Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bu durum kötü oldu benim için umarım vardır veya düşünüp yaparlar.
pc de yapılamayan bir işlemin şu aşamadan sonra kolay kolay telefona geleceğini düşünmüyorum açıkcası.
Telefonu sıfırladım.
Türkçe olarak kurulumu yaptım tekrar. ("Kişiler" Türkçede çalışmadığı için İngilizce'ye geçeceğim sonra)
Sonra ilk iş olarak İşCep'i indirdim :kıskıs:
Sonra diğer uygulamalar falan...
Sonra Müzik, Xbox v.s
Sonra Mağaza Beta'dan Ofis uygulamalarını... (Word, Excel, PowerPoint, OneNote..)
Sonra Mağaza Beta'da güncellemeleri kontrol ettim: Mağaza'nın kendisi dahil 24-25 tane güncelleme geldi.
Nerdeyse A'dan Z'ye her şey güncellendi.
(Posta, Dokun, Fotoğraflar, Yandex, Hava Durumu, Bizi Değerlendirin, Pod Yayınları, Cihaz Merkezi, Ses Kaydedicisi, Arama+SMS filtresi, Ekran, Göz Atma Ekranı, Lumia Yardım, Ses, Ekstralar, Şebeke, Maps, Drive, Nokia Hesabı, Filmler ve TV....)
Mağazanın görünümü falan değişti...
Hoş oldu vesselam :tebessüm:
bendekiler inmiyor kaldı öle dili bölgeyi değiştirdim hala inmedi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynı düşüncedeyim ve batarya konusunda sanırım gayet naşarılı.
Evet çok fark yok. Tek sıkıntım Outlook Mail ve Calendar. Gece kurmuştum sabah silinmiş ve hiçbir şekilde inmiyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
mağazanın yeni görünüm ss sini atarmısınız merak ettim

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, serinaga, zaakaan ve 4 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Pc den 8.1 e geri dönüp tekrar w10 a güncelliyorum,umarım wi-fi sorunu çıkmaz yine.:allalla:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Senin değerlendirmen ve @Aybars1979 'ın uzunca değerlendirmesine göre anlaşılan o ki ;
Telefon modellerine göre sorunlar farklılık gösteriyor, azalıyor, çoğalıyor..
Örneği; Ben L 520 'yi 4 ncü yapıda nerdeyse 20 gündür günlük kullanımda kullanıyorum.
Ancak @Aybars1979 5 nci yapı için böyle giderse dönerim diyor..
ben 8.1e geri dönüp bölge abd dil ingilizce olarak yükledim yeni yapı gelene kadar bunu kullanırım sıkıntı yok gibi bişey

meg1ddo

meg1ddo

Üye
spartan da adres barı biraz daha ince zarif olabilirdi hem web sayfası için biraz daha fazla alan da açılmış olurdu, alttaki yer imleri barının da hep görünür olmasını isterdim en çok kullandığımız sekmeleri bile açmak için birden fazla hamle yapmamız gerekiyor oysaki hemen altta sekmeler ikonuna direk ulaşabilmemiz daha iyi olurdu kullanım açısından bu da olmadı en azından adres barını tutup sağa sola çekince sekmeler arası geçiş yapılabilseydi keşke, spartanın performansı fena değil ama biraz daha kullanıcı dostu olması gerekir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Rock Ve Roll
Bay H

Bay H

Üye
Telefonu sıfırladım.
Türkçe olarak kurulumu yaptım tekrar. ("Kişiler" Türkçede çalışmadığı için İngilizce'ye geçeceğim sonra)
Sonra ilk iş olarak İşCep'i indirdim :kıskıs:
Sonra diğer uygulamalar falan...
Sonra Müzik, Xbox v.s
Sonra Mağaza Beta'dan Ofis uygulamalarını... (Word, Excel, PowerPoint, OneNote..)
Sonra Mağaza Beta'da güncellemeleri kontrol ettim: Mağaza'nın kendisi dahil 24-25 tane güncelleme geldi.
Nerdeyse A'dan Z'ye her şey güncellendi.
(Posta, Dokun, Fotoğraflar, Yandex, Hava Durumu, Bizi Değerlendirin, Pod Yayınları, Cihaz Merkezi, Ses Kaydedicisi, Arama+SMS filtresi, Ekran, Göz Atma Ekranı, Lumia Yardım, Ses, Ekstralar, Şebeke, Maps, Drive, Nokia Hesabı, Filmler ve TV....)
Mağazanın görünümü falan değişti...
Hoş oldu vesselam :tebessüm:
Düzeldiğine sevindim abi, yoksa daha bir de 8.1 e geri düşmek için uğraşacaktın :). Ek olarak bu kadar uğraştığına göre sen bu yapıda bayağı kalırsın abi, günlük kullanıma elverişili de zaten :ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Düzeldiğine sevindim abi, yoksa daha bir de 8.1 e geri düşmek için uğraşacaktın :). Ek olarak bu kadar uğraştığına göre sen bu yapıda bayağı kalırsın abi, günlük kullanıma elverişili de zaten :ehe

Önceki yapıya bile düne kadar katlanmışken, ohooo buna katlanmak çocuk oyuncağı :)
"Kişiler" Türkçeyken de çalışsa iyi olurdu, bir de Whatsapp'da arada yazışırken atmasa...

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Aynen whatsapp uzun süre kullanılamıyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunu ben de akşamüstü gördüm, yükleyecek gibi oluyor ama yükle bir şey olmuyor. :hmmm
Install now yazısı aynen kalıyor.
Şarj azsa yapmıyor. Şarj az doldu izin verdi.
Klasör yapamıyorum ve Outlook Mail ve Calendar yüklenmiyor. WhatsApp arada atıyor. Tapatalk açılmıyor. Var mı sorun?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben daha anca yükledim Lumia 930'a. Ama normal güncellemelerde olan toparlama sorunları bile yok. Sanki cihazı kapatıp açmışım gibi.

SLH.55

SLH.55

Üye
Şu uygulamaların betası gidene kadar kurmucam.Gdr2 devam.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İnşallah bu zehiri atarım yoksa gidip Lumia 1520 alıcam.

Akşamdan sabaha ortalama 8 saat geçtiğini düşünürsek :hmmm var mı öyle bir cihaz :allalla:
Benim cihazda sorun var ellam %100de bırakıp 9 saat sonra %100de aldığım oldu 8.1 denim.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Önceki yapıya bile düne kadar katlanmışken, ohooo buna katlanmak çocuk oyuncağı :)
"Kişiler" Türkçeyken de çalışsa iyi olurdu, bir de Whatsapp'da arada yazışırken atmasa...
8.1e döndüm. Şuan tekrar kuruyorum. Ayarlar nasıl olmalı? (dil-bölge)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gece indi, kuruldu, çalıştı. Sabah silinmiş şimdi mağazadan bir türlü inmiyor.

Geçici dosyaları, tarayıcı ve indirme geçmişini temizleyip denedin mi? :hmmm
8.1e döndüm. Şuan tekrar kuruyorum. Ayarlar nasıl olmalı? (dil-bölge)

İlk başta Türkçe kurup, bütün güncellemeler ve ayarları yaptıktan ve sık kullandığın uygulamaları yükledikten sonra İngilizceye geçebilirsin. (Sadece dili İngilizce yapıp telefonu yeniden başlatman yeterli olacaktır)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Sensation

Üst Alt