Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
L625'ten kareler..
Daha henüz fazla kurcalamadım, bir resetleyip temiz kurulum yapsam iyi olacak gibi..

• Beğen
Tepkiler: zaakaan

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@skynet o ses kapanmıyor. Günlük kullanıma uygun

• Beğen
Tepkiler: skynet

ihsan.snmz

Üye
Beyler bende yükledim. Sıkıntılarım şunlar.
1. Kişiler açılmıyor.
2. Spartan biraz guncellleme gerek gibi ama internetten baya iyi. Tek sorun rehber.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
dokunma ayarlarını koymayımı unutmuşlar ben bulamadım bir türlü.?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırladım iki tane telefon uygulaması vardı biri gitti şu an kalan çalışıyor iki tane ayarlar uygulaması vardı (biri 8.1) o da gitti windows default lock screen uygulamadı da gitti (daha açmamıştım bile)
kopyalama şeyisini değiştirmişler artık kopyalamak için basılı durmak gerekiyor
dosya yöneticisinde bir kaç ufak değişiklik yapmışlar artık ses kaydediciden sistem dosyalarına ulaşılamıyor. Menüde arama yapmak sıkıntılı.

kilit ekranı (at simgesinin olayını çözebilen söylesin)

bu yazı gitmiyor bende

Spartan zoom yapmıyor ve fotoğraflar uygulamasında bir fotoğrafa basılı durduğunuzda çoklu seçim modu açılmıyor

Klavyede boşluk tuşuna basmak sıkıntılı n ya da b tuşuna denk geliyor

Başlat ekranında ya da menüde bir uygulamaya dokununca çok geç tepki veriyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ihsan.snmz, ThunderblastX ve BLasTeaR
sahanemir

sahanemir

Üye
Çinde at yılı olabilir mi acaba aklıma öyle geldii de.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Arkadaşlar telefonu sıfırladım iki tane telefon uygulaması vardı biri gitti şu an kalan çalışıyor iki tane ayarlar uygulaması vardı (biri 8.1) o da gitti windows default lock screen uygulamadı da gitti (daha açmamıştım bile)
kopyalama şeyisini değiştirmişler artık kopyalamak için basılı durmak gerekiyor
dosya yöneticisinde bir kaç ufak değişiklik yapmışlar artık ses kaydediciden sistem dosyalarına ulaşılamıyor. Menüde arama yapmak sıkıntılı.

kilit ekranı (at simgesinin olayını çözebilen söylesin)

bu yazı gitmiyor bende
kilit ekran resminiz ilginç miş at simgesi için,
"You might notice a chess knight icon on your Lock screen to the right of the screen. This was added by the Lock screen team so they could tell via screenshots if someone was using the new Lock screen or the old one, and will eventually be removed in a future build."

kilit ekran geliştirici takımı koymuş simgeye göre hangi sürüm vb kullanıldığı resimden anlaşılıyormuş bir sonrakinde fil vb olabilir (satranç takımındaki atmış) pc dede var at simgesi şimdi baktım.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Rock Ve Roll
braayn

braayn

Üye
Bir çok yorumu okudum ve halen günlük hayatta kullanılacak kıvama gelmemiş.Bir sorunun üstünü kapatırken bir diğer sorun çıkıyor.Neyseki TP sürümü olduğu için bu kadar sorun olması normal.Neyse bir kaç güne geleneksel DENİM'e geçiş festivali başlar...

• Beğen
Tepkiler: ThunderblastX ve bozkirdangelen
Aybars1979

Aybars1979

Üye
dokunma yaralarına ulaşabilen varmı tuşlara basınca titreşimi kaldırmak istiyorum ayrıca dokunma hassasiyeti çok yüksek düşürmek istiyorum.

ihsan.snmz

Üye
Kişileri açabilen var mı telefon iyi oldu kapatıp açınca :)

sahanemir

sahanemir

Üye
İkizim de yukledi 1520 var onda o turkçe kullanıyor kişiler var .benn denemedim daha 930.

Bay H

Bay H

Üye
Spartan ile görsel kaydı çok gelişmiş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Aybars1979

Aybars1979

Üye
dokunma ayaralarını bulan varmı? yada yokmu acaba en azından koymamıuşlarsa boşuna arayıp durmayayım sabahtan beri arıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mp2934
Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
windows 10 5 ci yapıyı kurdum ve 8.1 geri döndüm hala günlük kullanım olarak pek kullanılmaz gibi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gece bıraktım yüklendi. Sabah işe gelene kadar üstünkörü baktım, gayet hoş. Birkaç sıkıntı var ama çözülebilir diye umuyorum. Az önce sıfırlama başlattım. Çarklar dönüyor. Ben onca yapıdır kurmayıp biraz daha iyi olmasını bekleyenlerdendim. 5. yapıya kadar dayanabildim. :) İnşallah çok sorun çıkarmaz da beni 8.1 e dönmeye zorlamaz.
dokunma ayaralarını bulan varmı? yada yokmu acaba en azından koymamıuşlarsa boşuna arayıp durmayayım sabahtan beri arıyorum.
Hocam dokunma ayarlarını dili Türkçe yapıp bulmayı dene, bulup ayarlarını yapınca yeniden İngilizceye geçersin :) Benimki sıfırlama işlemlerini tamamlıyor henüz. Bu yüzden bakamadım.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
5. Yapıyı yükledim de zırt pırt uygulamadan atıyor msj yazarken deli oldum

sahanemir

sahanemir

Üye
L930 a kurup da memnun olan var ma acaba.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Deneyimli arkadaşlardan rica ediyorum, vakti olan bir arkadaşımız şu 5. yapıyı madde madde ilk yükleme başlangıcından, nelerin yapılması gerektiğine, yükleme bittikten sonra ilk nelerin yapılması gerektiğine, güncellenmesi gereken, kaldırılması gereken, uygulamalara, gerekliyse dil değiştirme, resetlenme vs. işlemlere kadar sıralı ve sade yapılması gerekenleri yazarsa, sonrasında da altına olası sorunlar ve çözümleri başlığı ile yine madde madde yazarsa çok faydalı olacaktır diyorum. Herkesin ilk bakışta yararlanabileceğini düşünerek konu başına eklenebilir mi? Hatta gerekirse bir yeni konu? @bulutsuzgece @papakudioflu @Bay H ...
Sıfırlama bitti. Dili İngilizce yapıp Temiz bir başlangıcı seçtim. Telefon açıldı. Masaüstünü gördüm ve şimdi telefonu kapatıp yeniden açıyorum. Acele etmeden temiz temiz ilerlemeye çalışıyorum. Te hadi Bismillah...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
5 nci yapının yüklenmesi anından şu zamana kadar mesajları, değerlendirmeleri okudum.
Kısaca özetliyorum.
Bir arkadaşımız kurulum boyutunu: 620 MB diğeri ise 708 MB olarak açıkladı..(Hangisi doğru bilmiyorum) : ) )

Kurulum yapabilmeniz için telefonunuzda 8.1 yüklü olmalı, cyan ya da denim farketmiyor.
Ayrıca Windows Insider üyesi olmanız erekiyor.

Öncelikle çift tıkla uyandırmayı kapatın.
1- Mümkünse kurulumu sıfırlama yaptıktan kurun
2- Kurulumda önceki yapıda olduğu gibi Bölge: ABD, Dil: ingilizce olsun.
3- Kurulum anında sabırlı olmanız gerekiyor.
4- Kurulum bitse dahi en az yarım saat, mümkünse 1 saat telefona hiç dokunmayın, çünkü arka planda çalışma, ayarlama devam ediyor.

Telefonda ısınma problemlerinin olduğu da söyleniyor, ancak bu süreklilik arzetmiyormuş. sanırım cihazdan cihaza da değişiyor.

Kendi yağıyla kavrulacak bilgiye ve çözüm bulma pratiğine sahip olmayan arkadaşlarımızın kurmasını önermiyorum.

Sorunlara Çözüm üretebilme yeteneğine sahip olan arkadaşlarımıza öneriliyor : ) ) )

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Üst Alt