaka bir yana WP10 kurduktan sonra gelen standart bir güncelleme her WP10 yüklememde benim telefonumada geliyor ha yükleyince ne oluyor görünürde birşey olduğu yok yani anlayacağınız yeni bir şey yok.

Şu mobil siteye tam sayfa reklam nedir Allah askına? @Ozan
güncellemeyi yapıp sürüm numarası hakkında bilgi yazarmısın, bu arada başlamadıysan şuanki sürüm numarasınıda yazarmısın
ekran görüntüsü atmak zormuş yapı 6 ve güncelleme görüntüsü
masaüstü modunda giriyor ben kaç defa girdim sorunsuz olarakEdge de face e girmenin yolunu bulamadık mı?
Masaüstü modu çok kullanışsız ya.masaüstü modunda giriyor ben kaç defa girdim sorunsuz olarak
Evet çok ağır hiç kullanışlı değil çoğu zaman girmek bile istemiyorum.Masaüstü modu çok kullanışsız ya.