Artık herkesi zengeylebilirsen yanirehberden atma sorunu sadece Türkçe şeçili iken var azerice seçtim atma sorunu falan kalmadı.

aynen əyle artıq nəcə nəfərlərə zəngəyləyəbilərsənizArtık herkesi zengeylebilirsen yani![]()
söhbet ədəbilərsenizSanki microsoft'a zaten kızmak istiyormuşsun da 5 nci yapı da üstüne tuz biber ekmiş gibi oldu.yok arkadas bu microsoft tan bi cacık olmaz yaa.bilerek mi yapıyorlar anlamış değilim !!!
Bende de birkaç tane var bu da dahil. Aslında kurdu ama bir daha yükleme yapmaya çalışıyor o yüzden hata veriyor.Bende de şu an için her şey yolunda gibi.
Ancak bütün güncellemelerin arasında bir tek "Ekstralar+Bilgi" güncellenmiyor, yüklerken kesiliyor.
Ben 8.1 e geri döndüm kafam rahat,şaka bir yana 5.yapıda önce wi-fi sorunu yaşadım,sıfırlama istedim 2kere deneme me rağmen cihaz yine açılmadı mecburen 8.1 e geri döndüm.Millet oruç yazı yazan yok![]()
Günlük kullanıma uygun değil demektir buBen 8.1 e geri döndüm kafam rahat,şaka bir yana 5.yapıda önce wi-fi sorunu yaşadım,sıfırlama istedim 2kere deneme me rağmen cihaz yine açılmadı mecburen 8.1 e geri döndüm.

Bu yazdıkların 5 nci yapı TP için sorun sayılmaz, sıfırlama yaparsanız o dedikleriniz hallolabilir,ancak başka sorunlar gelebilir.. O yüzden hiç dokunmayın gelecek güncelleme de giderilir.4 de göre 5 gayet başarılı benim çok boğuşmam gerekmiyecek arada atması ve radyo başka sıkıntım yok.bugun komple sıfırlayacağım bakalım nasıl olacak.
Müslüman arkadaşların ramazan oruçlarının huzurlu geçmesi dileğiyle...
Tapatalk da da atıyor dun bir yazımı 3 kere yazmak zorunda kaldım yanlız whatsap değil yani.
Cihaza özel optimizasyon yapmamışlar o yüzden tek sistemi farklı cihazlara yukleyince sorunlarda farkı oluyor.Wifi sorunu hiç yaşamadım çok tuhaf..farklı farklı sorunlar olduğu belli farklı cihazlarda. Anlaşıldı.
Telefonumun ana ekranını tam olarak düzene oturtabilmiş değilim ama 8.1 deki ana ekranıma yaklaştım sayılır
Benim telefonun toparlanmasının uzun sürmesi biraz uygulama çokluğundan birazda iş yerimde olmamdan kaynaklı. Bi önce sadeleştirip sonrasında tek tek kurarak mı devam etseydim acaba.
Bu arada yeni mağaza eski mağazanın yüklediği uygulamaları da toplamış "
Sizi illa ben yükleyeceğim
" diyerek diktatörce sıraya dizmiş güncelliyor.
Bu yüzden hala daha telefon tam olarak toparlanabilmiş değil. Yinede kullanılabilir seviyeye getirdim. 
Telefon bir tık daha güzelleştiTelefonumun ana ekranını tam olarak düzene oturtabilmiş değilim ama 8.1 deki ana ekranıma yaklaştım sayılır
Benim telefonun toparlanmasının uzun sürmesi biraz uygulama çokluğundan birazda iş yerimde olmamdan kaynaklı. Bi önce sadeleştirip sonrasında tek tek kurarak mı devam etseydim acaba.
Bu arada yeni mağaza eski mağazanın yüklediği uygulamaları da toplamış "
Sizi illa ben yükleyeceğim
" diyerek diktatörce sıraya dizmiş güncelliyor.
Bu yüzden hala daha telefon tam olarak toparlanabilmiş değil. Yinede kullanılabilir seviyeye getirdim.
![]()