suyunsesi
Üye
Yemezse de Maxicep olarak yedirtiriz diyorsun yaniO kırk fırını Temmuz-Ağustos'ta yiyecekler, içiniz rahat olsun.
Umutlu olun![]()

Yemezse de Maxicep olarak yedirtiriz diyorsun yaniO kırk fırını Temmuz-Ağustos'ta yiyecekler, içiniz rahat olsun.
Umutlu olun![]()

umarım 29 hazirandan sonra wp ye odaklanırlarda senin dediğin gibi erken bir şekilde güzel bi sürüme kavuşuruzO kırk fırını Temmuz-Ağustos'ta yiyecekler, içiniz rahat olsun.
Umutlu olun![]()
29 temmuz olmasın o?isteksiz bir şekilde 8.1 e geri döneyim dedim Allah'tan bilgisayar telefonu görmedi de vazgeçtim..Umarım yakın zamanda tp üzerinden güncellemeyi verirler.
umarım 29 hazirandan sonra wp ye odaklanırlarda senin dediğin gibi erken bir şekilde güzel bi sürüme kavuşuruz
temmuz muydu ben bu ay diye biliyordum demek yanlış biliyormuşum bilgisayar sürümünün son hali 29 temmuz mu yani?29 temmuz olmasın o?
Evet Windows 10 resmi olarak 29 Temmuz tarihinde yayınlanacaktemmuz muydu ben bu ay diye biliyordum demek yanlış biliyormuşum bilgisayar sürümünün son hali 29 temmuz mu yani?
En çok bu sebepten 8.1 e döndüm.Bir yazı yazarken atmasının dışında eksiğim kalmadı.
tahminen ne zaman gelir ?Fazla acele etmeyin çok yakında Yapı 10145 gelecekmiş.![]()
insider bugün bir güncelleme aldı ama onunlamı ilgilidir. bilinmez bir kaç gün önce şuanki yapı yayınlanmadan öncede sonraki yapının test edildiği twitini armıştı ya gabe yada tom waaren.tahminen ne zaman gelir ?
düzeltebildinizmi?çok zorlayınca böyle oluyor haberiniz olsun
Phone was left
evet lsrt ile yazılım attım düzeldiinsider bugün bir güncelleme aldı ama onunlamı ilgilidir. bilinmez bir kaç gün önce şuanki yapı yayınlanmadan öncede sonraki yapının test edildiği twitini armıştı ya gabe yada tom waaren.
düzeltebildinizmi?

çok zorlayınca böyle oluyor haberiniz olsun
Phone was left

Yanlış hatırlamıyorsam picsart ile yapılıyorduBu surat düz olsaydı kilit ekranı yapardım![]()