OnurYurdakul
Üye
Wow bak ben heyecanlanmaya başladım paylaşmayın şöyle şeylerFotoğraflar uygulaması artık GIF destekliyor!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Wow bak ben heyecanlanmaya başladım paylaşmayın şöyle şeylerFotoğraflar uygulaması artık GIF destekliyor!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Katılıyorum. Bu wp10un kararlı haline göre herşey iyi olmazsa ayfona geçerim heralde3 Ağustos'a kadar windows işletim sisteminin son durumuna bakcam eğer yine bir burukluk olursa içimde ( sistem oturmamış ) maaşıma İphone 6 almayı düşünüyorum neredeyse Lumia ve Windows ile 2-3 senem geçti elimde büyüdü ama sosyal ağlar mağaza ve telefonun barındırdığı özelliklerden (TouchID vb.) faydalanmak istiyorum çok geri kaldım. Ama her şeye rağmen LumiAşk![]()
Temmuz'un ilk haftasının sonlarına doğru olabilir..6. Yapı muhtemelen haftaya Salı ya da Perşembe![]()
Yapı 10149 ekran görüntüleri geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Hızlı işlem merkezi kısayolları artık 4 satır (şimdiki 3 satır)
- Hızlı işlem merkezine el feneri, not(OneNote), hücresel veri ve pil tasarrufu kısayolları eklendi.
- Project Spartan tarayıcısının adı değişerek Microsoft Edge oldu. Sürümü ise 16.10136.0.0'dan 19.10149.0.0'a yükseltildi.
- Microsoft Edge'de adres çubuğu alta alındı. (şimdiki üstte)
- Microsoft Edge'ye Mobil ve Masaüstü görünümü seçenekleri eklendi.
- Microsoft Edge'de sekmeleri artık tek tıkla görebilmek mümkün.
- Microsoft Edge dahili PDF görüntüleyiciye sahip.
- Ses yönetim simgeleri değiştirildi.
- Uygulamalar ekranında kozmetik iyileştirmeler yapılmış. Harflerin etrafındaki çerçeveler kaldırıldı. Arama çubuğu ise siyah arka plana sahip.
- İşletim sistemi çok daha hızlı ve daha iyi yanıt veriyor.
Siteye göre ise sürümün haftaya gelmesi bekleniyor.
bi ayarlayamadılar gitti 
son iki yapıda ayın ortasında geldi bence bu yapı da aynı şekilde olacaktır.6. Yapı muhtemelen haftaya Salı ya da Perşembe![]()
Yapı 4 den geçilebilecek mi Gabe emmi açıklama.yaptı mı6. Yapı muhtemelen haftaya Salı ya da Perşembe![]()
AYarlar > KLAVYE ye gir ve oradaki kelime önermelerini aktif hale getiren çentik'i kaldır...lumia 920 telefonum whatsup messengerda yaarken sürekli kendini resetliyor?
lumia 920 telefonum whatsup messengerda yaarken sürekli kendini resetliyor?
şu andaki hızlı işlem merkezinin 5 nci yapıdaki görüntüsü çok güzel..Hızlı işlem merkezi kısayolları artık 4 satır (şimdiki 3 satır) kısmı şöyle daha önce 12 adet idi malum 5" altındakilerde 4 kutucuk üstünde 5 kutucuk vardı. Şimdi sayıyı 15 yapmışlar. Bu seferde büyük ekranda 3 dolu satır olacak, küçük ekranda 4 satır fakat boşluklu olacak.bi ayarlayamadılar gitti
![]()
Youtube varmı?Yeni bir yapının videosu internete sızmış durumda. Bu yapıda özellikle yeni animasyonların çok daha hızlı olduğu göze çarpıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Youtube varmı?