Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bunu ben de yazacaktım da fırsat bulamıyorduım, şu an için yaşadığım tek sıkıntı mesajlarda bildirim sorunu, bazen ses gelmiyor bakıyorsun mesaj gelmiş gelen mesajlar bildirim ekranında gözükmüyor cevapladığın yada bildirim ekranında sildiğin mesajın uyarısı metro arayüzdeki ikondan gitmiyor sanki yeni mesaj gelmiş sanıyorsun, aynı şeilde aramalar için de bildirim sorunu var cevpsız aramaya baktığın halde uyarı hala duruyor bazen.
aynen bildirim sorununu bende yaşıyorum

Bay H

Bay H

Üye
Biraz önce WmPu haberini görünce sistem dosyaları arasında bulduğum klasör aklıma geldi. Bakalım, bir sonraki güncellemede aktif olur belki arama kayıt etme.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Sensation, OnurYurdakul ve 2 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Biraz önce WmPu haberini görünce sistem dosyaları arasında bulduğum klasör aklıma geldi. Bakalım, bir sonraki güncellemede aktif olur belki arama kayıt etme.

İyi olur :eller:

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
benm gıcık olduğum şey örneğin whatapp da msjyazaken uygulamadan atması deli oluyorum..

KenanK

KenanK

Üye
L720 ye şuan bir güncelleme geldi.

Bay H

Bay H

Üye
Gelecek yapıdan "spoiler" vermeye devam :kıskıs: . Not kısayolunun da gelecek yapıda bildirim merkezine gelmesine artık kesin gözle bakabiliriz, bu kısayol OneNote uygulamasını açıyormuş (eğer uygulama seçimi yapılabilirse çok daha güzel olur)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, suyunsesi, BLasTeaR ve 3 diğerleri
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Gelecek yapıdan "spoiler" vermeye devam :kıskıs: . Not kısayolunun da gelecek yapıda bildirim merkezine gelmesine artık kesin gözle bakabiliriz, bu kısayol OneNote uygulamasını açıyormuş (eğer uygulama seçimi yapılabilirse çok daha güzel olur)

dostum ordaki hilal şeklindeki olan uyku modu mudur pek anlamadı..

Bay H

Bay H

Üye
dostum ordaki hilal şeklindeki olan uyku modu mudur pek anlamadı..
Bir nevi uyku modu denebilir aslında sessiz saatler özelliği için. Bu özelliği rahatsız edilmek istemediğiniz zamanlarda aktif ettiğiniz takdirde bildirimleri vs. sessize alıyor, tabi özel durumlar oluşturulabiliyor sistem içerisinde.

• Beğen
Tepkiler: byibo
sahanemir

sahanemir

Üye
Hilal resmi gibi olan şekil çok başarılı bence yararlı da.

Tarkansoylu35

Üye
Şu VPN ayarlarını değiştirme nasıl yapacağım bilgisi olan var mı

braayn

braayn

Üye

Tablet modu tam olarak be acaba

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
benm gıcık olduğum şey örneğin whatapp da msjyazaken uygulamadan atması deli oluyorum..
Beni de çok rahatsız ediyor bu durum. Klavye tahminlerini kapat biraz daha az sorun çıkartıyor oyle.

yeminli06

yeminli06

Üye
beyler guncellemeyi yuklemedim telefona bisey oldu donup duruyor kullanamıyorum guncellemeyide bulmuyor soft rrset atıyorum olmuyor her açılışta restart update 0.00 dont forget diye bi yazı geliyor çözum vrmı acil

GodMode

GodMode

Üye
çok meraklı değilseniz ve vaktiniz darsa yüklemeyin en azından tatile denk gelecek ve uğraşabileceğiniz güne kadar bekleyin.
Ne bileyim Windows 10'la her şey değişecekmiş gibi geliyor :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
beyler guncellemeyi yuklemedim telefona bisey oldu donup duruyor kullanamıyorum guncellemeyide bulmuyor soft rrset atıyorum olmuyor her açılışta restart update 0.00 dont forget diye bi yazı geliyor çözum vrmı acil
benim kardeşin telede benzer bir durum oldu çarklar dönüyor sonra reset atıyor yine dönüyor yine reset atıyor aynı durummu sizdekide?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bir kaç ss'de benden olsun :gul:
geç oldu ama, işlerim anca bitti.

obaaa, sayfa mı bitti kardaş ? :ehe

• Beğen
Tepkiler: CANGO97, zaakaan, suyunsesi ve 7 diğerleri
yeminli06

yeminli06

Üye
benim kardeşin telede benzer bir durum oldu çarklar dönüyor sonra reset atıyor yine dönüyor yine reset atıyor aynı durummu sizdekide?

yok dostum ben hiç yuklemeye kalkışmadım 4. yapıdayım yuklemedim ama bana bi bildiim geliyor her telefon açılışında dont forget: restart i sceduled 0.00 updares yazıyor telefon hiç bi yere girmiyor donuyor kullanılamaz hale geldi bayadır 4. yapıdayım sıkıntı yoktu 5. yapı geldi kurmadım boyle oldu ve kursaya çalışsamda çıkmıyor guncelleme

yok dostum ben hiç yuklemeye kalkışmadım 4. yapıdayım yuklemedim ama bana bi bildiim geliyor her telefon açılışında dont forget: restart i sceduled 0.00 updares yazıyor telefon hiç bi yere girmiyor donuyor kullanılamaz hale geldi bayadır 4. yapıdayım sıkıntı yoktu 5. yapı geldi kurmadım boyle oldu ve kursaya çalışsamda çıkmıyor guncelleme

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ThunderblastX ve BLasTeaR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Evet bu durum çok sinir bozucu olabiliyor.
Yazarken donup kalıyor ya da birden uygulamadan atıyor.
Gerçi sadece Whatsapp'ta değil, Telegram Messenger'da da aynı durum söz konusu...

Üst Alt