Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Lumia 920 mim var sürümüm 8,1 update
İs sürümü:8.10.14219.341 pek anlamıyorum yeni mi sürümü yoksa geri de mi kalmışım :/
Hayır, Windows 10 Mobile henüz geliştirilme aşamasında olan bir sistem. Kullanıcılar için resmi çıkışını Eylül sonu gibi başlaması bekleniyor.

sahanemir

sahanemir

Üye
Eylül 30 doğum günüme yetişecekmiş.öyle Duydum:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir yanlış anlaşılmayı düzeltelim. Eylül ayında Windows 10 Mobile RTM sürümünün yayınlanması bekleniyor. Kararlı sürüm Ekim ayını bulacaktır.

sahanemir

sahanemir

Üye
Şu ankinden memnunum şimdi gördüğüm bir şikayetim internetimi paylaşamıyorum çok kullandığım bir özellik şimdi farkettim bakalım onun da üstesinden gelebilecekmiyim.

Nani17

Üye

ben bütün uygulamaları yükledim ayarlarımı yaptım günlük kullanımda sıkıntı da çıkarmıyor :) uygulamaların yeni halleri de çok güzel
bunu nasıl yaptınız güncellemeyle mi geliyor acaba

braayn

braayn

Üye
Geçenler win10m Tp kullanma fırsatım oldu henüz daha kullanılacak bir durumu yok biraz daha beklenmesi lazım. Tasarım konusunda Beğendiğim noktaları oldu beğenmediğim noktaları oldu ama %90 ı başarılı olmuş.%10 kısmı ise bazı ikonlar çok ufak tıklamak istediğimde yandaki ikona tıklayabiliyorsun.Pil göstergesi mesala çok ufak ve dar olmuş biraz daha uzun olsa göze daha iyi hitap edecek.Tasarımsal ve performans konusunda sistem hazır olduğunda diğer ufak tefek ama can alıcı özellikleri sisteme gömmeye başlarlar.

rcxy

Üye
Klavyenin türkçe dil desteğini bir türlü indiremedi, kaç kez sıfırladım bana mısın demiyor. Kullanayım istiyorum 5. yapıyı ama klavye böyleyken de çok zor oluyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
merakla bekliyorum ilk pc ye kuracağım herhalde bildirmi gelmişti rezerve için yaptım mobile ile uyumu güzel olacak

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar Tekrar Söylüyorum 1520 ye Yüklemek isteyipte başlangıç ekranında kalanlar. Yüklemeden Önce lütfen dili ingilizce seçip sonra türkçeye dönsünler yoksa başlangıç ekranında kalıyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar Tekrar Söylüyorum 1520 ye Yüklemek isteyipte başlangıç ekranında kalanlar. Yüklemeden Önce lütfen dili ingilizce seçip sonra türkçeye dönsünler yoksa başlangıç ekranında kalıyor.
Sadece 1520 de mi yoksa tum cihazlarda mı?
Ayrıca, yükledikten sonra ingilizceye çevrilse yeterli oluyor mu?
Ayrıca şu çift tık ile uyandırmayı yüklemeden önce iptal etmemiz gerekiyor mu
Bu konuda deneyimi olanlar varsa yazsınlar lütfen..

sahanemir

sahanemir

Üye
Ben akrana tıklama ayarını oynamadan yükleme yaptım sorun oluşmadı bilginize..daha önce öyle kurmuştum şarz çabuk bitiyordu bende dedim ki sıfırlıyayım tuş kombinesi ile tekrar temiz kurulsun dedim şimdi ısınma az ,şarz,iyi daha.
radyo çalışmaya başladı .tek sıkıntım şimdi yazı yazarken bir anda ana ekrana dönmesi bu yazımı 2 kere tekrar ettim mesela.devam ediyorum gene farklı keyboard bulmak lazım ama bulamıyorum T9 mesela.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Şu anda 5 nci yapıyı kuruyorum (-L 520)
önce 4 ncü yapıdan 8.1 e geri döndüm.
tüm güncelleştirmeleri yaptım.
Standart olması gereken uygulamalar dışındaki tüm uygulamaları sildim.
Dili ingilizceye çevirdim..
Çift dokunma ile uyandırmayı iptal ettim.
Bakalım nasıl olacak..

sahanemir

sahanemir

Üye
Unlock yapıp apx dosyaları yükleyebilmemiz lazım ...bu yazıyı 3uncudur yazıyorum mesela.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Unlock yapıp apx dosyaları yükleyebilmemiz lazım ...bu yazıyı 3uncudur yazıyorum mesela.

Ayarlar>Saat ve Dil>Klavye>Türkçe'ye tıklayıp "Bütün klavye tahmin ayarlarını kapatın".

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
saynesim

saynesim

Üye
küçük bir güncelleme geldi fark göremedim sizde varmı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
arkadaşlar, 5 nci yapıda ayarlara giremiyorum.
Bu sorunla karşılaşan var mı?

Üst Alt