alaca61
Üye
bende açılıyor teli yeniden başlatıp deneyin bikezde.
birsürü tubidy çıkıyor linki yada uygulamanın tam adını verebilirmisiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende açılıyor teli yeniden başlatıp deneyin bikezde.
birsürü tubidy çıkıyor linki yada uygulamanın tam adını verebilirmisiniz.
uygulama değil ozaman internet üzerinden mi deniycem?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İniyor.Arkadaşlar internetten mp3 indirebilen varmı. 4.yapıda. İndirilmiyor
Yunus, benimde başıma gelmişti. Ben telefonu tertemiz başlangıcı seçerek sıfırladığımda olmuştu. Bende 3. kez sıfırlama yapıp bu sefer başlangıç seçimimi yedeğimi seçerek yaptım. Ama mağaza yine sorun çıkardı. İlk açıldı ama sonra açılmamaya başladı. Telefonu birkaç kez resetlemek yerine normal yeniden başlatma yapıp tekrar denedim. Sonra Tekrar denedim Tekrar denedim. Daha sonra kenara bıraktım uzun süre sonra tekrar denediğimde açıldı. Açıldığında mağazanın kendini de güncelleme sırasına aldığını gördüm. Bende hiç dokunmadan hemen arkaplana attım. Bir süre sonra ekrana aldığımda hemen güncellemeler sekmesinden gereksiz diğer güncellemeleri silip biran önce kendini güncellemesine yardım ettimMağaza beta ısrarla açılmıyor. Ne yapmalıyım
Dil, bölge herşey amerika. ısrarla mağaza betaya giremiyorum. sürekli atıyor. güncellemeleri nasıl yapacağım
. Sende eğer birkaç sn ekranda yakalarsan anında hemen arkaplana at. Belki bir süre sonra (birkaç saatte sürebilir bu) kendini güncelleyince düzelir. Bende kendini güncellediğinde düzeldi. Benim cep 5. yapının olması gereken haline (sorunlu ama az sorunlu) gelene kadar 3 sıfırlama ve 3 gün geçirdi 
) ama sorun yok ..ikisinde de çok kötü görüntü. 1520 ile gece video çekimi yaptım bi cihaz hiç mi net çekemez arkadaş.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam 640 xl telefonu, 940 gibi görmüş olmanı inan sonradan çaktım.Ben sorunlu diye geçmek istemeyenlerdenim zaten şurda bir kaç ay var 8,1 dün güncelleme geldi bana daha önceden gelenlerde vardır muhakkkak W10 sürümüne hazırlık güncellemesi olduğunu sanıyorum ben az kaldı bakalım ramazanın etkisi ile MS nin siterinde 640 XL 940 gibi gördüm tanışın falan yazıyordu 13 MP kamera diyince hal kırıklığına uğradım geçte olsa uyandım telefonun farklı olduğunu
ilk yazdıklarını okuyunca sandım ki, sitede 640 ve 940 reklamları var. Tanışın falan yazıyor.
Cümlelerinin arasında nokta virgül olmayınca şaşırıyor insan ister istemez.Kurtulmanın yolu yok, ancak sıfırlama yaparak kurtulabilirsin..Merhaba Arkadaşlar
5. yapıyı kurdum sonrasında tekrar denime döndüm. Gdr2 kurmak için insider kurup güncelleme kontrol ettiğimde tekrar windows 10 geldi (10.0.12634.0) windows insider ı kaldırmama rağmen sürekli hatırlatma geliyor. Bunu engellemenin bir yolu yada gdr2 kurmanın hard reset dışında bir yolu var mı?
Cevap icin tesekkurlerYunus, benimde başıma gelmişti. Ben telefonu tertemiz başlangıcı seçerek sıfırladığımda olmuştu. Bende 3. kez sıfırlama yapıp bu sefer başlangıç seçimimi yedeğimi seçerek yaptım. Ama mağaza yine sorun çıkardı. İlk açıldı ama sonra açılmamaya başladı. Telefonu birkaç kez resetlemek yerine normal yeniden başlatma yapıp tekrar denedim. Sonra Tekrar denedim Tekrar denedim. Daha sonra kenara bıraktım uzun süre sonra tekrar denediğimde açıldı. Açıldığında mağazanın kendini de güncelleme sırasına aldığını gördüm. Bende hiç dokunmadan hemen arkaplana attım. Bir süre sonra ekrana aldığımda hemen güncellemeler sekmesinden gereksiz diğer güncellemeleri silip biran önce kendini güncellemesine yardım ettim. Sende eğer birkaç sn ekranda yakalarsan anında hemen arkaplana at. Belki bir süre sonra (birkaç saatte sürebilir bu) kendini güncelleyince düzelir. Bende kendini güncellediğinde düzeldi. Benim cep 5. yapının olması gereken haline (sorunlu ama az sorunlu) gelene kadar 3 sıfırlama ve 3 gün geçirdi
![]()
Dun uzun ugraslarim sonucu herseyi guncelledim. Suan sikinti yok gibi. Birkac gicik oldugum nokta var. Onlarda 6. yapida duzelir artikSorma sen benim yazıya şaşırdınHocam 640 xl telefonu, 940 gibi görmüş olmanı inan sonradan çaktım.ilk yazdıklarını okuyunca sandım ki, sitede 640 ve 940 reklamları var. Tanışın falan yazıyor.
Cümlelerinin arasında nokta virgül olmayınca şaşırıyor insan ister istemez.
1 saat sonra 8.1 e geri dönüş yapacağım mecburen ..internet paylaşımı yapamıyorum tek sıkıntım bu..