8.1'e dönüş zorunlu o yüzden hata alıyorsunuz.Hala yükleyebilmiş değilim 5. yapıyı.Server error hatası alıyorum bugünde? 5. yapı için 8.1 e geri dönüş mü gerekiyor ? yoksa 4. yapıdayken tp ile tekrar yükseltebiliyor muyuz?
Aynı Sorunu ilk yüklemede bende yaşamıştım. Tuş kombinasyonu ile sıfırlama yapınız sonra ingilizce olarak kurulum yapınız. düzeliyorArkadaşlar 1520'ye kurdum arkasından sıfırlama yaptım fakat yarım saat geçmesine rağmen telefon yükleniyor yazısında kaldı sadece kilit ekranı var kilit ekranını açınca başlangıç menüsü falan gelmiyor yükleniyor yazısında kaldı. Ne yapmalıyım?

bunu ben de yazacaktım da fırsat bulamıyorduım, şu an için yaşadığım tek sıkıntı mesajlarda bildirim sorunu, bazen ses gelmiyor bakıyorsun mesaj gelmiş gelen mesajlar bildirim ekranında gözükmüyor cevapladığın yada bildirim ekranında sildiğin mesajın uyarısı metro arayüzdeki ikondan gitmiyor sanki yeni mesaj gelmiş sanıyorsun, aynı şeilde aramalar için de bildirim sorunu var cevpsız aramaya baktığın halde uyarı hala duruyor bazen.yazmayı unuttum. mesaj gelince cevap verip çıkıyorsunuz ama arkada açık kalıyor. tekrar msj gelince bildirim falan hiç bişey gelmiyor msjlara giriyorsunuz. msj gelmiş. bu sorunu yaşayan var mı birde şöyle bişey oldu sensör alakalı bir sorun var arama gelince açıyorum ekran otomatik kapanıyor. jelatin yok windows 10 da sonra oldu.
Aynı sorunları 1520 de bende yaşadım ve şuan 8.1 e geri döndüm.Arkadaşlar 1520'ye kurdum arkasından sıfırlama yaptım fakat yarım saat geçmesine rağmen telefon yükleniyor yazısında kaldı sadece kilit ekranı var kilit ekranını açınca başlangıç menüsü falan gelmiyor yükleniyor yazısında kaldı. Ne yapmalıyım?
Final sürümü çok iyi olacak öyle gözüküyorFinal sürümü Eylül sonlarında...
bu sefer de 1520 mi çok problemli olmuş ya ? rehbere isim dahi kayıt edilmiyor. rehber açılıyo arama yapmıyor. sürekli yükleniyor yazısı filan...Aynı sorunları 1520 de bende yaşadım ve şuan 8.1 e geri döndüm.
Final sürümü çok iyi olacak öyle gözüküyor
Haydaa umarım yakında normal tp ile güncellemeyi verirler.8.1 geri dönmek filan uğraştırıcı iş8.1'e dönüş zorunlu o yüzden hata alıyorsunuz.
Pc ye bağlayıp donebilirsin.arkadaş cihazda hiçbir güncellemeyi yapamadığım yetmezmiş gibi ayarlarda sıfırlama şeyini bulamadım
harika 8.1e de dönemiyorumm![]()
Lumia Software görmüyor cihazıPc ye bağlayıp donebilirsin.
Lumia Software görmüyor cihazı
Mağazaya koyu tema wooow![]()
Windows Phone Recovery Tool kullanabilirsin.
Eğer ilk taktığında görmezse, ses kısma+güç tuşuyla resetleyerek gördürmeye çalış.
Koyu temadan ziyade hızlandırmaları çok iyi olmuş.
İnanılmaz yavaş çalışıyordu.

1520 de daha problemsiz radyo.dahi çalışıyor kardeşimde ben direk uygulamalarımın üstüne kurdum sorun olmadı kardeşimde oldu mesela formatladı temiz tekrar çarkları.çalıştırdı.bu sefer de 1520 mi çok problemli olmuş ya ? rehbere isim dahi kayıt edilmiyor. rehber açılıyo arama yapmıyor. sürekli yükleniyor yazısı filan...
bende şuan 8.1 e dönüyorum...
yani sorun arada bir.takılma be uygulamadan düşme ki bende de var 930 da.1520 anladığım kadarıyla yemiz kurulum istiyor.