Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

oda bişeymi :)

siz benim viberle asphalt 8 e bakın,
1 haftadır yüklemeye çalışıyor :bangin:
Ayarlarına girip, uygulamaları otomatik olarak güncelle seçeneğini kapatın o zaman sıkıntı olmuyor.

serinaga

serinaga

Üye
Güncellenemeyenler
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende de vardı 6 tane güncellenemeyen. İşin ilginç yanı, hiç usanmadan tekrar tekrar yüklemeye çalışıyordu. Hele o Extralar + info'ya gelince telefona bir hararet basıyor ve ateşi yükseliyor ve hızla enerji kaybediyordu. Hatta en sonunda bir reset atıp kendine gelmeye çalışıyor ama nafile, bir şeyler baştan ters gitmiş belli ki, 3-4 gün geçti, baktım halen düzelmeyecek, 8.1'e dönüş yapıp sıfırdan temiz bir kurulum yaptım, şuan ne bekleyen, yüklenemeyen güncelleme var, ne ısınma ne de aşırı şarj tüketimi ...

• Beğen
Tepkiler: Sensation
braayn

braayn

Üye
Win10 Mobile TP sürümünü kuran ve sorunlar çıktığında tekrar 8.1w dönüp temiz kurulumu yapıp veya telefonu sıfırlayıp tekrar kuranlar vs MS'ye geri bildirim yapanlara Ben MS yerinde olsam ödüllendirirdim.TP sürümünü indirip en az 1 geri bildirim yapanlara mesala mağazada kullanabilecek bir defaya mahsus 20 Tl gibi bir promosyon kodu vs mail hesaplarına yollar ödüllendirirdim.Şimdi ben direk final sürümünü kurucam ama rahat bir sürümü kullanırken bu yaptıklarınız hiç aklımdan çıkmayacak cidden herkese teşekkürler.Bana göre değil artık bedava iş yapmak ama yapanıda alkışlamak lazım.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
daha önce bu video paylaşıldımı bilmiyorum ama benim hayal ettiğim şeylerden bir tanesi :)

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve BLasTeaR
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
here drive ve here maps daha geçen gün otomatik güncellenmiş bende
bildirim merkezindeki o yeni kısayollar sizde de sorun çıkartıyor mu? çok nadir ama oluyor. bazen hepsi yanıp sönüyor kitleniyor hepsi.

YkPkY

YkPkY

Üye
bölgeyi Amerika yapınca kişiler title baloncukları bendede gitti.geri Türkiye yaptım kaldırdırdım geri oluşturdum titleyi daha olmuyor

sahanemir

sahanemir

Üye
Ben8.1 e denim,e dondum güzel çalışıyordu dedim ki sıfırlıyayım daha hızlı çAlışır dedim maceram devam etmesi sarsaklaşdı. cihaz bende denim,e dönüş yaptım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
daha önce bu video paylaşıldımı bilmiyorum ama benim hayal ettiğim şeylerden bir tanesi :)
Malesef video fake. Android uygulamasından çekilmiş

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10158

Ekli dosyalar

burakcan42

Üye
Lsrt ile 8.1 e dönmek için pcnin win8.1 olması mı gerekli yoksa win7 olması yeterli mi?

braayn

braayn

Üye
yeminli06

yeminli06

Üye
bana bir güncelleme geldi insider fast configuration update diye yüklemeye korkuyorum bilginiz var mı ayrıntılar deyince edge tarayıcıdan windows 10 diye bi sayfa açıyor ama bilgi yok 6.yapıdayım bu arada

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Desene birazdan burası şenlenecek yine :D

caner1010

Üye
bana bir güncelleme geldi insider fast configuration update diye yüklemeye korkuyorum bilginiz var mı ayrıntılar deyince edge tarayıcıdan windows 10 diye bi sayfa açıyor ama bilgi yok 6.yapıdayım bu arada

920 için kontrol ettim.güncelleme yok

skynet

Üye
Takvim kutucuğu artık eskisi gibi üzerinde tarih günü göstermeyecek mi ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
1520 güncel. insider da çıkıyor fakat güncelleme yok

Üst Alt