ben halen 8.1,2 deyim.evvelsi gün insider açıkken güncelleme kontrolü yaptığımda banada gelmişti ve yüklemiştim.yani bi beta güncellemesi değil o.insider alt yapı güncellemesi sanırımvalla bişi demek zor herkese mi var bazılarına mı var sadece msden birileri bişi demeden söylemek zor. ama bende güncellemeden sonra store beta şuan 20 tane çoğu ayarlar olmak üzere mağaza,outlook felan hep güncellemeye aldı belki sizde baştan olmuştur bende sonradandır resim eklemesini bilsem ekran görüntüsünü atacağım ama onuda bilmiyorum.
şuan benim ayarlar menüleri hep güncelleniyor , mağaza outlook bitmeden bişi demek zor benim için.
aynen dediğin yazıyordu. win insider 10 conf....
bişey değişmeyecek.insider alt yapı oBir güncelleme daha aldı optimizasyon diye açılması uzun sürdü bakalım değişen ne. L930
tam tersine çok faydalı olabilir çünkü neredeyse tüm ayarlar uygulamları güncelleniyor başda 20 güncellem vardı enson 30 u gördü 2-3 ünü ben iptal ettim lüzumsuz diye zaten çok yavaş indiriyor.Boş bir güncelleme konfigürasyonsa
bişey değişmeyecek.insider alt yapı oBir güncelleme daha aldı optimizasyon diye açılması uzun sürdü bakalım değişen ne. L930
yanlışın var.yukarıda anlattım.o banada gelmişti p.tesi günütam tersine çok faydalı olabilir çünkü neredeyse tüm ayarlar uygulamları güncelleniyor başda 20 güncellem vardı enson 30 u gördü 2-3 ünü ben iptal ettim lüzumsuz diye zaten çok yavaş indiriyor.
telefonu sıfırladıysanız ondandır. uygulamalarda dokun ayarının altından tekrar aktif edebilirsiniz.Tıklayarak açılması yok ekranın zaten o da söylenmişti..sıkıntım o şu anda
Çalışıyor abiMağazadan indirme yapabilen var mı? (Beta olmayandan)
Dün akşam UC Browser'ı indirmeyi denedim olmadı, bugün İşCep'i denedim olmadı.
İndirip yüklerken "dikkat gerektiriyor" deyip kalıyor ve yarıda kesiliyor her seferinde.
Hadi UC Browser neyse de, İşCep inmezse 8.1'e geri dönmek zorunda kalırım![]()

Çalışıyor abi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hmmm bende niye sıkıntı veriyor acep
Saat, dil, bölge ayarlarına bir göz atayım.
Sen o arada seninkileri yazar mısın? Dil-Bölge?
Saati 24'lük dilime alayım bir de![]()

Dil - Sadece İnglizce
Bölge - Amerika
Saat dilimi - 24
Bu şekilde abi bende ayarlar; ek olarak is sürümü 10.0.10136.0 olarak gözükmekte, eğer senin is sürümü normal şekilde (10.0.12634.0 veya 131) ise bundan kaynaklanıyor olabilir![]()