Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Demin komple ne var yok sıfırladım tuşlarla masaüstü görünümü hariç gayet güzel oldu sanırım daha rahat çalışıyor sorunum yok şu an sanırım kutuları kendi zevkime göre ayarlama hariç o da olsun yahu..

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
isteksiz bir şekilde 8.1 e geri döneyim dedim Allah'tan bilgisayar telefonu görmedi de vazgeçtim..Umarım yakın zamanda tp üzerinden güncellemeyi verirler.
O kırk fırını Temmuz-Ağustos'ta yiyecekler, içiniz rahat olsun.
Umutlu olun :oke:
umarım 29 hazirandan sonra wp ye odaklanırlarda senin dediğin gibi erken bir şekilde güzel bi sürüme kavuşuruz

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
8.1 e döndüm, fotoğrafları mı falan tekrar atmıycam telefona bu sefer diğer yapı gelince hemen kurarım beğenmezsem geri dönerim telefon boş olur kaybedecek bişeyde olmaz bari :D

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Tekrar Windows 10 kurdum 2 tane cortana var :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve ThunderblastX
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
isteksiz bir şekilde 8.1 e geri döneyim dedim Allah'tan bilgisayar telefonu görmedi de vazgeçtim..Umarım yakın zamanda tp üzerinden güncellemeyi verirler.

umarım 29 hazirandan sonra wp ye odaklanırlarda senin dediğin gibi erken bir şekilde güzel bi sürüme kavuşuruz
29 temmuz olmasın o?

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
fadikme

fadikme

Üye
arkadaşlar tecnichal preview yükledim bir süre önce. ama şimdi 8.1 'e geri dönmek istiyorum. araştırdım internette bulamadım. Bilgisi olan biri yardım edebilir mi?

sahanemir

sahanemir

Üye

sahanemir

sahanemir

Üye
Bir yazı yazarken atmasının dışında eksiğim kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
çok zorlayınca böyle oluyor haberiniz olsun :)

Phone was left

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

ben bütün uygulamaları yükledim ayarlarımı yaptım günlük kullanımda sıkıntı da çıkarmıyor :) uygulamaların yeni halleri de çok güzel

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve sahanemir
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
insider bugün bir güncelleme aldı ama onunlamı ilgilidir. bilinmez bir kaç gün önce şuanki yapı yayınlanmadan öncede sonraki yapının test edildiği twitini armıştı ya gabe yada tom waaren.

düzeltebildinizmi?
evet lsrt ile yazılım attım düzeldi :)

Misafir

Lumia 920 mim var sürümüm 8,1 update
İs sürümü:8.10.14219.341 pek anlamıyorum yeni mi sürümü yoksa geri de mi kalmışım :/

Üst Alt