Sensation
Emekli Yönetici
Ayarlarına girip, uygulamaları otomatik olarak güncelle seçeneğini kapatın o zaman sıkıntı olmuyor.
oda bişeymi
siz benim viberle asphalt 8 e bakın,
1 haftadır yüklemeye çalışıyor![]()
Ayarlarına girip, uygulamaları otomatik olarak güncelle seçeneğini kapatın o zaman sıkıntı olmuyor.
oda bişeymi
siz benim viberle asphalt 8 e bakın,
1 haftadır yüklemeye çalışıyor![]()
kapalı orası.bi kere yerleşti başından bulaştı hep böyleAyarlarına girip, uygulamaları otomatik olarak güncelle seçeneğini kapatın o zaman sıkıntı olmuyor.

Güncellenemeyenler
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Malesef video fake. Android uygulamasından çekilmişMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızdaha önce bu video paylaşıldımı bilmiyorum ama benim hayal ettiğim şeylerden bir tanesi![]()
7 yeterli.nsu yu kur güncelle,brick lumiayı açarLsrt ile 8.1 e dönmek için pcnin win8.1 olması mı gerekli yoksa win7 olması yeterli mi?
Teşekkür ederim7 yeterli.nsu yu kur güncelle,brick lumiayı açar

İnşallah böyle birşey ilerde olur.Fake olması biraz üzdü beni neyse sağlık olsun.Malesef video fake. Android uygulamasından çekilmiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bana bir güncelleme geldi insider fast configuration update diye yüklemeye korkuyorum bilginiz var mı ayrıntılar deyince edge tarayıcıdan windows 10 diye bi sayfa açıyor ama bilgi yok 6.yapıdayım bu arada
920 için kontrol ettim.güncelleme yok
1520 güncel. insider da çıkıyor fakat güncelleme yokbana bir güncelleme geldi insider fast configuration update diye yüklemeye korkuyorum bilginiz var mı ayrıntılar deyince edge tarayıcıdan windows 10 diye bi sayfa açıyor ama bilgi yok 6.yapıdayım bu arada
umarımTakvim kutucuğu artık eskisi gibi üzerinde tarih günü göstermeyecek mi ?