Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sanırım 10.0.10136 sürümü yüklenenlerde sorun yok. Ben de bu gruptayım ve şimdilik sıcak bir ilişkimiz var:)

gkhntlbs

Üye
bu akşam bir güncelleme daha geldi bu konuda bilgisi olan varmı?

gkhntlbs

Üye
evet 30 dk dır yükleme yapıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada windows tuşuna basılı tutunca gelen tek elle kullanım kodu Lumia 930'da çalışmıyor.

bir de sideload (mağaza dışından uygulama yükleme) özelliğini aktif ediliyor. Bir appx dosyası bulmak lazım:ehe

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gezinti çubuğu gizlenme kaybolduğundan dolayı bazı seçenekler görünmüyor. Mesela fotoğraflar uygulamasında Ayarlara tıklanamıyor çünkü görünmüyor. Çare olarak telefonu yatay yapın.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
10136 derken sonradan gelen guncellememi bu ?
onu bilmiyorum. Konfigürasyon güncellemesi her yeni yapıda geldiğini bildiğim için birinci bir bitmez kontrol ettim. Onu da yükledim
10136 derken sonradan gelen guncellememi bu ?
onu bilmiyorum. Konfigürasyon güncellemesi her yeni yapıda geldiğini bildiğim için birinci biter bitmez kontrol ettim. Onu da yükledim
bir de uygulama geçişleri süper olmuş. Sorun yaşayanlar elbette vardır ama şu ana kadar her şey harika olmuş diyebilirim. Hatta beklentilerimin üstünde olmuş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sahanemir
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Her modele gelen güncelleme aynı değil. Bende ki 10.0.10136.0. 3 tane var.
10.0.10136.0
10.0.12634.0
10.0.12634.131

• Beğen

bugracivcik

Üye
Arkadaşlar dil turkçe bölge turkiye yaptım ben mağaza(beta) ya tıklayınca bişey olmuyor nasıl açabilirim acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@bulutsuzgece

Uygulama güncellemeleri bittikten sonra giriş yapılması gereken uygulamaları kontrol edin. Mesela Telegram Messenger :ehe

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
sinan430

sinan430

Üye
Bildirim merkezini açın açıksa üstten çıkan fazla kısayıolları kapatın pil simgesinin ordan aşağaı kaydırın parmağınızı

csH

csH

Üye
Telefon kilitli değilken mesaj gelirse bildirim olarak gözükmüyor bu sorunu yaşayan var mı

Bay H

Bay H

Üye
bu arada windows tuşuna basılı tutunca gelen tek elle kullanım kodu Lumia 930'da çalışmıyor.

Ali Kemal abi biraz daha bekleyeceksin 930 için :kıskıs:

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar ilk önce 8.1de hiç sıfırlamadan kurulum yaptım. Baya sorunlar vardı uyg yüklememe gibi neyse tekrar 8.1e dönüp akıllı veriden yüklü helen bütün programları kaldırdım. Wp10 yükledim şuan herşey mükemmel çalışıyor. Sorun yaşayanlar böyle deneyebilir. Kurulumu ingilizce yapınız.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bulutsuzgece
sahanemir

sahanemir

Üye
4 oldu bu yazıyı yazmam :) uygulamadan atıyor ..ben tüm uygulamalarım varken güncelleme yaptım market güncellemelerini aldı yeni güncellemeyi de aldı sorunum yok şimdilik tek sıkıntı neden radyo çalışmıyor 930 güncelleme yapmış bir arkadaş bilgi verirse kendisinde çalışıyor mu diye sevinirim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 oldu bu yazıyı yazmam :) uygulamadan atıyor ..ben tüm uygulamalarım varken güncelleme yaptım market güncellemelerini aldı yeni güncellemeyi de aldı sorunum yok şimdilik tek sıkıntı neden radyo çalışmıyor 930 güncelleme yapmış bir arkadaş bilgi verirse kendisinde çalışıyor mu diye sevinirim.
FM radyo kimsede çalışmıyor.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Mağazadaki radio uygulamalarını varsa denediniz mi ?

ademoz05

ademoz05

Üye
Baylar benin Windows insider hiçbir şekilde çalışmıyor. Daha mail girme ekranına gelmeden uygulamadan atıyor, sıfırlamama rağmen duzelmedi
sorun hala devam ediyor. kaç reset geçti hala aynı sorun :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Arkadaşlar ilk önce 8.1de hiç sıfırlamadan kurulum yaptım. Baya sorunlar vardı uyg yüklememe gibi neyse tekrar 8.1e dönüp akıllı veriden yüklü helen bütün programları kaldırdım. Wp10 yükledim şuan herşey mükemmel çalışıyor. Sorun yaşayanlar böyle deneyebilir. Kurulumu ingilizce yapınız.
önceki yapıların hepsinde önceden 8.1 de iken sıfırlıyordum temiz yüklemeyi seçiyordum ve o şekilde yapıları yüklüyordum ama 5. yapıda heyecan yaptım unuttum sıfırlamayı direk güncelledim ama şimdilik bi sıkıntı yok herşey düzgün çalışıyor.
is sürümü: 10.0.10136.0

Üst Alt