Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Kişiler ile sorun yaşarken 4 de bunda direk.açıldı hiç sorun yaşamadım.

afwerker

afwerker

Üye
rehberden atma sorunu sadece Türkçe şeçili iken var azerice seçtim atma sorunu falan kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve bozkirdangelen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Millet oruç yazı yazan yok :D

• Beğen
Tepkiler: dücane ve afwerker
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ya da... Bir arkadaşın dediği gibi 5 nci yapı en az 2 gün insanı boğuşturuyor ise millette yazacak hal ve mecal kalmadı..

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979
Toros542

Toros542

Üye
yok arkadas bu microsoft tan bi cacık olmaz yaa.bilerek mi yapıyorlar anlamış değilim !!!

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
yok arkadas bu microsoft tan bi cacık olmaz yaa.bilerek mi yapıyorlar anlamış değilim !!!
Sanki microsoft'a zaten kızmak istiyormuşsun da 5 nci yapı da üstüne tuz biber ekmiş gibi oldu.
Bakınız herkes nasıl sessizce bir kenarda oturuyor.

sahanemir

sahanemir

Üye
4 de göre 5 gayet başarılı benim çok boğuşmam gerekmiyecek arada atması ve radyo başka sıkıntım yok.bugun komple sıfırlayacağım bakalım nasıl olacak.

Müslüman arkadaşların ramazan oruçlarının huzurlu geçmesi dileğiyle...

Tapatalk da da atıyor dun bir yazımı 3 kere yazmak zorunda kaldım yanlız whatsap değil yani.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende de şu an için her şey yolunda gibi.

Ancak bütün güncellemelerin arasında bir tek "Ekstralar+Bilgi" güncellenmiyor, yüklerken kesiliyor.
Bende de birkaç tane var bu da dahil. Aslında kurdu ama bir daha yükleme yapmaya çalışıyor o yüzden hata veriyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Millet oruç yazı yazan yok :D
Ben 8.1 e geri döndüm kafam rahat,şaka bir yana 5.yapıda önce wi-fi sorunu yaşadım,sıfırlama istedim 2kere deneme me rağmen cihaz yine açılmadı mecburen 8.1 e geri döndüm.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ben 8.1 e geri döndüm kafam rahat,şaka bir yana 5.yapıda önce wi-fi sorunu yaşadım,sıfırlama istedim 2kere deneme me rağmen cihaz yine açılmadı mecburen 8.1 e geri döndüm.
Günlük kullanıma uygun değil demektir bu :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza (beta)'da Müzik bölümü de kullanıma sunuldu. Müzik çalar da güncellendi.
Ayrıca artık kopyalanan yazı tuş kilitlenince silinmiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, suyunsesi, OnurYurdakul ve 2 diğerleri
sahanemir

sahanemir

Üye
Wifi sorunu hiç yaşamadım çok tuhaf..farklı farklı sorunlar olduğu belli farklı cihazlarda. Anlaşıldı.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
4 de göre 5 gayet başarılı benim çok boğuşmam gerekmiyecek arada atması ve radyo başka sıkıntım yok.bugun komple sıfırlayacağım bakalım nasıl olacak.

Müslüman arkadaşların ramazan oruçlarının huzurlu geçmesi dileğiyle...

Tapatalk da da atıyor dun bir yazımı 3 kere yazmak zorunda kaldım yanlız whatsap değil yani.
Bu yazdıkların 5 nci yapı TP için sorun sayılmaz, sıfırlama yaparsanız o dedikleriniz hallolabilir,ancak başka sorunlar gelebilir.. O yüzden hiç dokunmayın gelecek güncelleme de giderilir.

sahanemir

sahanemir

Üye
Haklısınız biraz sabredeyim o zaman..

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Wifi sorunu hiç yaşamadım çok tuhaf..farklı farklı sorunlar olduğu belli farklı cihazlarda. Anlaşıldı.
Cihaza özel optimizasyon yapmamışlar o yüzden tek sistemi farklı cihazlara yukleyince sorunlarda farkı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir

skynet

Üye
Vakit geçsin diye şeytana uydum kurdum w10'u :D 8.1'de her şeyi silip öyle yükselttim wifi sorunu falan yaşamadım ama bu seferde ayarlar menüsü yoktu kısa yollardan da girilmiyordu mecburen sıfırladım şimdi biraz kendine geldi + ufak bir güncelleme daha buldu şimdi çarklar dönüyor :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefon bir tık daha güzelleşti :eller: Telefonumun ana ekranını tam olarak düzene oturtabilmiş değilim ama 8.1 deki ana ekranıma yaklaştım sayılır :alkis Benim telefonun toparlanmasının uzun sürmesi biraz uygulama çokluğundan birazda iş yerimde olmamdan kaynaklı. Bi önce sadeleştirip sonrasında tek tek kurarak mı devam etseydim acaba.:hmmm Bu arada yeni mağaza eski mağazanın yüklediği uygulamaları da toplamış ":lac: Sizi illa ben yükleyeceğim:kirbac:" diyerek diktatörce sıraya dizmiş güncelliyor. :haha: Bu yüzden hala daha telefon tam olarak toparlanabilmiş değil. Yinede kullanılabilir seviyeye getirdim. :smartass:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sahanemir, OnurYurdakul, bozkirdangelen ve 1 kişi daha
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Telefon bir tık daha güzelleşti :eller: Telefonumun ana ekranını tam olarak düzene oturtabilmiş değilim ama 8.1 deki ana ekranıma yaklaştım sayılır :alkis Benim telefonun toparlanmasının uzun sürmesi biraz uygulama çokluğundan birazda iş yerimde olmamdan kaynaklı. Bi önce sadeleştirip sonrasında tek tek kurarak mı devam etseydim acaba.:hmmm Bu arada yeni mağaza eski mağazanın yüklediği uygulamaları da toplamış ":lac: Sizi illa ben yükleyeceğim:kirbac:" diyerek diktatörce sıraya dizmiş güncelliyor. :haha: Bu yüzden hala daha telefon tam olarak toparlanabilmiş değil. Yinede kullanılabilir seviyeye getirdim. :smartass:

Şarj durumu nasıl ?

Üst Alt